Articol de , , - Publicat marti, 07 noiembrie 2023 14:40 / Actualizat marti, 07 noiembrie 2023 15:13

Dennis Man (25 de ani) a pierdut procesul cu Anamaria Prodan, căreia trebuie să-i achite o despăgubire în valoare de 350.000 de euro fiindcă „a sărit-o” atunci când a semnat cu Parma. În momentul transferului ar fi existat o înțelegere potrivit căreia Gigi Becali și-ar fi asumat răspunderea pentru un astfel de scenariu.

Dennis Man a devenit jucătorul român care îi datorează cei mai mulți bani unui impresar. El a pierdut în prima instanță procesul cu Anamaria Prodan și îi este dator cu 350.000 de euro.

Juan Bauza se iubește cu una dintre cele mai sexy jurnaliste din România » A lăsat Bucureștiul și s-a mutat pentru el la Craiova
MONDEN
Juan Bauza se iubește cu una dintre cele mai sexy jurnaliste din România » A lăsat Bucureștiul și s-a mutat pentru el la Craiova

Apărătorii lui Man pot continua procesul acesta cu recurs, decizia nu este una definitivă. Cum un judecător a hotărât deja că Anamaria trebuie să fie despăgubită, întrebarea este „Cine va achita banii? Fotbalistul? Frații Becali, care l-au transferat în Italia? Vreunul dintre cluburile implicate?".

Surse apropiate de jucător susțin că în momentul în care a fost realizată afacerea ar fi existat o înțelegere a părților și că Gigi Becali și-ar fi asumat responsabilitatea de a plăti în situația în care jucătorul avea să piardă un proces cu Ana.

Toată lumea și-a văzut interesul

FCSB a încasat 11 milioane de euro în ianuarie 2021, atunci când l-a vândut pe Man la Parma. A fost cea mai mare sumă primită vreodată pentru un fotbalist plecat din campionatul românesc.

Dennis avea de câțiva ani un contract cu Anamaria, care îi era agent. Ea nu reușise să găsească o ofertă convenabilă lui Gigi Becali. De o astfel de propunere au făcut rost verii patronului, Giovanni și Victor. 

Pe baza unei relații vechi pe care o aveau cu directorul sportiv de la Parma, ei i-au convins pe italieni să achite 11 milioane de euro în schimbul lui Man. Plus două milioane de euro în bonusuri pentru a căror activare nu au mai fost îndeplinite criteriile stabilite atunci.

Toate părțile aveau interesul ca afacerea să fie încheiată, mai puțin Anamaria. Pe ea au ignorat-o și au realizat transferul din care comisionul l-au obținut frații Becali. Așa s-a ajuns la procesul pe care Dennis l-a pierdut acum.

Plătește Becali banii sau l-a păcălit pe Dennis Man? Înțelegerea secretă pe care și-a asumat-o patronul FCSB

Nu a fost mai bun de atât

Man, 25 de ani, a pierdut procesul acesta cu Anamaria tocmai într-un moment în care randamentul lui de pe teren e cel mai bun de când a ajuns în Italia. A jucat în nouă meciuri din campionat și a marcat șase goluri. Parma e lider în Serie B și arată ca o favorită pentru revenirea în Serie A. 

Antrenorul e Fabio Pecchia, un tehnician care s-a aflat pe lista lui CFR Cluj în anii trecuți. Man a mai jucat în Serie A doar în prima jumătate a anului 2021, imediat după ce a mers în Italia. 

Echipa a retrogradat în vara aceea și nu a reușit să promoveze în sezoanele următoare, în care prestațiile au fost dezamăgitoare deși investițiile au continuat să fie importante.

VIDEO Victor Becali a vorbit la GSP LIVE despre cazul Dennis Man - Anamaria Prodan

Citește și: 

Rapid le-a făcut plângere penală, după derby-ul cu FCSB: „Incitare la ură”
FCSB - RAPID 1-2
Rapid le-a făcut plângere penală, după derby-ul cu FCSB: „Incitare la ură”
7 concluzii după tur » Cum s-a schimbat „masa bogaților” în Superligă față de anul trecut
CLASAMENT
7 concluzii după tur » Cum s-a schimbat „masa bogaților” în Superligă față de anul trecut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”