FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, încântat de un căpitan din SuperLigă: „A zis-o voalat. Deștept și bun fotbalist!”

Gigi Becali, patronul FCSB
Gigi Becali, patronul FCSB

Articol de - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023 21:12 / Actualizat miercuri, 20 septembrie 2023 21:23

Gigi Becali (65 de ani), patronul de la FCSB, l-a lăudat pe Valentin Țicu (23), fundașul stânga de la Petrolul Ploiești, după ce acesta a spus după înfrângerea cu CFR Cluj, 0-1, că „a câștigat FCSB aseară, cred că trebuia să câștige și CFR în seara asta”.

Luni seara, în epilogul etapei 9 din SuperLigă, CFR Cluj a învins-o la limită pe Petrolul, scor 1-0, la capătul unui meci în care ploieștenii au solicitat două lovituri de pedeapsă, niciuna acordată de „centralul” Istvan Kovacs.

La final, căpitanul Petrolului, Valentin Țicu, a afimat, aluzie la faptul că CFR Cluj ar fi fost avantajată de arbitri, că „a câștigat FCSB aseară (n.r. - 1-0 cu Farul), cred că trebuia să câștige și CFR în seara asta”.

Toată țara a văzut, doar în camera VAR n-au ajuns imaginile! Vassaras, explicații incredibile în scandalul de arbitraj de la CFR - Petrolul + înregistrarea discuției dintre Kovacs și Mladinovici
ANALIZĂ
Toată țara a văzut, doar în camera VAR n-au ajuns imaginile! Vassaras, explicații incredibile în scandalul de arbitraj de la CFR - Petrolul + înregistrarea discuției dintre Kovacs și Mladinovici

Gigi Becali: „Deștept și bun fotbalist Țicu ăsta!”

Declarațiile lui Țicu l-au încântat pe Gigi Becali, patronul de la FCSB, care a vorbit la superlativ despre fundașul stânga petrolist.

„Ai văzut ce a zis Țicu? Bă, ce deștept Țicu ăsta. A zis «dom'ne, a câștigat FCSB, probabil trebuia să câștige și CFR». Voalat. Și deștept și bun fotbalist. E fotbalist, da!”, a afirmat Becali la Fanatik.

Gigi Becali, încântat de un căpitan din SuperLigă: „A zis-o voalat. Deștept și bun fotbalist!”
Valentin Țicu, în galben

Promovat la prima echipă a Petrolului în vara lui 2018, Țicu a adunat 142 de meciuri în galben-albastru. Fost internațional de tineret, fundașul stânga a fost de curând convocat pentru prima dată la echipa națională de seniori.

Răbufnirea lui Valentin Țicu după CFR Cluj - Petrolul 1-0

Am jucat tot meciul de la egal la egal cu ei. CFR este o echipă matură, omogenă, cu experiență, dar în seara asta nu au fost mai presus de noi cu nimic. Din câte am înțeles am avut un penalty clar.

Nu știu ce se întâmplă, avem VAR. Pe Pedro îl calcă clar în careu, nu are nicio treabă cu mingea. Dacă domnul arbitru așa a considerat... poate asta e diferența între o echipă mare și una mică. A câștigat FCSB aseară și cred că trebuia să câștige și CFR în seara asta.

Nu ai cum să nu dai penalty la așa ceva!

- Valentin Țicu, fundaș Petrolul

Mai multe știri din SuperLigă:

Reporterii GSP au inspectat gazonul de pe „Arc” înainte de Dinamo - Farul » Concluzia? Mai bine puneau tăblițe cu avertismentul „Nu călcați iarba!”

Încă un șoc încasat de Universitatea Craiova: un titular a fost operat și lipsește două luni!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (8)
VanBasten
VanBasten  •  21 Septembrie 2023, 08:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mondo
Mondo  •  21 Septembrie 2023, 00:32

Puscariasii nu vorbesc deloc despre penaltiul inexistent care le-a fost acordat.

VanBasten
VanBasten  •  20 Septembrie 2023, 23:29
Postat de Normal pe 20 Septembrie 2023, 22:20

Inca un episod din serialul gsp, Ce part a mai emanat ciobanul !

Pentru gesepe toate au aroma de trandafiri de gradina.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close