FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Goncalo Gregorio, marcatorul lui Dinamo din meciul cu FCSB, mare fan UFC: „Îl am tatuat pe picior”

FCSB - Dinamo » Ștefan Târnovanu, 23 de ani, s-a relaxat și a gafat nepermis în minutul 83, la 2-0 pentru roș-albaștri, oferindu-i un „assist” lui Goncalo Gregorio.
FCSB - Dinamo » Ștefan Târnovanu, 23 de ani, s-a relaxat și a gafat nepermis în minutul 83, la 2-0 pentru roș-albaștri, oferindu-i un „assist” lui Goncalo Gregorio.

Articol de - Publicat miercuri, 26 iulie 2023 13:25 / Actualizat miercuri, 26 iulie 2023 22:04

Goncalo Gregorio (28 de ani), vârful portughez transferat de Dinamo în această vară, de la Leiria, din al 3-lea eșalon lusitan, marcatorul unicului gol al "câinilor" în derby-ul cu FCSB, scor 1-2, s-a prezentat fanilor dinamoviști într-un interviu oferit pentru pagina oficială a clubului Dinamo.

„E a doua oară când evoluez în străinătate, îmi plac experiențele noi. Mă gândesc pozitiv la acest proiect ca să-mi lărgesc cunoștințele în fotbal și sunt foarte fericit", a declarat Goncalo Gregorio.

Vlad Iacob blochează planul Red&White! Ce departament rămâne momentan în aer la Dinamo
DINAMO
Vlad Iacob blochează planul Red&White! Ce departament rămâne momentan în aer la Dinamo

Atacantul a reușit promovarea în eșalonul secund portughez cu Uniao Leiria, pentru care a marcat de 11 ori, fiind golgheterul competiției.

„Scopul a fost atins cu succes, am avut fani mulți în tribune, le-am oferit titlul pe care și-l doreau.

Goncalo Gregorio s-a integrat destul de repede. În afara lui De Moura, Ovidiu Burcă alternează indicațiile în limba portugheză la antrenamente.

„A fost o surpriză mare, că vorbește portugheză, dar și eu fac un efort să încerc să vorbesc în limba română. Pentru început e foarte bine, e o unealtă bună pe care o folosește, dar voi învăța română cât de repede pot", a promis lusitanul.

Gabi Glăvan, noul director sportiv al lui Dinamo, a avut un rol important în transferul lui Goncalo Gregorio.

„Gabi Glăvan m-a ajutat mult, deja știam lucruri despre club, Dinamo e un nume mare în Europa, m-am uitat la clipuri, cunosc portughezi care au jucat aici. Știu că este un club mare și are fani frumoși".

Goncalo Gregorio despre...

calitățile sale cele mai importante: „Cred că la finalizare și a fi pozitiv și inteligent în teren sunt aspecte importante".

atacantul preferat: „Nu am un idol, când Zlatan obișnuia să joace, îl vedeam drept un model, un jucător foarte bun și complet. Era un jucător pe care obișnuiam să îl urmăresc mult".

ce tip de atacant este: „Nu sunt chiar număr 9 clasic, pot fi acel jucător, dar îmi place fiecare aspect al jocului. Pot fi un număr 9, dar pot fi și un Firmino, îmi place să joc combinativ și să fiu liber în axul de atac."

pasiuni și alte sporturi care îi plac: „Îmi plac mai multe sporturi, tenis, baschet și UFC. De multe ori sunt difuzate prea târziu și trebuie să fiu odihnit pentru antrenamente. Îmi place cinematografia, urmăresc seriale și filme, să citesc. În Portugalia am un pian și am încercat să mă autoeduc, să învăț singur."

care este luptătorul preferat din UFC: „Îmi cei puțin mai vechi, George Saint Pierre, Chuck Liddell, Anderson Silva. Cei old-school. Din cei mai noi, Israel Adesanya, pentru că și lui îi plac serialele anime. Recreează în octagon momente din amine și îmi place. Îl am tatuat pe Rock Lee tatuat pe picior".

Goncalo Gregorio, marcatorul lui Dinamo din meciul cu FCSB, mare fan UFC: „Îl am tatuat pe picior”
Tatuaj cu Rock Lee

fanii lui Dinamo: „Am auzit că la promovare au oprit autocarul și l-au urmărit pe autostradă în corteo. Am auzit povești de la petrecerea de după, am auzit că au făcut cadou jucătorilor. Le-au dat un PlayStation, au încercat să le plătească salariile atunci când era nevoie. Deci sunt cei mai buni fani. Le transmit să fie alături de echipă întotdeauna, la victorii și la înfrângeri, iar noi vom da totul pentru Dinamo”.

VIDEO. FCSB - Dinamo 2-1 // Goncalo Gregorio profită de eroarea lui Târnovanu și reduce din diferență

Citește și alte articole de actualitate:

Mutare de ultim moment în Superliga: semnează fotbalistul cu 5 titluri în CV!

„Ce mai poate Chiricheș la 33 de ani?” » Anamaria Prodan atacă strategia FCSB: „Dacă vrei performanță, trebuie să gândești cu creierul, nu cu inima”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno534
creeperno534  •  26 Iulie 2023, 22:31

Au tradus din portugheza :))

SDB01
SDB01  •  26 Iulie 2023, 21:12

Wow.. cate greseli in acest aricol... mai cititi fratilor si voi inainte de a publica un anunt.. in rest, ok

Vezi toate comentariile (2)
Comentează