FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID

EXCLUSIV Iată arbitrul trimis de Vassaras la derby-ul FCSB - Rapid! » Nu e pe lista FIFA, dar a avut cele mai bune prestații din ultimii ani

Articol de - Publicat joi, 02 noiembrie 2023 14:11 / Actualizat joi, 02 noiembrie 2023 15:15

Derby-ul etapei, dintre FCSB și Rapid, programat duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională, va fi arbitrat de Sebastian Colțescu (46 de ani). Acesta va fi ajutat în camera VAR tot de un arbitru de calibru, Ovidiu Hațegan (43 de ani).

După trei zile pline de fotbal în Cupa României, campionatul intern revine mâine cu Poli Iași - Oțelul. Dar cel mai important meci al rundei e fără îndoială confruntarea de duminică seară, de pe Arena Națională.

Ghicește scorul la FCSB - Rapid și câștigă un ceas de 2000 de lei și 5 alte premii!
GAME
Ghicește scorul la FCSB - Rapid și câștigă un ceas de 2000 de lei și 5 alte premii!

La FCSB - Rapid, Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să trimită la centru un arbitru care nu mai este pe lista FIFA a României.

FCSB - Rapid, meciul cu numărul 376 arbitrat de Colțescu în Superligă

Dar este unul dintre cei mai apreciați cavaleri ai fluierului din România, ținând cont de prestațiile sale din ultimele două sezoane: Sebastian Colțescu!

Olteanul de 46 de ani va bifa cel de-al 376-lea meci în Superligă și conduce topul „centralilor” în activitate. Acesta este urmat de Istvan Kovacs (335 de meciuri) și Ovidiu Hațegan (300).

Hațegan va fi cel care-l va ajuta pe Colțescu în camera VAR, un arbitru cu cele mai bune decizii luate până în acest moment, în situațiile în care s-a aflat în fața monitorului video.

Sebastian Colțescu va ajunge numărul 1

Cum mai are nevoie de 6 meciuri pentru a ajunge la 382 de prezențe, mai mult ca sigur că Sebastian Colțescu va ajunge numărul 1 în arbitrajul românesc la acest capitol.

Clasamentul all-time este condus de Alexandru Tudor (381 de meciuri). Pe poziția a treia este Cristi Balaj (341 de meciuri) în Liga 1.

VIDEO. Cristiano Bergodi, mesajul așteptat de suporteri

Citește și:

Interviu rar cu președintele din era Cooperativei: „Dacă Becali nu lua Steaua, fotbalul era într-un colaps și mai mare!”
INTERVIU
Interviu rar cu președintele din era Cooperativei: „Dacă Becali nu lua Steaua, fotbalul era într-un colaps și mai mare!”
Șucu și Becali, schimb de replici înainte de FCSB - Rapid: „Mi-a citit soția, e simpatic” » Măsura specială anunțată în vestiarul giuleștean
FCSB - RAPID
Șucu și Becali, schimb de replici înainte de FCSB - Rapid: „Mi-a citit soția, e simpatic” » Măsura specială anunțată în vestiarul giuleștean

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
fcsarbitri
fcsarbitri  •  02 Noiembrie 2023, 19:14

oare colțescu va repeta ilustra decizie(penalty imaginar) pro fcsbistă ca la meciul cu farul?

SpiritLiber
SpiritLiber  •  02 Noiembrie 2023, 15:27

Gigi a cerut , Federatia s-a conformat! Ca tot se plange el ca e defavorizat! Sa fii dat afara in suturi pentru rasism , ca nu te duce capul dar sa fii mentinut in activitate doar ca sa-l faci pe Becali fericit este o mizerie fara margini care numai la noi s-a pomenit! Da usor usor lumea se scarbeste de mizeriile oierului si ai aplaudacilor sai! Gazeta ajunsese sa se vand in 1000 de exemplare zilnic, o rusine inimaginabila, numai cumpara nimeni fituica si voi va victimizati acum!

TheWizardOfOz
TheWizardOfOz  •  02 Noiembrie 2023, 15:10

Omul ăsta trebuia să fie exclus pe viață din arbitraj imediat după meciul fc fcsb - Farul. Penalty cum a dat Colțescu în meciul cu Farul n-am văzut nici pe vremea lui Ceaușescu. Ăla e un penalty pe care-l poate da doar un arbitru ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează