FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

Rotaru, noul rival al lui Becali în Superligă: „Nu are cum să îmi fie frică după ce îl bat 6-0!”

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2024 14:58 / Actualizat luni, 01 aprilie 2024 19:15

Gigi Becali, patronul FCSB, a prefațat meciul cu Universitatea Craiova, echipa de pe locul 2 din Superligă, și spune că nu se teme de trupa lui Mihai Rotaru.

  • FCSB – Universitatea Craiova se joacă duminică, de la ora 20:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Prima Sport, Orange Sport și Digi Sport.

Alături de FCSB, CSU Craiova e singura echipă din play-off cu punctaj maxim în primele două etape. Cele două echipe sunt despărțite de 7 puncte, iar Gigi Becali e sigur de victorie, în ciuda faptului că oltenii au câștigat contra Rapidului.

Mihai Stoica intervine în „cazul Radaslavescu” și îl aduce în discuție și pe Hagi: „Prea mulți «specialiști», prea puține meciuri”
FARUL - FCSB 0-1
Mihai Stoica intervine în „cazul Radaslavescu” și îl aduce în discuție și pe Hagi: „Prea mulți «specialiști», prea puține meciuri”

Gigi Becali a prefațat derby-ul FCSB – Universitatea Craiova

„Chiar dacă voi câștiga cu Craiova nu voi mai avea aroganțe. Este posibil orice dacă vrea Dumnezeu. Dar în mod normal, dacă batem Craiova și ne ducem la 10 puncte, e gata campionatul.

Dar dacă vrea Dumnezeu îl pierd și când mai am un punct de luat, Dumnezeu le face pe toate. Nu ai văzut ce s-a întâmplat la Craiova – Rapid? A fost mâna lui Dumnezeu.

În 11 te face Rapidul praf și în 10 le dai două goluri în cinci minute… Rotaru are echipa mai valoroasă, dar în prima repriză cu Rapid... Nu am văzut o echipă atât de slabă! Nimic. Nu îmi e frică de Rotaru! Nu are cum să îmi fie frică după ce îl bat 6-0 (n.r.- referire la cele două rezultate de 3-0 din sezonul regulat).

Să vedem ce vrea Dumnezeu. Dacă vom câștiga și facem 10 puncte nu mai ai ce… Dacă îi batem cred că s-a terminat la titlu, dar nu vreau să mai vorbesc despre astea pentru că mă apucă trufia, mândria și sar pârleazul. Trebuie să îmi văd de treaba mea, îi jur credință lui Dumnezeu și gata”, a declarat Gigi Becali la Fanatik.

VIDEO. IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul Gazetei Sporturilor e sigur: „Dacă FCSB învinge Craiova, duminică, lupta pentru titlu e terminată”

Citește mai multe știri din Superligă:

Gigi Becali, după ce a văzut imaginile senzaționale cu Dan Șucu printre fani: „Te duci, faci, dregi, mănânci parizer și te întorci disprețuit. Nu mai bine stau în pat?”
FCSB
Gigi Becali, după ce a văzut imaginile senzaționale cu Dan Șucu printre fani: „Te duci, faci, dregi, mănânci parizer și te întorci disprețuit. Nu mai bine stau în pat?”
Verdictul lui Ioanițoaia în „cazul Radaslavescu”: „Foarte bine i-a făcut!”
FARUL - FCSB 0-1
Verdictul lui Ioanițoaia în „cazul Radaslavescu”: „Foarte bine i-a făcut!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
dandana
dandana  •  03 Aprilie 2024, 10:05
Postat de legio.sud pe 01 Aprilie 2024, 16:11

Corect cum să respectăm hoții ?!!

Cu mândrie îl respecți. Chiar și Hagi reflectă cum este această țară. A fost și el ***, și nu înțeleg de ce. Credeam ca are o altă mentalitate, fac pariu căci cu CFR Cluj și Craiova își dau viața pe teren. La fcsb au început tare, și la sfârșit își dau cu stângul în dreptul. Cred ca această echipă a farului nu mai are ce căuta în play of dacă nu este corectă. Al n-lea an în care face asta și nimeni nu se sesizează. Dar oricum sa fim serioși! ***. Bravo domnule Hagi! Ce ai zis dacă tu nu faci nimic cu un egal, măcar fcsb sa facă ceva cu o victorie. Eu cred ca dacă Farul juca ca și cu Rapid, o bătea pe fcsb fără probleme. Dar după primele minute motoarele le - au murit, iar în minutul 80 deja ii invitau sa dea gol. Bine ca au reușit, cred ca dacă nu făcea fcsb își dau singuri autogol cei de la farul. Câtă diferență este între rapid și fcsb? În care rapid a surclasat fcsb iar tu Farul bătăuși Rapid sa nu mai aibă șansă la Campionat și cu fcsb ați fost oițe. De ce faci domnule Hagi anual asta? Dacă nu poți nu te mai lupta nici cu Rapid, CFR sau Craiova. Uiți ca Craiova chiar te-a ajutat în trecut. Rușinică sa va fie celor de la farul. Cu Hagi și Marica 2 ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  01 Aprilie 2024, 17:28

Gigi Valiza confunda sărbătorile de Paște. Sa-i spună cineva ca a fost cel catolic...asa ca să se țină de promisiune ca nu va vorbi decât la o săptămână după Sărbătorile de Paste ortodox .

brera30
brera30  •  01 Aprilie 2024, 16:31

Gigi, iar ti se ridica mandria in cap! Vezi ca se intoarce....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează