FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali față-n față cu tehnologia: „Am vorbit cu un călugăr și i-am zis să-și închidă WhatsApp-ul. Vreau să-mi iau telefon cu butoane”

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2019 11:11

Gigi Becali consideră că tehnica zilelor noastre face foarte mult rău jucătorilor de fotbal, care nu mai dau maximum pe teren, unul dintre exemplele date de patronul FCSB fiind Denis Alibec.

„Trebuie să renunți la telefoane, la WhatsApp. Eu l-am închis. Nu mai vorbesc cu nimeni pe WhatsApp. A venit ieri un călugăr la mine și l-am întrebat dacă are WhatsApp și mi-a spus că-l închide. Atunci i-am spus că suntem prieteni. Nu mai vreau să am telefon d-ăsta.

Vreau să-mi iau telefon cu butoane. De 5 zile am închis WhatsApp și sunt așa odihnit. Vrei să fii fotbalist, ia-ți telefon cu butoane. Doar așa poți să faci fotbal. Man nu se uită pe internet. El când are pauză doarme”.

Denis Alibec e fotbalist de mare valoare, dar jocurile pe calculator i-au mâncat viața”, declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și:

Gigi Becali exultă după transferul lui Mitriță: „Dacă pentru el s-au dat 9 milioane, Man va pleca pe 40”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
delphy08
delphy08  •  01 Februarie 2019, 15:35

Sunati-i pe Messi si pe Ronaldo,sa vedem daca au telefoane cu butoane!!!!!!Poate au butoane de platina--sa-si ia si nea GIGI!!!

delphy08
delphy08  •  01 Februarie 2019, 15:34

Sunati-i pe Messi si pe Ronaldo,sa vedem daca au telefoane cu butoane!!!!!!Poate au butoane de platina--sa-si ia si nea GIGI!!!

albalbastru72
albalbastru72  •  01 Februarie 2019, 13:11

Man doarme si cind e pe teren nu doar in pauze.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează