FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a dezvăluit strategia din mercato și a făcut anunțul momentului despre Marius Ștefănescu

Gigi Becali // foto: GSP
Gigi Becali // foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2023 11:52 / Actualizat miercuri, 16 august 2023 12:46

Gigi Becali (65 de ani), patronul de la FCSB, spune că va decide dacă renunță și la alți jucători pe lângă Malcom Edjouma după meciul de joi cu Nordsjaelland, manșa secundă din turul 3 preliminar al Conference League.

FCSB a efectuat 4 transferuri în această vară, dar a punctat și la capitolul plecărilor. Gigi Becali a renunțat la Malcom Edjouma, mijlocașul francez urmând să semneze cu Bari, divizionară secundă din Italia, și sugerează că mai mulți jucători ar putea pleca în perioada următoare, în funcție de rezultatul pe care roș-albaștrii îl vor înregistra joi în Europa.

FCSB va disputa atunci duelul decisiv cu Nordsjaelland pentru a decide cine merge în play-off-ul Conference League. 

În caz că vicecampioana Danemarcei îi va elimina pe roș-albaștri, Gigi Becali ar putea demara o curățenie în lot, pe care îl consideră prea mare pentru o luptă pe doar două fronturi, campionat - cupă.

„Raid” în SuperLigă! Rapid l-a luat pe Andrei Borza și a ofertat OFICIAL alți 2 superfotbaliști din campionat! Ce sumă e dispus să ofere Dan Șucu
RAPID
„Raid” în SuperLigă! Rapid l-a luat pe Andrei Borza și a ofertat OFICIAL alți 2 superfotbaliști din campionat! Ce sumă e dispus să ofere Dan Șucu

Gigi Becali a dezvăluit strategia FCSB din mercato și a făcut anunțul momentului despre Marius Ștefănescu

Totodată, latifundiarul a anunțat că nu a rezolvat până în acest moment transferul lui Marius Ștefănescu, una dintre principalele ținte pe care le-a avut în această vară. Mijlocașul dreapta de la Sepsi OSK a fost dorit insistent și de Rapid, au și existat negocieri între părți, fără a se ajunge la un consens.

„A plecat Edjouma. Așteptăm meciul de joi și apoi vorbim despre alte plecări. Depinde de meciul de joi, dar nu cred că o să mai aduc jucători. Pe Ștefănescu nu l-am luat, nu există așa ceva”, a transmis Becali conform playsport.

Alexandru Băluță, Damjan Djokovic, Siyabonga Ngezana și Vlad Chiricheș sunt cei 4 jucători transferați de FCSB în această vară. Lor li s-au adăugat Mihai Lixandru și Valentin Gheorghe, fotbaliști reveniți după împrumuturi la alte cluburi.

Hai să vedem dacă ne calificăm. Dacă nu, sunt cam mulți pe aici. Dacă nu te califici, ce faci cu ei? Bine, glumesc. Au contract, ce poți să le faci? 

- Gigi Becali, pe 11 august

Mai multe știri despre FCSB:

FCSB, voie bună și o absență importantă la plecarea spre Danemarca

Știrile ProTV mută ora meciului Nordsjaelland - FCSB! » UEFA a dat curs cererii postului TV + de ce echipa lui Becali e singura care rivalizează cu Las Fierbinți

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (15)
istet10
istet10  •  16 August 2023, 17:42
Postat de parkside pe 16 August 2023, 14:29

Daca stia sa scrie era strungar la 23 august. crezi ca pentru afaceri cu oi, pamant, guma, blugi, banane ai nevoie de scoala? Nu mai poate el ca n-are masterate sau doctorate. Intoarce banii cu lopata ca sa nu mucegaiasca, isi numara mioarele de la geamul conacului si e ...fericit.

Corect. Are bani si e fericit. Are jucarie scumpa. Are ce doreste.

fotbalminim00
fotbalminim00  •  16 August 2023, 15:15

daca strica lotul inseamna ca nu au creier,daca se accidenteaza 2-3 si mai da 2-3 o sa joace el si cu Lutu,MM si Pintili!

Karaganda_forever
Karaganda_forever  •  16 August 2023, 14:35
Postat de brentford pe 16 August 2023, 13:35

Ba pot sta alaturi...doar in gesepe

In gsp becali este un strateg care zilnic ii face pe Hannibal, Caesar si Napoleon sa se rasuceasca in morminte de invidie...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează