FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, atac fără menajamente la un titular al FCSB-ului: "Ne nenorocește! Ori bea, ori fumează, ori umblă cu femei multe"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 07 august 2018 20:33

Gigi Becali a anunțat mai devreme că brazilianul Jubal Rocha Mendes Junior (24 de ani) va fi de miercuri jucătorul FCSB-ului, iar finanțatorul roș-albaștrilor a mai spus că acesta va intra titular încă de duminică, de la meciul cu Gaz Metan.

"Fundașul care vine intră titular direct, în locul lui Bălașa. Intră direct în teren, chiar din meciul cu Gaz Metan de dumincă. Abia așteaptă să joace!

Cum ajunge mingea la Bălașa, tremur. Îl iau la Steaua, îi dublez la salariul, iar el scade în loc să crească. Însemnă că e o problemă. E ceva în neregulă! Ori bea, ori fumează, ori femei multe, ori pierde nopți.

Ce perioadă proastă? Îi dublez salariul, îl pun căpitan și ne nenorocește? Nu mai vreau să vorbesc, mă enervează. Vorbesc acum pentru că jucătorii sunt acum la aeroport, pleacă în Croația", a declarat Becali, la TV Digi Sport .

Tot azi, Becali a declarat că a negociat transferul portughezului Carlos Fortes, atacantul celor de la Gaz Metan (detalii, aici).

Citește și:

Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra
Superliga
Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra" » Acum, oficialii de la Sepsi se contrazic în declarații
Adrian Mititelu, despre plecările vedetelor FCU» S-a înțeles cu CFR Cluj pentru transferurile lui Bauza și Baeten: „Am ajuns la o înțelegere!”
Superliga
Adrian Mititelu, despre plecările vedetelor FCU» S-a înțeles cu CFR Cluj pentru transferurile lui Bauza și Baeten: „Am ajuns la o înțelegere!”
Gigi Becali cedează un jucător în Superligă » Transferurile oficiale realizate azi
Superliga
Gigi Becali cedează un jucător în Superligă » Transferurile oficiale realizate azi

„Te ridică sau te bagă în pământ” » Horațiu Moldovan a povestit cum a cucerit-o pe Aza Gabriela: „Prima noastră întâlnire a fost la asigurări”

Iubita unui jucător cu 400 de meciuri în Seria A i-a mărturisit Dilettei Leotta: „De asta dormim în camere separate”


Comentarii (14)
104523923743894
Alex Andrei  •  07 August 2018, 21:46

probabil a vazut meciurile fcsb.ului cu haifa, city, stuttgart, lazio, sporting, chelsea cand fcsb.ul a fost calcata pe cap si umilita cu 5-0 si 5-1.

2062987317304056
Marcel Cluj  •  07 August 2018, 22:18

SA dea jos barba ...sa mearga la biserica ! :)))))))

indolentu
indolentu  •  07 August 2018, 22:01

gigi poate l a luat la steaua fara nume sau la floarea din gradina nu unde crede iel

Vezi toate comentariile (14)
Comentează