FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali anunță ce se va întâmpla cu FCSB: „Când mor, la revedere! O vor lua Talpan și Pițurcă”

Articol de , - Publicat joi, 02 februarie 2023 12:11 / Actualizat joi, 02 februarie 2023 13:11

Gigi Becali, patronul FCSB, dezvăluie ce se va întâmpla cu echipa sa în viitor.

Omul de afaceri spune că nu are de gând să dea echipa fetelor sale, explicând că nu dorește ca ele să riște să piardă bani, așa cum s-a întâmplat cu rivalii săi din Liga 1.

Adrian Petre nu a reușit nici la locul 12 din Grecia » Și-a reziliat contractul după 6 luni
GRECIA
Adrian Petre nu a reușit nici la locul 12 din Grecia » Și-a reziliat contractul după 6 luni

VIDEO Gigi Becali anunță ce urmează pentru FCSB: „Când mor, la revedere!”

„Echipa nu o las moștenire. Când mor eu, la revedere! Nu las echipa familiei. Le-am întrebat «Vreți să nu apăreți în presă? Terminați cu FCSB». Ele nu vor să fie în presă, vor să fie liniștite. 

Echipa nu va dispărea. O ia Talpan. O iau Pițurcă și Tudorel Stoica. O iau Oprița cu Balint și Popa. Duckadam... Să facă ei.

În România, o echipă de fotbal este un pericol de ați distruge familia. Adică falimentul familiei. Vrei să riști falimentul? Ia o echipă de fotbal și bagă-te în faliment. La mine a fost un caz fericit. Dar nu sunt toți în faliment? Spune-mi unul care nu e. Fotbalul înseamnă faliment. Nu pot să-mi las fetele în risc de faliment.

Am avut noroc că am intrat în Liga Campionilor când eram în pușcărie. Că altfel se desființa. Am luat 25 de milioane de euro. În plus l-am vândut pe Chiricheș pe 10 milioane, l-am dat pe Gardoș pe 6, pe Rusescu... Am luat 40-50 de milioane. Dar dacă nu, o desființam. Nu eram nebun să bag bani din pușcărie. Acum am 8 milioane de euro împrumutați către FCSB. Dacă nu-l vindeam pe Man pe 11 milioane aveam 19 milioane. Era gata. La revedere. Ce, suntem tâmpiți?”, a spus Gigi Becali.

Ce v-am spus la început? V-am spus că Șucu nu va da bani. A dat? Nu dă. Am zis că nu dă bani, că face afaceri, că e chibzuit. Vorbesc doar de bine pentru că e om de calitate, de onoare. Dar nu dă bani la fotbal, că nu e prost.

- Gigi Becali

VIDEO Totul despre CFR Cluj - FCSB

Citește și: 

„BOMBĂ” la FCSB: îl vor scos din lot la derby! Becali decide

Gigi Becali vrea să folosească deciziile Curții de Apel în cazul Rapid în lupta cu CSA Steaua: „Am câștigat! Ce mai vrei?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  02 Februarie 2023, 23:24
Postat de rav410wrc pe 02 Februarie 2023, 18:43

Asta e soparla, lu' nea JJ, cum ca o ia, nea Pitzi, pe zcsb ... Nea Pitzi, o ia din plin, zilele astea, da' nu pe zcsb ... :))))

Uitati-va bah la iosif ce a ajuns =))))))))) Catalin uite-ti prietenul vasluian cica este aradean =))))) daca te vede moșul iti da cu bradul im cap .....nu am vazut asa prost de cand este internetul asta ...

alexh
alexh  •  02 Februarie 2023, 22:13
Postat de istet10 pe 02 Februarie 2023, 14:29

Ai dreptate. Sa baltesti in B e suficient sa apelezi la jucatori fara valoare. Ce jucator a lansat CSA pt a juca in prima liga cu succes?

nici unul! 0!

alexh
alexh  •  02 Februarie 2023, 22:11
Postat de carol_k pe 02 Februarie 2023, 15:02

Nu intereseaza pe nimeni echipa ta, Stelistii au deja echipa lor, Steaua din Ghencea. Echipa ta din Berceni va ramane fetelor tale, s-o stapaneasca sanatoase.

da, echipa fara drept de promovare. clona din 2017

Vezi toate comentariile (52)
Comentează