FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 3-0

Gigi Becali a râs de Mihai Rotaru. Ce mesaj i-a trimis la miezul nopții: „«Rușinică ți-am dat»” + Ce jucător pleacă în iarnă

Gigi Becali, patron FCSB +20   FOTO
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de - Publicat duminica, 03 septembrie 2023 00:43 / Actualizat duminica, 03 septembrie 2023 01:12

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a avut un discurs triumfător după victoria vicecampioanei cu CS Universitatea Craiova, scor 3-0, în runda cu numărul 8 din Superliga. 

Latifundiarul din Pipera a spus că echipa din Bănie a arătat ca o formație mult prea slabă pentru a se bate la titlu. De asemenea, Becali a ținut să dezvăluie că i-a transmis un mesaj special lui Mihai Rotaru, acționaul principal al oltenilor, după victoria contra craiovenilor. 

Tavi Popescu, mesaj pentru Daniel Pancu: „Am fost șocat. Știu că are ceva cu mine din trecut”
FCSB - CSU CRAIOVA 3-0
Tavi Popescu, mesaj pentru Daniel Pancu: „Am fost șocat. Știu că are ceva cu mine din trecut”

Gigi Becali i-a trimis un mesaj lui Mihai Rotaru, după FCSB - CSU Craiova: „«Rușinică ți-am dat»”

„Am jucat cu o echipă prea slabă. Eu credeam că Craiova e echipa cu care ne batem anul ăsta la titlu. Cu Iași dacă nu aveau ăia om eliminat aveau probleme, cu Farul au avut probleme. 

Nu se poate ca o echipă să fie condusă cu 2-0 și să nu facă presing în jumătatea adversă. Ar fi trebuit să dăm mingea la portar, să o ținem la el. 

Rotaru m-a sunat când ne-au bătut ei o dată, anul trecut. Mi-a zis: «Ți-am dat na, na» Acum eu i-am scris: «Ți-am dat na, na, na, na, na, na»  

L-am sunat și i-am zis: «Și rușinică ți-am dat» Și i-am dat și rușinică”, a declarat Gigi Becali, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Gigi Becali: „Vali Crețu pleacă în iarnă”

Becali a lăudat prestația lui Vali Crețu din meciul cu CS Universitatea Craiova. Cu toate astea, patronul FCSB spune că acesta va pleca de la vicecampioană în iarnă. 

„Și-a scos banii. Normal, trebuia să joace Ovidiu Popescu fundaș dreapta, dar uite că l-au ales pe Crețu. Pleacă în iarnă, în decembrie. Ce a făcut el cu Craiova... Merită banii!

Acolo era Mitriță și îmi era frică de el, dar faptul că a jucat cum a jucat și am câștigat cu 3-0...”, a spus Becali. 

VIDEO. Golul marcat de Darius Olaru în FCSB - CSU Craiova

Citește și: 

Laurențiu Reghecampf, după umilința din Ghencea: „Asta mă deranjează cel mai tare” + Amenință jucătorii: „Vor fi luate niște decizii”

Claudiu Răducanu, cu lacrimi în ochi la ieșirea din Ghencea: „Echipa lui Becali e Steaua București, merita să joace aici” + „Talpan prea vorbește mult”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (52)
Eglwyswrw
Eglwyswrw  •  04 Septembrie 2023, 16:50

FCSB (= o echipa mai slaba decat niste amatori din insulele Feroe) au invins in mod glorios o alta echipa mai slaba decat niste amatori din insulele Feroe (Universitatea). Concluzia : in mintea lui, JJ va fi cel mai tare si daca echipa lui va lua 10 goluri de la FC Ugabuga din Rwanda. La el taria se masoara in "i-am batut pe aia de la Craiova".

dodo001
dodo001  •  04 Septembrie 2023, 11:58
Postat de Fan55 pe 03 Septembrie 2023, 16:40

Nu- s-antamplat decat ce era de asteptat sa se intample cu un antrenor inexistent. A facut praf echipa in toate meciurile, de cand a venit. Nu degeaba l-au dat afara acolo pe unde a fost, iar Rotaru l-a luat de bun. Are fotbalist dar ii pune aiurea pe posturi. Aseara a distrus apararea, experimente cu Badelj central, Ndong pe dreapta, Ivan varf in loc sa fie pe stanga cu Bancu, Mitrita trebuie adus cu picioarele pe pamant iar Baiaram inca nu si-a revenit, etc. Trebuie antrenor la echipa, nu bona.

Cred ca se pregătește Mutu sa preia Craiova. Cât de curând. Nu îl prinde paltonul pe Reghe

Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  03 Septembrie 2023, 20:35

Mai trebuie sa fie si Gigi fericit, macar pentru o seara ;)

Vezi toate comentariile (52)
Comentează