FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 3-2

Gigi Becali, atac la Denis Alibec după Astra - FCSB 3-2: „Voi nu știți ce se întâmplă la antrenamente. E ca un copil căruia nu-i dă maică-sa țâță!”

Gigi Becali, atac la Denis Alibec după Astra - FCSB 3-2: „Voi nu știți ce se întâmplă la antrenamente. E ca un copil căruia nu-i dă maică-sa țâță!” +16   FOTO
Gigi Becali, atac la Denis Alibec după Astra - FCSB 3-2: „Voi nu știți ce se întâmplă la antrenamente. E ca un copil căruia nu-i dă maică-sa țâță!”

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 22:42 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 23:29

Denis Alibec (29 de ani) a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sale din acest campionat. Vârful Astrei a înscris o „dublă” în meciul cu FCSB, câștigat cu 3-2, luându-și o nouă revanșă în fața echipei care a renunțat la el în 2018. 

Patronul FCSB Gigi Becali a comentat declarațiile atacantului, care a spus că a fost dat afară.

„L-am dat afară pe Alibec? Am luat un milion de euro pe el, n-a fost dat afară. Are caracter, e băiat de calitate. Dar nu mai vreau fotbaliști de calitate. Voi nu știți ce se întâmplă la antrenamente. E ca un copil căruia nu-i dă maică-sa țâță. 

Eu am nevoie de disciplină. Eu n-am nevoie ca un jucător să comenteze la antrenamente. Măcar să avem disciplină la antrenamente, ceea ce există la noi în momentul de față”, a declarat Gigi Becali la „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

„Nu eu am vrut să plec de la FCSB, am fost dat afară. Dar nu știu dacă aș mai fi rămas, se strânseseră multe atunci. Important e că mi-am revenit și mi-am relansat cariera aici”
Denis Alibec

+12 FOTO

ASTRA - FCSB 3-2. Roș-albaștrii s-au resemnat: „Pierdem meciuri din prostie! Campionatul e gata”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
persanu
persanu  •  30 Iunie 2020, 13:15

Sa ai impresia ca esti buricul ligii 1 dupa atatea laude de la realizatori de emisiune sau fosti mari fotbalisti ba chiar si de la adversari si patroni de echipe ... cam asta este rezultatul. De la sansa de a iesi afara sa castigi 100.000 pe luna ramai la Astra si platesti benzina la bolid asigurarea si impozitu la sfarsit de an ... in rest ... PERFORMANTA... MAXIMA. :)))))) Dar copii ar trebui sa aiba ce sa invete de la astfel de personaje care nu doar ca nu respecta gradele mai mari din club , nedemonstrand nimic inca , avea impresia ca este vreun mare fotbalist si isi permite orice. A mai fost ala de culoare de la Botosani , Ogenda , la PSG taticu nu FCSB , si avea impresia ca e prea mare pentru aia si cand colegii se antrenau el mai dormea 2,3 ore in plus ... si dintr-un viitor probabil stralucit a ajuns sa evolueze la Botosani ... nici in visele lui cele mai negre nu credea asa ceva cand se schimba cu Zlatan in vestiar. . . dar deh. Unii pot invata de pe urma lor ... altfel isi merita soarta. Uitel pe Alibec uitel pe Patrick Petre ... si exemplele de impresai pot continua ... dastia care nu au demonstrat nimic ....

adriann_
adriann_  •  30 Iunie 2020, 11:21
Postat de lake1001 pe 30 Iunie 2020, 02:08

Nea Gigi, domnul Alibec ti-a dat ţîţă în meciul de azi.

Cred ca i-a dat altceva :)))

1669672916589896
Costica Stefanovici  •  30 Iunie 2020, 07:31

Miron,o catastrofă de jucător.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează