FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali își vinde „jucăria” și anunță un nou investitor în fotbalul românesc: „Vrea jucători valoroși din străinătate, să facă o piață”

Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a transmis că cedează clubul Unirea Constanța unui om de afaceri cu intenții de promovare în Liga 1.
Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a transmis că cedează clubul Unirea Constanța unui om de afaceri cu intenții de promovare în Liga 1.

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2023 20:20 / Actualizat vineri, 20 ianuarie 2023 07:56

Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a transmis că vinde clubul Unirea Constanța pentru 200.000 de euro unui „om de afaceri cu intenții de promovare în Liga 1”. 

Gigi Becali a controlat divizionara secundă Unirea Constanța prin intermediul nepotului Vasile Geambazi. Finanțatorul de la FCSB spune că a băgat peste 500.000 de euro în această afacere. 

De necrezut! Unde lucrează în prezent Claudiu Răducanu » „Blocnotes” s-a recăsătorit, după ce fosta nevastă i-a luat banii
INEDIT
De necrezut! Unde lucrează în prezent Claudiu Răducanu » „Blocnotes” s-a recăsătorit, după ce fosta nevastă i-a luat banii

Becali și-a luat jucătorii importanți de la Unirea, exemplul împrumutului atacantului Andreas Chirițoiu la Oțelul Galați, și spune că formația va merge mai departe sub comanda altui om de afaceri. 

Gigi Becali renunță la Unirea Constanța: „L-am pus pe MM să aducă ce e mai bun de acolo”

„Am vorbit și cu Burleanu acum câteva zile. Era vorba despre academii, era îngrijorat că desființez Academia FCSB. «Am înțeles că restrângeți activitatea”, mi-a zis. Nu desființez nimic, domnule! Dar ce nu are valoare dau afară, că nu-s fraier.

L-am pus pe MM acum să aducă și de la Unirea Constanța toți jucătorii buni, a zis că 5 au valoare. Pe ăia i-am dat la niște echipe împrumut. Echipa de la Constanța m-a costat cam 500.000 de euro. 

Argăseală nu poate să le semneze rezilierile jucătorilor de acolo pentru că are nevoie de aprobarea mea. Acum, cineva va prelua echipa și o ia cu tot cu jucători. Eu nu pot să îi dau echipa fără jucători. Îmi dă omul 200.000 de euro. Pierd 375.000 de euro, asta e. 

S-a găsit investitor, este cineva care vrea  să aducă jucători valoroși din străinătate. Vrea să intre în Liga 1, apoi să îi vândă. Vrea să facă o piață de jucători. Asta vrea omul să facă. Eu i-am zis că nu mă mai intereasează”, a spus Gigi Becali la „Digi Sport Special”. 

Unirea Constanța, ultima în Liga 2

Unirea Constanța este ultima clasată în liga secundă, cu 12 puncte strânse în primele 16 runde. Debutul în anul 2023 ar trebui să fie în deplasare, contra lui Dinamo.

VIDEO. Cele mai importante informații înainte de FC Hermannstadt - FCSB, debutul vicecampioanei în 2023

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV Au dreptate FRF și Burchel? » GSP a întrebat autoritățile statului dacă lui Pintilii și Croitoru li se va recunoaște carnetul de antrenor, iar răspunsurile sunt ferme!

OFICIAL CFR Cluj a cedat un fotbalist cu două titluri la un club din România aflat în colaps

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
Catalynn_.
Catalynn_.  •  20 Ianuarie 2023, 16:45
Postat de popescu.dzn pe 20 Ianuarie 2023, 10:18

Eu n-am spus ca ești prost. Eu am spus ca ești prostul proștilor si ne distram pe seama ta. Cum era aia ca Bichir s-a înțeles cu Burleanu? Ei au agreat sa putrezească CSA in B si tu ai inteles invers. Si dacă vor fi unii care se vor opune accesului Stelei adevărate ( FCSB ) in Ghencea vor putrezi in închisoare. Crezi ca intamplator jumătate din galeria CSA a făcut o prima cunoștința cu temnița?

Mă prostovan octogenar, nu la opoziția din strada mă refer, ci la cea a celor din birouri care mai au ceva demnitate. Da, dacă faci ce pare ca ar fi făcut Bachide, sigur infunzi pușcăria! Opoziția din strada e alt subiect, însă vezi tu, nu știu cu ce ii mai încălzește, reîncălzește ar fi mai potrivit, pe fcsbistii care vor avea neșansa sa pice in mâinile steliștilor!? Jandarmeria știe asta, știu ca nu pot acoperi un cartier întreg și proteja orice fcsbist ratacit, așa ca vor da din start un aviz negativ. Ii forțează nea Marcel cu Hrebe si p’aia!? Mno … Vedem! :-)))

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  20 Ianuarie 2023, 12:05

jura te pe ce ai mai scump ca asa o sa fie ...

popescu.dzn
popescu.dzn  •  20 Ianuarie 2023, 10:24
Postat de ionescugeorge77 pe 20 Ianuarie 2023, 08:29

...daca jiji isi vinde jucaria este grav ...inseamna ca n are bani ...

Mai ai 4 luni cu Rotaru apoi o sa îl lauzi pe Mititelu

Vezi toate comentariile (28)
Comentează