FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO I-a lăsat cu ochii în soare » Gigi Becali nu s-a prezentat la întâlnirea cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță! Oficialii FRF l-au așteptat aproape 3 ore și jumătate

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de , - Publicat vineri, 05 mai 2023 15:32 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 16:59

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, nu s-a mai prezentat la întâlnirea programată cu Răzvan Burleanu (38 de ani), președintele FRF, astăzi (n.r. - vineri), după ora 12:00. 

Latifundiarul din Pipera a anunțat, în jurul orei 15:30, că nu va mai ajunge la Casa Fotbalului, anunță reporterii GSP prezenți la fața locului. Cei doi ar fi trebuit să discute despre Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, dar și despre arbitrajele despre care patronul FCSB spune că au dezavantajat vicecampioana României, în special deciziile luate de „centralul” Horațiu Feșnic la derby-ul din Giulești, cu Rapid. A doua zi după meciul cu giuleștenii, Becali și-a anunțat chiar retragerea din fotbal, fiind enervat de deciziile lui Feșnic.

FCSB, aliat-surpriză pentru meciul cu Sepsi: „E o veste neașteptată, dar senzațională”
FCSB
FCSB, aliat-surpriză pentru meciul cu Sepsi: „E o veste neașteptată, dar senzațională”

Gigi Becali nu s-a prezentat la întâlnirea programată cu Răzvan Burleanu, președintele FRF

La întâlnirea programată la FRF ar fi trebuit să participe, pe lângă Răzvan Burleanu, și Mihai Stoichiță (68 de ani), directorul tehnic din cadrul Federației Române de Fotbal. 

La ieșirea din sediul FRF, Mihai Stoichiță a declarat: „S-a amânat, n-am se vorbesc. Să vorbească Gigi când o fi”. 

Răzvan Burleanu îi propusese lui Gigi Becali o întâlnire 

Pe 26 aprilie, Becali a spus că Burleanu i-a propus acestuia o întâlnire, pe care o va accepta, cu 3 condiții însă. 

„Burleanu nu e băiat rău. El nu s-a luat de mine, ci a spus ce crede.I-am spus că mă văd cu el. Dar ne vedem doar dacă vorbim despre trei teme. În primul rând, Vassaras trebuie să plece. Își bate joc de noi. Nu dă doi muci pe români și România. Noi jucăm în play-off și el trimite arbitrii în Arabia. 

Apoi, trebuie să vorbim despre Comitetul Executiv. Să vedem dacă e executiv și administrativ. Nu e comitet de sclavi. Trebuie să fie executoriu. Și în al treilea rând, trebuie să vorbim despre antrenorul echipei naționale. 

Noi să propunem, el să aleagă. Sandu avea eleganța de a se consulta cu noi. Ne întreba pe cine vrem, dar tot pe cine voia el punea. Dacă vrea, ne întâlnim luni sau marți. Dar dacă nu discutăm despre asta... ”, a declarat Gigi Becali în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport. 

Și Burleanu a pus condiții ca să se vadă cu Becali 

Luna trecută, după ce a avut loc Adunarea Generală a FRF, Răzvan Burleanu a susținut o conferință de presă, în care a spus că accepta o întâlnire cu Becali, cu o singură condiție: Becali să-i prezinte numele unor arbitri pe care i-ar fi mituit. Nu e clar la ce s-a referit șeful FRF, însă pare o aluzie la o discuție pe care a purtat-o în privat cu Becali, în care patronul FCSB s-ar fi lăudat că a dat bani unor arbitri. 

„Am vorbit cu domnul Argăseală (n.r. - președintele FCSB), astfel încât dacă domnul Becali își dorește, din punct de vedere instituțional ne putem vedea oricând. Avem toată deschiderea, nu sunt un tip ranchiunos. 

Ce mi-aș dori de la această discuție, care cred că va avea loc, ce condiție aș avea ca să putem merge mai departe este ca el să-mi pună la dispoziție o listă cu 3 foști arbitri cărora le-a dat bani sau alte beneficii, direct sau indirect, și cu care dumnealui s-ar simți mai confortabil dacă s-ar afla la conducerea arbitrajului românesc. 

Îi promit că lista va rămâne confidențială. La ultima întâlnire pe care am avut-o, aici, în sediul FRF, domnul Becali mi-a împărtășit din aceste practici legate de trecutul fotbalului nostru, în ceea ce privește persoane din organizații sportive. Așa că aș fi curios să înțeleg mai bine cum arăta peisajul fotbalistic în trecut”, a afirmat Burleanu. 

Ulterior a venit cu o completare și a făcut o trimitere la blatul recunoscut de Becali, contra lui FC Onești: „Bani sau alte beneficii, direct sau indirect, foști arbitri cu care dumnealui ar fi mai confortabil dacă s-ar afla la vârful fotbalului românesc. 

Nu știu, întrebați-l dacă a făcut asta. Cu această ocazie am aflat și că domnul Becali a participat la un singur blat. Mă îndoiesc că este unul singur”. 

VIDEO. Burleanu, reacție după ce Becali a amânat întâlnirea: „Am reprogramat pentru o altă dată, vă vom anunța”

Citește și: 

Delegare cu dedicație anti-Hagi? Farul - Rapid va fi arbitrat de „centralul” care a produs un scandal uriaș în Giulești și despre care Balaj a spus: „Are spatele asigurat”

Elias Charalambous, IGNORAT în vestiarul FCSB: „Nu-l ascultă nimeni!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
parpalache
parpalache  •  06 Mai 2023, 07:44

Nu-i adevarat!Tovarașul GG era ocupat(sa se scobeasca in nas),dar l-a trimis pe Dan Udrea,dar micul fcsb-ist nu s-a dus,pentru ca uitase „poezia”pe care i-o trimisese „mentorul”MM!

oscarduarte
oscarduarte  •  06 Mai 2023, 07:18
Postat de fc_zcsb_manita_manita pe 05 Mai 2023, 21:13

CSA s-a înființat în 1947. Uitați-vă la ăsta cât e de prost! :))

CSA Regal s-a înființat în 2017 in liga a4 a , dacă nu ai fost pe aici pana acum, și joaca meciuri amicale în liga a 2 a. Echipa înființată în 47 joaca în liga 1 pentru ca nu s-a desființat niciodată și a continuat activitatea pana în ziua de azi, asta doar informativ asa poate nu ai avut parte de un tv sau ai trăit în vreo pestera pana azi.

valentindragobete
valentindragobete  •  05 Mai 2023, 21:54
Postat de calugarul.avacum.de.la.varatec pe 05 Mai 2023, 21:25

Gigist prostalau! faceti umbra pamantului degeaba! V-ati nascut prostalai si *** ***!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează