FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali surprinde: „Mai bine mă asociez cu Gică Hagi. Ar duce FCSB în grupe”

Articol de - Publicat joi, 01 iunie 2023 19:38 / Actualizat joi, 01 iunie 2023 19:54

Gigi Becali l-a lăudat pe rivalul său, Gică Hagi, în față căruia a pierdut din nou un titlu de campioană.

Patronul FCSB a vorbit despre metodele lui Gică Hagi de a lucra cu jucătorii și rezultatele pe care le obține. În plus, Becali este de părere că FCSB ar avea rezultate foarte bune cu Hagi, dar știe că nu ar putea exista o nouă colaborare între ei.

Titlul se câștigă cu decalog și amenzi » Iată regulamentul intern impus de Hagi la Farul! Cât costă o înjurătură și fiecare kilogram în surplus
DEZVĂLUIRI
Titlul se câștigă cu decalog și amenzi » Iată regulamentul intern impus de Hagi la Farul! Cât costă o înjurătură și fiecare kilogram în surplus

Gigi Becali: „Mai bine mă asociez cu Gică Hagi”

„Noi nu suntem Farul. Nu avem cum. Dacă îl aveam pe Hagi nu era o problemă. Dar cine poate face ca Hagi? El îi face fotbaliști din «nefotbaliști». Noi nu avem, noi trebuie să îi facem... În loc să crească, la noi mai scad puțin. Hagi îi poate lua de jos, pentru că îi ridică.

Dacă îi vând jucători lui Hagi, o să mă păcălească, pentru că știe mai bine ca mine. Uite cum a fost cu Nedelcu. I l-am dat lui... Când cumpăr de la el, știe mai bine ca mine, o să mă păcălească. Așa că mai bine mă asociez cu el. Dar nu am unde. Nu? Dacă ar lua Hagi echipa asta, ar duce-o în grupe! 

Are dreptate. Nu e vorba că nu știi ce să faci cu banii... El e unicat. Nu poate nimeni să facă așa cum face el. Nu are jucători, orice ar zice el”, a spus azi Gigi Becali.

VIDEO Gigi Becali a fost întrebat de Lamine Ghezali, noul idol al „câinilor”: „Ce zali?”

Citește și: 

FCSB ratează prima țintă a verii! A semnat cu altă echipă din Superligă

Gigi Becali o mută pe FCSB în afara Bucureștiului: „Ce să fac? Din cauza lui «tralalache», n-avem unde să jucăm!”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
malinas
malinas  •  02 Iunie 2023, 00:05

Pai mai nea Ciobane,l-ai avut pe Hagi antrenor si nu ai stiut sa il pastrezi din cauze tartacutei tale.Acum este mult prea tarziu.Hagi nici daca i-ar cadea un bolovan in cap nu ar putea sa lucreze/colaboreze cu tine.Din pacate,asa cum marii "investitori" au ingropat cluburi cu nume iata ca nici tu nu esti departe de a ingropa Steaua.(In opinia mea fara discutie FCSB este Steaua,dar asta-i alta discutie)

alexh
alexh  •  01 Iunie 2023, 22:00

La Hagi, nu merg schimbările cu telefonul! Deci și-a dat și el seama că-i lipsește un antrenor. UN ANTRENOR! Nu un surogat!

BayernMunchen
BayernMunchen  •  01 Iunie 2023, 21:47
Postat de Sharapov pe 01 Iunie 2023, 20:56

Cate DEMAGOGIE !!! Adica cum sa se asocieze, cu cine ? ? ? regele ARAN JA MENTE LOR, hagi, este CREEATIA CLA NU LUI becali !!! TOATA TARA stie ca viitura ovidiu este SATELITUL fecesebese !!!

Du-te si culca-te ca e noapte!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează