FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 2-1

VIDEO I-a cerut lui Becali să plece de la FCSB: „Vreau să joc” + Patronul amenință un titular: „Mai gafezi o dată, stai pe bară”

După gafa comisă în finalul meciului FCSB - Dinamo 2-1, Ștefan Târnovanu a fost avertizat de patronul Gigi Becali. +23   FOTO
După gafa comisă în finalul meciului FCSB - Dinamo 2-1, Ștefan Târnovanu a fost avertizat de patronul Gigi Becali.

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2023 14:31 / Actualizat duminica, 23 iulie 2023 14:33

După gafa comisă în finalul meciului FCSB - Dinamo 2-1, Ștefan Târnovanu a fost avertizat de patronul Gigi Becali.

În minutul 83, la 2-0 pentru FCSB, Târnovanu s-a relaxat nepermis, a respins în față un șut de la distanță expediat de Gorka Larrucea și i-a oferit un „assist”, practic, lui Goncalo Gregorio, care a redus din ecart.

Chiricheș și Becali s-au înțeles: contractul e FABULOS! Luni semnează
FCSB
Chiricheș și Becali s-au înțeles: contractul e FABULOS! Luni semnează

Gigi Becali, după FCSB - Dinamo 2-1: „Trebuie să-i dau o «pălmicică» lui Târnovanu”

La o zi după derby, Becali îi atrage atenția lui Târnovanu și spune că portarul în vârstă de 23 de ani va sta pe bancă în cazul unei alte erori.

„Târnovanu trebuie să înțeleagă faptul că trebuie să fii concentrat și la 5-0. Obiectivul portarului e să nu ia gol. Trebuie să apere poarta, că e 7-0, 9-0, nu contează. Trebuie să fie concentrat în fiecare secundă. El s-a relaxat aseară. Bine, e și posibil ca mingea să fi sărit, pentru că am înțeles că terenul n-a fost foarte bun...

Va apăra tot el, dar, dacă Doamne ferește mai greșește o dată, la revedere, va fi schimbat! Eu am bază acum în Târnovanu, trebuie să-i dau o «pălmicică», la gafa următoare va sta pe bară un meci”, a declarat Becali pentru Fanatik.

VIDEO. Gafa decisivă comisă de Ștefan Târnovanu pe finalul partidei FCSB - Dinamo 2-1

Greșelile fac parte din joc, fotbalul este un joc al greșelilor. Târnovanu este un portar excelent, ne-a salvat de multe ori în trecut. Nu am nimic de zis, așa este fotbalul

- Elias Charalambous, antrenor FCSB

Andrei Vlad i-a cerut lui Gigi Becali să plece de la FCSB

Becali a dezvăluit azi că Andrei Vlad i-a cerut să plece sub formă de împrumut, ca să apere mai mult. 

Finanțatorul roș-albaștrilor n-a fost de acord: „Vlad mi-a zis că vrea să apere, să-l dau împrumut. Mi-a cerut să plece, că vrea și el șanse. Băi, Vlad, eu nu dau șanse, eu dau salarii. Ăsta e fotbalul. Asta e datoria mea, să respect un contract. Eu șanse nu dau, nu sunt Dumnezeu. Nicio șansă, nimic! Nu e pe milă la fotbal. Trebuie să respecți contractul. Iar la fotbal n-ai nevoie doar de un portar în echipă”.

Vlad a fost trecut pe linie moartă la FCSB din martie 2022. De-atunci, Târnovanu a început să evolueze constant, Andrei fiind folosit campionatul precedent doar în 3 etape.

I-a cerut lui Becali să plece de la FCSB: „Vreau să joc” + Patronul amenință un titular: „Mai gafezi o dată, stai pe bară”
Andrei Vlad

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - Dinamo, Derby de România

+19 FOTO

VIDEO. Florinel Coman, eurogol în FCSB - Dinamo

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

Discurs-manifest la stația arenei „Arcul de Triumf”: „Strigăm în numele a milioane de suporteri: FCSB este…” » Cine a „confiscat” microfonul
FCSB - Dinamo
Discurs-manifest la stația arenei „Arcul de Triumf”: „Strigăm în numele a milioane de suporteri: FCSB este…” » Cine a „confiscat” microfonul
Cele mai tari mesaje afișate în tribune la derby-ul FCSB - Dinamo: „Începe Roland Garros!”  vs „Drama suporterului stelist”
FCSB - Dinamo
Cele mai tari mesaje afișate în tribune la derby-ul FCSB - Dinamo: „Începe Roland Garros!” vs „Drama suporterului stelist”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
johny2003
johny2003  •  23 Iulie 2023, 21:16

Din titlu reiese ca cel care trebuie sa plece de la Fcsb, e becali!)))) Sa plece la Muntele Athos! Ca talpan nu-l primeste la echipa lui!)))))

emil1986
emil1986  •  23 Iulie 2023, 21:15
Postat de concret pe 23 Iulie 2023, 20:08

Ideea e ca tu tot prost si sarac esti. Ai icoana cu becali in casa, prostalau fara pereche :)))

Ideea e ca ai mintea cât un dop și nu pricepi ce citești.

concret
concret  •  23 Iulie 2023, 20:08
Postat de emil1986 pe 23 Iulie 2023, 18:20

Pai și ăla, minte puțină, a luat în 2 luni cât intr-un an la Voluntari. Pricepi, prostane???

Ideea e ca tu tot prost si sarac esti. Ai icoana cu becali in casa, prostalau fara pereche :)))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close