FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali, acuzat după încă un pas greșit făcut de FCSB: „Jucătorii simt că antrenorul nu e șeful și nici nu le mai vine să se antreneze”

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2022 10:55 / Actualizat vineri, 04 martie 2022 11:14

Gigi Becali a fost criticat la GSP LIVE după înfrângerea suferită de FCSB, 0-1 cu FC Argeș.

Invitat la GSP LIVE, Marin Barbu a vorbit despre implicarea patronului FCSB în alcătuirea echipei și la schimbările din timpul meciului, explicând cum îi afectează pe jucători.

Ce a remarcat Ilie Dumitrescu în jocul lui FCSB și cum vede lupta la titlu: „Asta e clar ”
FC ARGEȘ - FCSB 1-0
Ce a remarcat Ilie Dumitrescu în jocul lui FCSB și cum vede lupta la titlu: „Asta e clar ”

VIDEO Gigi Becali, criticat pentru implicarea la FCSB

„La FCSB, funcțiile ar trebui împărțite. Patronul trebuie să fie patron, managerul trebuie să fie manager, antrenorul să fie antrenor. Becali zice că sunt banii lui și face ce vrea, dar nu e chiar așa. Adică jucătorii simt că nu conduce antrenorul și nu iese bine.

Dacă ne gândim bine, când o haită de lupi nu are un lider, nu e bine. La fel și la FCSB. Jucătorii trebuie să știe că antrenorul e șeful. Mai toți patronii se bagă la echipă, dar o fac subtil, între 4 ochi, și nu știe nimeni. Când te bagi prea mult, nu e bine. La FCSB, fiecare face ce vrea. Chiar dacă uneori fac o impresie bună, cum a fost în repriza a doua a meciului cu Chindia. 

Poate nici jucătorului nu-i mai vine să se antreneze când simte că merită să joace și nu joacă. Jucătorii nu sunt fraieri. Simt anumite lucruri. De aceea sunt și probleme de indisciplină în joc. Fotbalul e colectiv, nu se joacă de unul singur. De aici pleacă totul.

La echipa lui Hagi de ce nu e așa? Acolo decide un singur om. Cine calcă o dată pe bec, a doua oară nu mai calcă. Fiecare luptă pentru un loc în echipă și joacă cine merită”, a spus la GSP LIVE fostul antrenor.

Citește și: 

Florinel Coman, luat la rost: „Ar trebui să vadă cum e să nu mai ai bani. Poate așa îi vine mintea la cap”

Andrei Vlad, cel mai slab în FC Argeș - FCSB » Ce notă a luat după gafa comisă la gol + cine a jucat peste media echipei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
1983525858533835
Mihai Fcsb  •  04 Martie 2022, 22:30

Ma uit la ce spune acest Barbu jucatorii nu stie cine.i sefu daia gafeaza vlad ,cretu ,ovidiu popescu imi vine sa plang cand vad asemenea declaratii ..daca esti fotbalist joci in orice conditii..oare acest barbu nu vede ca sunt fotbalisti care nu stiu sa loveasca mingea corect si nu pot da o pasa de 3 m? Astia vorbesc de dragul de a vorbi dar cauza jocului slab nu vede sau nu stie? Analisti penibili vb doar de becali dar jucatorii astia care nu stiu sa dea cu piciorul in minge nu vb nimeni?

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  04 Martie 2022, 16:20

Adica cum? Pai cine e antrenorul? Nu Matale? Deci astia nu stiu ca matale esti sefu? Atunci totul se explica! Mai mare tampenie decat modul cum ai organizat si conduci echipa asta n-am putut vedea! Rad si curcile de tne becali!!! Te dai mare si tare dar esti o ha ha le ra! N-ai sa mai castigi in veacul vecilor vre-un trofeu! O sa te imbuibi cu meleoane pana o sa crapi! Oricat te-ar iubi Al de Sus cand te vede cat esti de "***"i se face si lui lehamite!!! Si te lasa... Te lasa sa te duci singur in fundul stanii! Ca acolo iti e locul!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  04 Martie 2022, 13:30
Postat de andreif pe 04 Martie 2022, 12:12

Asta la cat jigneste aici demonstreaza ca este din redactia GSP!Altfel nu se poate!

Te supara adevarul:-)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează