FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali se laudă că și-a spulberat adversarii: „Am băgat Rapidul în faliment și pe Dinamo în Divizia B!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2024 16:46 / Actualizat joi, 07 martie 2024 17:57

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a vorbit despre adversarele „roș-albaștrilor”, Dinamo și Rapid, chiar înaintea meciului împotriva giuleștenilor din ultima etapă a sezonului regulat din Superligă.

  • Rapid - FCSB are loc sâmbătă, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Derby-ul în care Rapid este gazdă se va disputa pe Arena Națională. Pentru acest meci au fost puse în vânzare 48.000 de bilete.

Mihai Pintilii a fentat sistemul și a prefațat Rapid - FCSB: „Parcă altfel ieși în oraș”
Rapid - FCSB
Mihai Pintilii a fentat sistemul și a prefațat Rapid - FCSB: „Parcă altfel ieși în oraș”

Gigi Becali: „Am băgat Rapidul în faliment și pe Dinamo în Divizia B!”

„Cu Șucu eram prieten, dar înainte să vină la Rapid. Nu poţi să fii prieten cu patronii de la Rapid şi de la Dinamo. Oricât ar fi Dinamo de jos, aia este rivalitate, duşmănie.

Cu Dinamo şi Rapid nu poţi să fii prieten. Cu Craiova n-avem noi rivalitate, suntem prieteni şi cu patronii, şi cu toată lumea.

Aşa mi-a zis galeria când am venit, la început: «Pe noi nu ne interesează campionatul, ne interesează să îi batem pe Dinamo şi pe Rapid!». Auzi, ce nebuni! Şi în primul an am luat campionatul.

I-am şi bătut, am luat şi campionatul. Apoi am spus că o să îi desfiinţez. Dar mă refeream că îi bat la fotbal, nu m-am gândit că o să îi desfiinţez definitiv şi pe ăia la insolvenţă. Şi pe Dinamo la Divizia B.

Nu m-am gândit că o să le fac chiar aşa. I-am băgat şi pe Rapid în faliment, în Divizia C, şi pe Dinamo în Divizia B. I-am destabilizat definitiv. I-am spulberat”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.

Gigi Becali l-a vrut pe Hațegan la Rapid - FCSB » Dorință îndeplinită

Ovidiu Hațegan va fi la centru în derby-ul dintre Rapid și FCSB. Această veste îi va pica bine lui Gigi Becali, cel care declara cu câteva zile înaintea meciului faptul că are o singură preferință în ceea ce privește arbitrul partidei.

„Pe cine aș vrea arbitru cu Rapid? Hațegan e numărul 1. Dacă el greșește, a greșit, nu mă supăr. Dar dacă-l bagă pe Istvan Kovacs, nu accept greșeala. Un om care arbitrează meciuri din Europa, apoi vine în România și greșește, eu nu accept.

Cum greșești aici, dar acolo nu? Nu e în regulă! Hațegan e numărul 1, cred că pe el îl vor pune, ar fi cel mai bun pentru meciul ăsta. Nu mi-ar displăcea nici Feșnic, și el are valoare, numai că a făcut atunci lucrurile alea cu Rapidul. Dar nu e bine nici cu el”, a precizat Gigi Becali, conform fanatik.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Gigi Becali anunță din nou că dă cu artificii în play-off: „O să fie pregătite de la al treilea meci. Ceva spectaculos o să fie, n-ați văzut în viața voastră așa ceva”

Citește și:

Dănuț Lupu a fost eliberat condiționat » Ar avea o ofertă de la Dinamo
ELIBERARE
Dănuț Lupu a fost eliberat condiționat » Ar avea o ofertă de la Dinamo
Șocant! Cum a decis Red Bull scandalul de hărțuire împotriva directorului Horner » Victima pedepsită!
FORMULA 1
Șocant! Cum a decis Red Bull scandalul de hărțuire împotriva directorului Horner » Victima pedepsită!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (74)
badeadorian
badeadorian  •  09 Martie 2024, 18:11
Postat de mehigh_ms pe 09 Martie 2024, 07:27

daca 1-1 e meci nul... te faci de rusine!!

Omule .... nul, -A adj. 1. Redus la zero, fara nici o valoare. ◊ meci nul = meci terminat la egalitate. 2. Fara putere, fara valoare (legala); inexistent. 3. (Despre oameni) Lipsit de merite, fara nici un merit. [Cf. fr., germ. nul, lat. nullus]. SCOR, scoruri, s. n. Raportul dintre punctele inscrise si cele primite la o intrecere sportiva; rezultat reflectat de acest raport. ◊ Scor alb = meci nul. – Din fr. score. Tu esti opusul DEX-ULUI !!! . AI RAMAS BLOCAT IN IDEEA CA DOAR 0-0 ESTE MECI NUL ..... nu este tarziu sa inveti asta ....

mehigh_ms
mehigh_ms  •  09 Martie 2024, 07:27
Postat de badeadorian pe 08 Martie 2024, 18:53

''INTELIGENTULE'' .... 1-1 si 0-0 sunt doua meciuri cu rezultat nul ? . Ai mai mult de 10 clase si recreatia mare , din scoala , 'materie favorita' ?? ...

daca 1-1 e meci nul... te faci de rusine!!

badeadorian
badeadorian  •  08 Martie 2024, 19:42
Postat de badeadorian pe 08 Martie 2024, 19:10

***

GSP-UL , are probleme mari in legatura cu ce inseamna '' limbaj vulgar sau jignitor '' !!! . A disparut tirajul fizic , daca pleaca si cititorii de pe internet o sa se inchida taraba . Aia , preferentiala ....

Vezi toate comentariile (74)
Comentează