FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CFR Cluj a încercat să-i „fure” FCSB-ului noul transfer: „I-au oferit 25.000 de euro pe lună”

Bogdan Rusu, jucătorul transferat de FCSB // foto: Imago Images
Bogdan Rusu, jucătorul transferat de FCSB // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 01 august 2022 18:43 / Actualizat luni, 01 august 2022 19:18

Gigi Becali (64 de ani) a susținut astăzi că Bogdan Rusu (32), atacantul transferat de echipa roș-albastră, a primit o ofertă de ultim moment înainte de a semna cu FCSB, de la CFR Cluj. 

Gigi Becali a prezentat astăzi noile transferuri de la FCSB, extrema David Miculescu și atacantul central Bogdan Rusu.

Pentru cel din urmă, latifundiarul a dezvăluit că va plăti pe moment 100.000 de euro, plus alte 150.000 în cazul în care FCSB va ajunge în grupele Conference League.

Becali a susținut că după ce s-a înțeles verbal cu Bogdan Rusu pentru transfer, o rivală din Liga 1 a intrat pe fir și a încercat să i-l „sufle”. Latifundiarul a precizat că este vorba despre rivala CFR Cluj, unde antrenorul Dan Petrescu cere insistent un atacant.

Răsturnare de situație! Florin Tănase nu mai merge în China: „Au ridicat oferta, dar a ales arabii. E diferență mare la salariu”
FCSB
Răsturnare de situație! Florin Tănase nu mai merge în China: „Au ridicat oferta, dar a ales arabii. E diferență mare la salariu”

CFR Cluj ar fi încercat să-l deturneze pe Bogdan Rusu din drumul spre FCSB

„Pe jucător l-am sunat aseară, la pauza meciului. Am vorbit cu el și cu primarul din Mioveni. Le-am zis că le dau 100.000, dacă ne calificăm mai departe încă 100 de mii, iar dacă ajungem în grupe alte 50 de mii.

Apoi l-au sunat unii de la altă echipă, că îi dau 25.000 de euro pe lună. A zis că e de onoare, că dacă i-a promis lui nea Gigi, merge la București.

Ce echipă? Nu Craiova, de prin Ardeal”, a precizat Becali. 

Patronul FCSB a revenit ulterior asupra afirmației: „L-au vrut Craiova, iar CFR-ul l-a sunat acum prin Emil Dică și i-a oferit 25.000 de euro pe lună”. 

Rusu a confirmat spusele latifundiarului: „Sunt bucuros că la 32 de ani au fost interesate de mine toate cele 3 echipe care luptă an de an la titlu. Vorbisem cu domnul Becali, i-am promis că vin aici”. 

Cu Sergiu Buș și Daniel Birligea accidentați, Dan Petrescu, antrenorul de la CFR Cluj, a transmis în mai multe rânduri că vrea încă un transfer ofensiv. Iar Rusu a făcut o figură foarte frumoasă în Gruia, unde a înscris o „dublă” în CFR Cluj - CS Mioveni 4-2.

VIDEO » Gigi Becali, despre transferul lui Bogdan Rusu

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali anunță că revine pe stadion! Cine l-a convins și despre ce meci e vorba: „Îmi faci și mie o bucurie?”

A supralicitat Gigi Becali? „Dubii mari” în privința lui David Miculescu: „Nu a spus mare lucru până acum”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (24)
pirusis
pirusis  •  02 August 2022, 16:37

Doar eu vad ca Gigi este baut praf? Nu e primul interviu la care apare in stare de ebrietate. In rest mai bun Rusu decat Miculescu. Dar si mai bun era Isfan.

Marba1948
Marba1948  •  02 August 2022, 12:11

Foarte buna ideea, Zetanu! Si eu as vrea un site gsp fara articole despre Becali, Mihai Stoica si alti ... fosti detinuti de drept comun.

firaldo
firaldo  •  02 August 2022, 12:00

Deja e ridicol...un jucător cu salariul de 3000 de euro pe lună refuza 25.000 pe lună pentru a accepta 7.000 și asta la vârsta de 32 de ani...oare cine credeti voi că o să creadă bazaconiile astea?CFR care-i oferă 17.000 de euro pe luna lui Deac in oferea 25.000 lui Rusu?:)))))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează