FOTBAL  »  Superliga  »  RECUPERARE

GALERIE FOTO Gigi Becali sare în ajutorul unei prezentatoare TV, care a ajuns în cârje: „Am început recuperarea la FCSB”

Diana Bart/ foto Instagram +26   FOTO
Diana Bart/ foto Instagram

Articol de - Publicat joi, 16 noiembrie 2023 14:01 / Actualizat sambata, 18 noiembrie 2023 11:08

Gigi Becali (65 de ani), patronul clubului FCSB, i-a permis Dianei Bart (42 de ani), prezentatoare la Prima TV, să facă recuperare cu medicii de la echipa lui. Vedeta a ajuns în cârje după o întâmplare nefericită. 

Diana Bart s-a accidentat în urmă cu mai multe luni, într-un moment de neatenție. Vedeta Prima TV a călcat strâmb, iar de atunci are de suferit, merge în cârje.

GALERIE FOTO. Oamenii lui Gigi Becali o ajută pe Diana Bart, vedeta Prima TV. „Nu am ajuns în cârje de la tocuri”

+22 FOTO

„Nu am ajuns așa de la tocuri, de la platforme, nici măcar la schi. Purtam niște teniși... Mai trist e că eram cu cea mică în brațe, noroc că n-am scăpat-o! Pur și simplu, am călcat într-o parte și l-am rupt, ca să fie bună treaba! Trebuie să stau două luni cu cârjele astea. 

După ce mi-am rupt piciorul, nu mă durea foarte tare, dar am simțit în os ceva. Și m-am dus la un doctor ortoped, bineînțeles. I-am zis: «Domnule doctor, dați-mi și mie ceva». Mi-a zis că am o entorsă și să mă duc acasă. I-am zis: «Dați-mi și mie o radiografie că simt că am ceva în os» și mi-a zis nu că nu are rost să mă iradieze aiurea. L-am rugat frumos, la insistențele mele, apoi mi-a zis că mă bagă în operație. 

Și zic: «Ce?!! Păi, mai devreme mă trimiteați acasă că nu era nimic». I-am zis vreo două acelui doctor și m-am mai dus apoi  la vreo doi doctori și nu e cazul de vreo operație. E vorba de malleolus, care e un os foarte subțire și n-au cum să mă opereze, dar fac recuperare. 

S-a întâmplat acum două săptămâni și mai am de stat o lună și jumătate. Merg așa la muncă, ba mai mult, chiar încep filmările pentru o emisiune live și e musai să fiu acolo”, povestea acum ceva vreme vedeta pentru Fanatik.

„Toată lumea mă întreabă de ce sunt singură” » Șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică explică: „Doar astea mă pot cuceri la un bărbat”
METROSPORT
„Toată lumea mă întreabă de ce sunt singură” » Șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică explică: „Doar astea mă pot cuceri la un bărbat”

Diana Bart, în recuperare la medicul de la clubul lui Gigi Becali

În prezent, ea a ajuns să facă recuperare cu Ovidiu Kurti, kinetoterapeut la FCSB. „Acum sunt binișor cu piciorul, l-am scos săptămâna trecută din orteză. Am respectat cu sfințenie regula. Piciorul se refăcuse bine.

Dar sâmbătă am fost la o petrecere. Am uitat de piciorul pe care îl abia îl scosesem din ghips și am dansat. Așa că seara m-am trezit cu dureri mari și am ajuns de urgență la Floreasca. Radiografia a arătat bine, doar am forțat eu. 

Am început și recuperarea, o fac la FCSB, la medicii de acolo, fac recuperare cu Ovidiu Kurti, un medic kinetoterapeut cu care se recuperează sportivii clubului”, a mai declarat Diana Bart, pentru sursa citată. 

+22 FOTO

Cine e Diana Bart

În vârstă de 42 de ani, Diana Bart muncește în televiziune încă de la 18 ani. În prezent, ea lucrează la Prima TV, acolo unde face echipă cu Cove pentru emisiunea „Cursa iubirii”. Pe plan personal, ea e căsătorită cu Mihai Dumitrescu, alături de care are doi copii.

Vezi și:

Fostul internațional a primit închisoare cu executare! Vinovat că nu i-a plătit pensia alimentară ex-soției Miss
CONDAMNARE
Fostul internațional a primit închisoare cu executare! Vinovat că nu i-a plătit pensia alimentară ex-soției Miss
Fosta soție a lui Ionuț Negoiță, apariție incredibilă » Cum s-a fotografiat pe plajă
METROSPORT
Fosta soție a lui Ionuț Negoiță, apariție incredibilă » Cum s-a fotografiat pe plajă

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  17 Noiembrie 2023, 10:39
Postat de gicab pe 16 Noiembrie 2023, 20:26

La FC fcsb nu sunt fotbaliști

lasa ca sunt la mimao.. in curand o sa va zica abab!

mario78a
mario78a  •  17 Noiembrie 2023, 08:53

A ajuns ziarul vostru in carje , la ce articole publicati nici de impachetat peste nu mai este bun, amatorism+kissincurism la adresa lui Gigi

Str82HeIL
Str82HeIL  •  16 Noiembrie 2023, 20:59

*** articol de sport. Ringiee .baga nene o prima pentru ăștia. Nu vedeți cât se chinuie sa găsească o legătură dintre o furnica care a traversat terrenu de fotbal la SC fc fcsb sa când era Gigi prezent gândindu-se cum sa mai fure niște bani fără sa ajungă la puscherie. Sa fure credincios se știe... si ăștia chiar se cred jurnaliști.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează