FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Giovanni Becali nu îi menajează pe spaniolii care au negociat pentru Dinamo: „Trepăduși!” + ce spune despre revenirea lui Cristi Borcea

Giovanni Becali atacă investitorii spanioli care au negociat pentru preluarea lui Dinamo +26   FOTO
Giovanni Becali atacă investitorii spanioli care au negociat pentru preluarea lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2020 11:47

Fostul impresar Giovanni Becali (67 de ani) le-a adresat cuvinte dure investitorilor spanioli care au negociat cu Ionuț Negoiță (46) în ultimele săptămâni pentru preluarea lui Dinamo.

Finanțatorul „câinilor” și fondul de investiții spaniol, reprezentat de impresarul Toni Curea, nu au ajuns la un consens pentru vânzarea lui Dinamo. Spaniolii, prin vocea lui Toni Curea, îl acuză pe Ionuț Negoiță că a dat înapoi fără motiv. Acum, Giovanni Becali îi ia apărarea finanțatorului echipei din Ștefan cel Mare:

„Trepăduși! Toni Curea e un trepăduș. E un puști care venea pe aici și bătea discotecile. Nu știu dacă mă știe el pe mine… Mie îmi pare rău că s-a băgat Andone îl asta. Îmi pare rău și pentru conducerea lui Dinamo”, a dezvăluit acesta pentru Prosport.

Becali a ținut să laude fanii lui Dinamo, care au depus muncă de detectiv pentru a afla mai multe informații despre fondul de investiții spaniol:

„Mă bucur că suporterii au fost inteligenți și au obținut informațiile despre acei oameni. Cei de la Dinamo nu s-au interesat așa cum s-au interesau suporterii. La Dinamo acum e liniște. Suporterii pot face o societate cum sunt cele din străinătate și să devină prima echipă cu o societate anonimă din România, dar trebuie să strângă 20.000 de socios”, a spus acesta.

Borcea, înapoi la Dinamo?

Vărul lui Gigi Becali a vorbit și despre posibilitatea ca Cristi Borcea să revină la cârma echipei alb-roșii:

„Borcea rămâne simpatic cu declarațiile lui. Patrik (n.red. fiul lui Cristi Borcea) e un dinamovist teribil, dar asta nu înseamnă că Borcea să arunce cu milioanele pentru a deveni investitor la Dinamo”, dezvăluie Becali.

GALERIE FOTO. Cele mai recente imagini de la stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești

+22 FOTO

VIDEO. Toni Curea spune că partea spaniolă care dorește să cumpere Dinamo a acceptat condițiile puse de Ionuț Negoiță

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo a rezolvat una dintre cele mai arzătoare probleme » Montini dezvăluie: „Ne-am înțeles”

Potențialii investitori la Dinamo, avertizați: „Trebuie să ai 100 de milioane în cont. Dacă nu, stai deoparte!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
143731175974645
Gelu Cristean  •  22 Mai 2020, 19:14

e clar, nu e strain mafiotu` asta de ddb

cpt.ahab
cpt.ahab  •  22 Mai 2020, 17:04

Tind să-i dau dreptate lui Giovani. Dacă nici unul ca el nu se pricepe la țepe, atunci cine?! În mod cert, spaniolii s-au folosit de numele și bunele intenții ale lui nea Ando, încercând să facă o ghidușie. La urma urmei, ce investitor serios ar fi atras de liga lui Burlică?! Câtă încredere poate prezenta politrucul interesat doar de binele propriu și de voturile fotbalului cu nasturi?!

gabryel28
gabryel28  •  22 Mai 2020, 15:26

Acesti samsari nenorociti au distrus fotbalul romanesc !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează