FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali pune 3 condiții pentru a se întâlni cu Răzvan Burleanu: „Trebuie să-l dea afară, își bate joc de noi!”

Articol de - Publicat miercuri, 26 aprilie 2023 18:44 / Actualizat miercuri, 26 aprilie 2023 19:29

Gigi Becali, patronul FCSB, continuă dialogul de la distanță cu Răzvan Burleanu, președintele FRF. 

Omul de afaceri a spus că șeful fotbalului românesc i-a propus o întâlnire, dar va accepta doar dacă vor discuta despre anumite teme: plecarea lui Kyros Vassaras, situația Comitetului Executiv și posibilitatea ca echipele din Liga 1 să facă propuneri pentru postul de selecționer. 

Gigi Becali: „Feșnic mi-a răspuns, după ce i-am scris la 3 dimineață” » Ce mesaj ar fi primit de la arbitru, după scandalul de la Rapid - FCSB
FCSB
Gigi Becali: „Feșnic mi-a răspuns, după ce i-am scris la 3 dimineață” » Ce mesaj ar fi primit de la arbitru, după scandalul de la Rapid - FCSB

Gigi Becali pune condiții pentru a se întâlni cu Răzvan Burleanu 

„Burleanu nu e băiat rău. El nu s-a luat de mine, ci a spus ce crede.I-am spus că mă văd cu el. Dar ne vedem doar dacă vorbim despre trei teme. În primul rând, Vassaras trebuie să plece. Își bate joc de noi. Nu dă doi muci pe români și România. Noi jucăm în play-off și el trimite arbitrii în Arabia. 

Apoi, trebuie să vorbim despre Comitetul Executiv. Să vedem dacă e executiv și administrativ. Nu e comitet de sclavi. Trebuie să fie executoriu. Și în al treilea rând, trebuie să vorbim despre antrenorul echipei naționale. 

Noi să propunem, el să aleagă. Sandu avea eleganța de a se consulta cu noi. Ne întreba pe cine vrem, dar tot pe cine voia el punea. Dacă vrea, ne întâlnim luni sau marți. Dar dacă nu discutăm despre asta... ”, a declarat Gigi Becali în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport. 

Vine Vassaras și stă prin Grecia și ia banii la mișto că suntem noi proști. Bine, mă, sunt toți proști. Eu nu mai sunt. Sunteți oameni de nimic, care nu au demnitate. 

Nu am ce face. Asta e tiranie. Nu o suport. Nu am ce căuta în tiranie. M-au biruit. Am fost obligat să fac fotbal feminin... Acum spune «Aduc pe Vassaras. Eu, Comitetul Executiv». Întreabă-ne pe noi dacă vrem. «Pun eu antrenor la națională». Întreabă-ne și pe noi, din Comitetul Executiv. Lumea îl condamnă pe Mircea Sandu, dar ne avea o eleganță și o înțelepciune. Ne întreba pe noi, cei din Liga 1. Nu spun că era ușă de Biserică, dar măcar discuta cu noi. Lui Burleanu i-a zis unul care comandă România... 

L-a băgat consilier la Băsescu și apoi i-a zis că-l bagă pe Popescu la pușcărie ca să conducă el fotbalul. Băi Burleanu! Spală-te pe cap cu Feșnic, cu Vassaras, cu Vișan și Bodescu și cu toate mizeriile pe care le faci cu ai tăi. Ați câștigat Federația și o țineți cu tiranie. Eu mai vin când pleacă Burleanu și Vassaras. Sunteți oameni de nimic! Nu vreau să mai am treabă cu voi.

- Gigi Becali, luni

VIDEO. Totul despre CS Universitatea Craiova - FCSB

 Citește și:

Răzvan Burleanu îl somează pe Gigi Becali: „Să dea numele a 3 arbitri cărora le-a dat bani și putem sta de vorbă”

Răzvan Burleanu, despre scandalul de arbitraj din Rapid - FCSB: „Becali e supărat? Să îi amintesc atunci despre aceste două meciuri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
calugarul.antim.gaina
calugarul.antim.gaina  •  27 Aprilie 2023, 11:08

Ia uite băă!... Primul blatist al țării pune și condiții în loc să stea după gratii!!! Incredibil!

fc_zcsb_manita_manita
fc_zcsb_manita_manita  •  27 Aprilie 2023, 10:39

E OUT! E OUT din Europa! De asta se zbate Jiji. Crede ca se sperie lumea ca se retrage el si astfel va avea parte numai de arbitraje favorabile. El inca mai spera la titlu. Dar noi stim ca FC FCSB e OUT din toate calculele. Duminica ii bate si Craiova. Sa vedeti atunci spume pe echipa, antrenor, vinde tot, desfiinteaza academia, reduce salariile (ai grija Kratsgates!) si anunta iar retragerea. :))))) Bine bai Laslas! Paharul sus!

DonTomasini1
DonTomasini1  •  27 Aprilie 2023, 08:46

Mai lăsați-ne cu “omul de afaceri” când el este un cioban pușcăriaș și hot! Apoi ce tot îl băgați in seama dacă a zis ca se retrage? ???? Știm de ce: sunteți corupți și jalnici

Vezi toate comentariile (26)
Comentează