FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Becali continuă războiul cu Rotaru: „A zis că vrea sânge! Hai să vedem cine greșește mai mult din punct de vedere moral”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de , - Publicat marti, 20 iunie 2023 11:47 / Actualizat marti, 20 iunie 2023 19:54

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, continuă războiul declarațiilor cu Mihai Rotaru, finanțatorul de la CS Universitatea Craiova. 

Marți, FCSB l-a prezentat pe mijlocașul Alexandru Băluță (29 de ani), fotbalist așteptat și de Rotaru la Craiova, acolo unde a mai evoluat în perioada iulie 2014-iulie 2018. Gigi Becali spune că această mutare a fost făcută ca răspuns la aducerea de către olteni a lui Marius Francisc, analistul video al roș-albaștrilor. 

„Noi îl avem pe Dumnezeu, Israel îl are pe Moise. Treimea împotriva unuia” » Gigi Becali, după Elveția - România: „Ce a făcut Moruțan? Nu avem valoare!”
ELVEȚIA - ROMÂNIA 2-2
„Noi îl avem pe Dumnezeu, Israel îl are pe Moise. Treimea împotriva unuia” » Gigi Becali, după Elveția - România: „Ce a făcut Moruțan? Nu avem valoare!”

VIDEO. Gigi Becali: „Rotaru a zis că vrea să fie sânge. Să vedem, cine stă mai bine din punct de vedere moral”

„N-am apucat să vorbesc cu el, dar o să vorbesc cu el, că nu am nicio treabă. Dar vreau ca el să știe un lucru. Din moment ce tu iei un analist video, eu cum să nu iau un jucător care e liber? 

Că eu, de exemplu, ce am făcut? Am luat un jucător care era liber! Când am vorbit cu el legat de transferul lui Dawa l-am întrebat: «Băi, Mihai, mai e valabil cu Dawa?» Mi-a zis: «Nu, Gigi, să fie sânge!» Așa mi-a spus el. 

Și după m-a sunat și mi-a spus: «Băi, Gigi, pe tine nu te ajută!» «Băi, Mihai, mi-ai zis să fie sânge! Atunci hai să vărsăm sânge!» Și am vărsat sânge!”, a declarat Gigi Becali azi, la Palatul din Aleea Alexandru. 

Gigi Becali, după ce Alex Băluță s-a dus la FCSB și nu la CSU Craiova: „Dacă mă pui să iau un jucător îl iau, că ăla are contract și nu e sclav”

„Aici e vorba de o chestiune morală. Dacă mă pui să iau un angajat de la o echipă nu-l iau. Dar dacă mă pui să iau un jucător îl iau, că ăla are contract și nu e sclav. 

Hai să vedem cine greșește mai mult din punct de vedere moral: eu, că am luat un jucător liber, sau el, că a luat un angajat? Ce e mai urât? Omul nu e sclav, trebuie să se ducă unde e mai bine pentru el.

Mentalitatea de stăpân e când unul lucrează la mine și eu îl plătesc. Atunci eu spun că el e slujitorul și eu sunt stăpânul. Dar omul nu e sclav, este slujitor. Eu las oamenii să se ducă unde e mai bine pentru ei. Dar el, dacă a ajuns acolo, înseamnă că l-a contactat cineva”, a spus Gigi Becali. 

Mihai Stoica, manager general FCSB: „Marius Francisc pleacă la CSU Craiova”

Pe data de 7 iunie, Mihai Stoica (58 de ani), managerul general de la FCSB, anunța plecarea lui Marius Francisc de la FCSB în Bănie. 

„Se transferă cineva de la FCSB la CSU Craiova. Marius Francisc. I s-a oferit un contract de nerefuzat și va părăsi clubul. E liber, nu i se plătește nicio clauză. Nu mă așteptam. Azi am aflat, întâmplător, pe surse, apoi l-am confruntat, și mi-a confirmat”, a declarat Mihai Stoica în emisiunea „Sport Report” de la Orange Sport 1.

Becali continuă războiul cu Rotaru: „A zis că vrea sânge! Hai să vedem cine greșește mai mult din punct de vedere moral”
Marius Francisc

Citește și: 

Verdictul lui Dumitru Dragomir, după egalul norocos obținut de România la Lucerna: „Panaramă de meci ca ăsta nu am văzut!”

„Excursioniști” în Bănie » Cei 6 jucători de la Universitatea Craiova care au venit, au încasat și au plecat

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
Dansss
Dansss  •  20 Iunie 2023, 23:21

POPA PROSTUL DIN PIPERA!!!!

dandana
dandana  •  20 Iunie 2023, 23:08

Fără supărare au greșit cei de la fcsb. Dacă aveau o vorbă, pai te ți de ea. Dar ce sa ceri la cei de la fcsb, Becali și MM. Vrea sânge acuma săracul, hai supărațivă și băgați sute de milioane, nu vorbiți doar din gură și faceți ceva. Nu doar tocați aceste cluburi de bani

Vezi toate comentariile (2)
Comentează