FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali dezvăluie ce se întâmplă cu Vlad Chiricheș: „Eu i-am făcut o ofertă lui, impresarii au făcut o contraofertă. Am înțeles că asta vrea”

Articol de , - Publicat marti, 04 iulie 2023 13:32 / Actualizat marti, 04 iulie 2023 13:50

Gigi Becali, patronul FCSB, a dat detalii despre negocierile cu Vlad Chiricheș.

Fundașul de 32 de ani urmează să își rezilieze contractul cu Cremonese, echipă care a retrogradat în Serie B, iar Gigi Becali îl vrea înapoi la FCSB.

Siyabonga Ngezana e gata de joc! Când va debuta la FCSB
FCSB
Siyabonga Ngezana e gata de joc! Când va debuta la FCSB

VIDEO Gigi Becali, detalii despre negocierile cu Vlad Chiricheș

Azi, omul de afaceri a dezvăluit că i-a făcut o ofertă apărătorului și că impresarii au venit cu o contraofertă, urmând ca Vlad să decidă dacă vrea să revină în România.

„Mai multe știți voi decât mine. Pe mine mă interesează roadele. Vedem dacă sporesc roadele Întocmai ca la oi. Mai avem nevoie de un jucător. Dacă nu, asta e. Nu luăm orice! Cercetăm, vedem, căutăm un fundaș central. Nu mai luăm orice jucător «Hai la duzină. Facem repede claie peste grămadă». Mai ales că staff-ul e mulțumit și de Dawa în cantonamentul ăsta.

Vom vedea. Chiricheș trebuie să dea un răspuns. Nu știu când. Poate să aștepte. Eu îl mai aștept cât vrea. E principala opțiune pentru că e cel mai bun dintre toți. Acum e vorba de bani. Eu i-am făcut o ofertă lui, impresarii au făcut o contraofertă. Eu i-am făcut ofertă lui, impresarul a făcut altele. Că «Da, bă Gigi, dar ai luat pe el 10 milioane». Lasă, mă, pui și ce am luat?

Și eu l-am luat de la Lignitul Oltenia (n.r- Pandurii). Dacă nu-l luam, poate juca la naționala, tralala, hai pe la Bacău, hai pe Galați, hai pe la Rapid, hai pe la Dinamo, tralala... Lua 10.000- 15.000 pe lună. Uite așa, și la revedere cu Chiricheș.

Eu, și cu 10 milioane, și fără, e tot aia. Dar el, era la revedere dacă nu-l luam eu! Cine îl vindea cu 10 milioane? Ce să vinzi? Lignitul Oltenia... N-a vrut să dea Nicu Badea pe el 500.000.

Chiricheș e un om extraordinar. El nu zice nu. Am vorbit «Băi, nea Gigi, aia, aia...». Am înțeles că ar vrea să revină în România pentru familie, pentru copii. Ce se discută... A făcut milioane, că e băiat strângăreț. Are capul pe umeri. A făcut 15-20 de milioane, că strânge banii. Acum, omul vrea să se retragă cu familia. Vrea să le dea educație ortodoxă copiilor. Așa am înțeles. Nu am vorbit cu el”, a declarat Gigi Becali.

Atacant nu mai luăm, Spun ei (n.r. cei din staff) că David Miculescu a crescut foarte mult, lovește bine mingea, are forță, are inteligență, are viteză. Are toate ingredientele.
- Gigi Becali

Citește și:

Se felicită că a „evadat” de la FCSB, după două luni „horror” cu Neubert: „Cea mai bună decizie a carierei”

Managerul bazei în care se antrenează FCSB s-a îndrăgostit de România și a venit de 7 ori în concediu: „E și ceva ce nu îmi place, sunt groaznice!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (17)
VanBasten
VanBasten  •  04 Iulie 2023, 18:46
Postat de Dobermannul pe 04 Iulie 2023, 15:10

Numai prostia de care dai dovada e infinita.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten
VanBasten  •  04 Iulie 2023, 16:51
Postat de steaua.libera pe 04 Iulie 2023, 15:16

Corect :)))) plus ca logo-ul de pe sapca aminteste, parca, de bratarile pe care le-a purtat cu mandrie vreo cativa ani

Meseria e bratara de aur. Sau bratara de aur e meserie?!

VanBasten
VanBasten  •  04 Iulie 2023, 16:50
Postat de Dobermannul pe 04 Iulie 2023, 15:10

Numai prostia de care dai dovada e infinita.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează