FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Cine o mai poate opri pe FCSB în lupta la titlu » Teama lui Gigi Becali: „El mă poate face să pierd campionatul”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de , , - Publicat luni, 22 aprilie 2024 13:08 / Actualizat luni, 22 aprilie 2024 13:19

Gigi Becali, patronul de la FCSB, s-a abținut să vorbească despre lupta la titlu. Roș-albaștrii pot lua campionatul joi, după o pauză de 9 ani.

Becali se teme să vorbească despre titlu pentru „a nu stârni mânia lui Dumnezeu” și crede că doar o intervenție divină o mai poate face pe FCSB să piardă campionatul.

VIDEO. Gigi Becali: „Dacă vrea Dumnezeu și se abate mânia Lui asupra mea, pierd campionatul”

„O să vorbesc de titlu când o să fie matematic luat. S-a făcut minune, nu mă așteptam chiar așa, să piardă Rapid 4 meciuri și să facă un egal. A făcut Dumnezeu minune. Dacă vrea Dumnezeu și se abate mânia Lui asupra mea, pierd campionatul. Normal, dacă o pui pe Botoșani în locul FCSB, ia campionatul. Logic, dar Dumnezeu nu e logic.

Acum, normal ar fi să batem OSK și Craiova să facă egal. Dumnezeu mi-a auzit... Nici nu mă așteptam să fie așa, îmi făceam socoteli să avem 6-7 puncte avans după 5 etape. Dar sunt 11. Noi trebuie să câștigăm un singur meci și gata. Nu mă mai mândresc, Dumnezeu a făcut ca Rapid să ia 4 bătăi. Le face Dumnezeu pe toate dacă tac, și Liga Campionilor și tot.

Nu poți să te bați cu Germania, Spania, Italia, Anglia, Franța, pentru că ei iau 20 de milioane de euro din bilete. Doar Dumnezeu ne poate face să ne batem cu ei”, a declarat Gigi Becali.

Titularul de la FCSB are oferta pe masă: „15.000 de euro salariu lunar”
FCSB
Titularul de la FCSB are oferta pe masă: „15.000 de euro salariu lunar”

FCSB poate lua titlul joi

FCSB poate lua joi primul titlu după o pauză de 9 ani. Roș-albaștrii au meci cu Sepsi miercuri, de la 21:45, dar nu stau doar la mâna lor, depind și de rezultatul derby-ului Universitatea Craiova - CFR Cluj, care are loc joi, de la 21:45, în etapa #6 din play-off.

FCSB a făcut 2-2 cu Rapid, iar Craiova a câștigat cu Sepsi, scor 3-1, în etapa #5 din play-off. Astfel, oltenii sunt pe locul doi, la 11 puncte de roș-albaștri, cu 5 etape rămase de jucat. Farul, echipa de pe locul 3, e la 13 puncte de FCSB.

FCSB va lua titlul la finalul etapei 6 din play-off dacă o bate pe Sepsi și Universitatea Craiova nu câștigă cu CFR Cluj, în Bănie. Echipa lui Gigi Becali ar ajunge la 48 de puncte, iar oltenii ar face maximum 35, în cazul unei remize. Cu 13 puncte diferență între ele, cu 4 etape rămase de jucat, FCSB ar fi matematic campioană.

Astfel, CFR Cluj, rivala din ultimii ani a roș-albaștrilor, poate trimite titlul la București, dacă nu pierde cu Universitatea Craiova, joi seară.

Citește și:

Gigi Becali, anunț major despre transferuri: „Iau 4 fotbaliști din România. Risc 2-3 milioane de euro”
FCSB
Gigi Becali, anunț major despre transferuri: „Iau 4 fotbaliști din România. Risc 2-3 milioane de euro”
Kyros Vassaras a dat verdictul, la două zile după faza controversată din FCSB - Rapid
FCSB - RAPID 2-2
Kyros Vassaras a dat verdictul, la două zile după faza controversată din FCSB - Rapid

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (11)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  22 Aprilie 2024, 22:51

Nici Dumnezeu nu-l mai poate face să piardă campionatul. Îi dă nașul 1 p și nici Dioszegy nu se va străfoca miercuri. Cred că Jiji va fi deja campion miercuri seara.

xsandum
xsandum  •  22 Aprilie 2024, 16:04

Ai luat 4 batai si ai facut un egal cu rapid si te declari arhimultumit??????????? RUSINE, RUSINE, RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Catalynn_18
Catalynn_18  •  22 Aprilie 2024, 14:29
Postat de bercean pe 22 Aprilie 2024, 13:27

Steaua e deja campioana chiar daca ar pierde toate meciurile, craiova nu face 12 puncte in ultimele 5 etape si nici farul 14 puncte. Oricum e primul campionat de mai bine de 10 ani castigat clar practic la aprox. 20 pct avans fata de locul 2 - fara injumatatire, doar Steaua lui Reghe a mai castigat asa de clar campionatul, in rest doar campionate castigate cu arbitrii si prietenii de cfr, farul....

Ai dreptate, Steaua și dacă pierde toate meciurile nu mai poate retrograda în L3! Altfel FC Fcsb nu mai are cum pierde primul ei titlu din Palmares, chiar nu am înțeles pt ce a fost nevoie ca Bârsan să facă praf meciul cu Rapid. Lăsând golul anulat pt offside, chiar daca interpretabilă în sensul ca dacă RRahmani i-a “mascat” mingea lui Tarnovanu sau nu, este o decizie corectă zic eu, la golul egalizator mingea ieșiss clar in out de poartă!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează