FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Grecii dezvăluie motivul principal pentru care Cristi Ganea a ales să vină la FCSB

Cristi Ganea își dorește să revină la națională / Sursă foto: Facebook
Cristi Ganea își dorește să revină la națională / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat duminica, 03 septembrie 2023 19:26 / Actualizat duminica, 03 septembrie 2023 20:10

Mutarea lui Cristi Ganea (31 de ani) la FCSB se va materializa aproape sigur în zilele următoare, vicecampioana urmând să se întărească pe postul de fundaș stânga cu un jucător experimentat. Presa din Grecia a dezvăluit motivul pentru care fotbalistul a decis să revină în Superligă, după numeroase experiențe peste hotare.

Fără șanse să mai joace la Panathinaikos, după un an de coșmar, în care a avut probleme medicale cauzate de COVID, Cristi Ganea se pregătește să revină în România. Vrea să revină în circuitul primei reprezentative, susțin jurnaliștii eleni.

Surpriză în Liga de Tineret: Dinamo a câștigat derby-ul cu FCSB, care avea golaveraj 22-0
LIGA DE TINERET
Surpriză în Liga de Tineret: Dinamo a câștigat derby-ul cu FCSB, care avea golaveraj 22-0

„Cristi Ganea își dorește să revină la echipa națională”

„Ganea a avut probleme cu COVID-ul în ultimul sezon, iar în acest an nu a mai făcut parte din planurile lui Panathinaikos. Astfel, contractul său a fost reziliat, iar Ganea va continua în țara natală pentru că își dorește să lupte pentru revenirea la echipa națională a României”, a scris site-ul elen Trifilara. 

Ultima apariție a lui Cristi Ganea în tricoul lui Panathinaikos a venit pe 13 noiembrie 2022, într-un Panathinaikos - Atromitos 2-0, în Superliga Greciei.

Cristi Ganea, foarte aproape să revină în România, la FCSB

Patronul FCSB, Gigi Becali, a confirmat informația la Digi Sport:

„M-a sunat impresarul și mi-a zis că a reziliat acolo. Noi ne-am înțeles cu jucătorul. Vine luni, semnează și face vizita medicală. Mi-a plăcut dintotdeauna de el. A avut niște probleme din cauza Covid, de asta nu prea a jucat în ultimul an”.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Cristi Ganea va rezilia contractul pe care îl are cu grecii de la Panathinaikos, valabil până în iunie 2024. El e jucătorul trupei din capitala Greciei din iulie 2022, când se despărțea de Aris Salonic.

La Panathinaikos, Cristi Ganea a jucat numai 10 partide în sezonul trecut, în toate competițiile. A suferit mai multe probleme medicale. S-a îmbolnăvit grav de Coronavirus, iar medicii îi recomandau în decembrie 2022 să ia o pauză de 3 luni.

VIDEO Atmosfera de la FCSB - Universitatea Craiova, filmată de reporterii GSP

Citește și alte știri despre FCSB: 

Presa din Africa de Sud a analizat debutul lui Siyabonga Ngezana ca titular la FCSB

FCSB pregătește lovitura pe piața transferurilor » Becali confirmă sosirea jucătorului de națională: „Vine luni”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (9)
Functionarul22
Functionarul22  •  04 Septembrie 2023, 11:34

Ne-am procopsit ! Fundas stanga ne mai lipsea ... Poate ca totusi o sa mai prindea un loc in primele sase ...

gazistu
gazistu  •  04 Septembrie 2023, 10:49

am si uitat de Ganea asta ... e clar ca a iesit din orice circuit ;

parpalache
parpalache  •  04 Septembrie 2023, 10:21

Ca sa fiu sincer eram convins ca fundașul stânga din „vizorul”fcsb-era tânarul și talentatul Doru Andrei de la Voluntari-unde n-ar fi fost o problema sa-l ia pe 50 de...bani,de la„hinu Pandele”!Poate ca pe baiat nu l-a incântat deloc destinația de„dublura”a lui Radunovic!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează