FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali îi atrage atenția finului Rădoi: "Una e să îți dai cu părerea, alta e ce face Mirel! Să îmi spună «dânsul», nu «el»"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2018 13:25

Gigi Becali a dezvăluit că singurul detractor al situației de la FCSB căruia nu îi va răspunde este finul lui, Mirel Rădoi. 

Mirel Rădoi, căpitan legendar și fost tehnician la FCSB, analizează constant mutările din jurul vicecampioanei României, de cele mai multe ori într-un ton critic. Gigi Becali afirmă că nu acesta este lucrul care îl deranjează la finul său. 

"Una e să îți dai cu părerea cum mai fac unii și alții, alta e ce face Mirel. El judecă. Nu mă voi supăra pe el niciodată pentru că este finul meu. Nu pot uita când a zis că pleacă din România pentru că îi este atacată familia, adică eu, nașul lui. Dar mă deranjează că vorbește despre mine cu «el». Să spună «dânsul», nu «el». Poate bate câmpii, dar nu sunt «el» cu Mirel", a declarat Becali la TV Pro X.

Vezi și: Gigi Becali, incendiar la TV: "Mă rog «să distrug» Steaua mai rău decât anul trecut!"

Ionuț Chirilă îl critică pe Gigi Becali: "Pe ce criterii i-a adus pe Rădoi și Dică? Becali trebuie să înțeleagă asta"

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
mariuss72
mariuss72  •  24 Iulie 2018, 15:18
Postat de robotzel pe 24 Iulie 2018, 15:07

cred ca nu ai habar. "dansul" este o forma de politete. probabil ca pe la tine pe la tara nu se foloseste.

"”Dânsul”, ”dânsa”, ”dânșii” sau ”dânsele” nu sunt pronume de politețe, ci pronume personale, ceea ce le plasează pe același palier cu “el”, “ea”, “ei” sau “ele”." Stai jos, gigistule, nota 4, forma de politete este "dumnealui".

1123628984322566
Valentin Aspritoiu  •  25 Iulie 2018, 18:18

in o anumita zona a tarii, se spune "vezi sa nu calci in dansul" deci poate sa ii spuna asa, ca oricum, "dansul", nu stie ce-i aia pronume de politete:)), si proabil ca am fost prea subtil pentru "dansul"

109684413202521
Cornel Brincoveanu  •  24 Iulie 2018, 20:19

Eu iti zic tie "dumneata" , da' , tu cum imi zici "mie" ? Gigi a scris carti, dar n-a citit niciuna ! Asa ca poate urma cursurile scolii primare iar si iar, ca tot degeaba! La fel si Mirel , cu scoala de...antrenori !!!

Vezi toate comentariile (55)
Comentează