FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

EXCLUSIV GSP a aflat toate delegările lui Kyros Vassaras pentru etapa a 6-a din play-off! Cine arbitrează CSU Craiova - FCSB

Articol de , - Publicat vineri, 28 aprilie 2023 10:52 / Actualizat vineri, 28 aprilie 2023 11:05

Etapa cu numărul #6 din play-off-ul Ligii 1 debutează sâmbătă seară. Avem parte din nou de trei meciuri care pot schimba clasamentul la finalul acestei runde.

Pentru partida de sâmbătă, de la Sf. Gheorghe, Kyros Vassaras l-a delegat la Sepsi - Farul pe Radu Petrescu.

Istvan Kovacs și Radu Petrescu vor delegările pe sub mână! » Doi dintre arbitrii-gafeuri ai Ligii 1 au făcut scandal după informațiile dezvăluite de GSP.ro
DELEGĂRI
Istvan Kovacs și Radu Petrescu vor delegările pe sub mână! » Doi dintre arbitrii-gafeuri ai Ligii 1 au făcut scandal după informațiile dezvăluite de GSP.ro

Tocmai revenit din Arabia Saudită, unde a condus meciul Al Nassr - Al Wehda, partidă din semifinalele Cupei Regelui. În actualul sezon de Liga 1, Petrescu (40 de ani) are 9 mari erori de arbitraj și ocupă poziția a treia în topul gafeurilor.

Istvan Kovacs, din Kuweit la Craiova - FCSB

Duminică, de la ora 21:00, în Bănie se joacă derby-ul etapei de play-off, CSU Craiova - FCSB! Delegarea Comisiei Centrale? Istvan Kovacs!

Istvan Kovacs (38 de ani) a fost delegat și el săptămâna trecută la un meci extern, de această dată în Kuweit la meciul dintre Kazma și Al Kuwait.

Iar joi, a fost VAR la cea de-a doua semifinală de Cupa României, dintre U Cluj și UTA Arad, 1-0.

În actualul sezon, Kovacs are 11 mari erori de arbitraj, al doilea gafeur al campionatului, după Cătălin Popa cu 13.

Marcel Bârsan „fluieră” în Giulești, la Rapid - CFR Cluj

Ultimul meci al rundei #6 de play-off este confruntarea din Giulești dintre Rapid și CFR Cluj, un alt meci capital care poate schimba situația clasamentului la finalul rundei.

Pentru această partidă, grecul Vassaras l-a preferat la „centru” pe Marcel Bârsan (41 de ani). La fel ca și Petrescu, Bârsan este în topul gafeurilor cu 9 erori în actualul sezon.

Cine arbitrează în play-out #6

  • FCU Craiova - Chindia » Iulian Călin (Ştefăneşti)
  • CS Mioveni - FC Argeș » Sebastian Colţescu (București)
  • Petrolul - FC Botoşani » Szabolcs Kovacs (Carei)

Citește și:

Foștii mari arbitri ai României, revoltați de explicațiile lui Vassaras » Jigniri în direct: „De astăzi, avem de-a face cu doi idioți!” + „Știți ce mi-a zis Igna?”
REVOLTĂ
Foștii mari arbitri ai României, revoltați de explicațiile lui Vassaras » Jigniri în direct: „De astăzi, avem de-a face cu doi idioți!” + „Știți ce mi-a zis Igna?”
Culmea tupeului » Replica lui Vassaras către reporterii Gazetei, imediat după conferință: „Dacă-mi dați 20.000 pe lună...”
ARBITRAJ
Culmea tupeului » Replica lui Vassaras către reporterii Gazetei, imediat după conferință: „Dacă-mi dați 20.000 pe lună...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
atthur
atthur  •  28 Aprilie 2023, 21:06
Postat de observator_federal pe 28 Aprilie 2023, 12:49

Doar fecesebiștii au văzut 3 penaltyuri neacordate în acel meci... Cum spunea ieri Vassaras, voi fecesebiștii transformați jocul de Football în PenaltyBall - un subtil joc de cuvinte care "s-a pierdut", regretabil, în traducerea lui Deaconu... Jucați fotbal, plângăcioșilor, pârâcioșilor!!

Iar tu, prostovanule, și cu măcelarii tăi ați transformat fotbalul in karate,sub oblăduirea lu burli secu' și a lu' hovasaras..nico știe de ce...!!!...

atthur
atthur  •  28 Aprilie 2023, 16:10
Postat de calugarul.antim.gaina pe 28 Aprilie 2023, 12:00

Eu in locul lui Vassarass îl delegăm tot pe feșnic! Și l-aș fi pus să facă aceleași lucruri că în Giulești! .... Sa terminăm o data cu golăneală gigistă din fotbal, cu partizanatul violent și Ciobanesc in favoarea fc10sb, și cu simulările caraghioase de circ ambulant! *** Punct!

Dacă la Coman și Compagno au fist "simulări rușinoase " și eu te deleg pe tine ,in numele meu,drept prost universal.Doamne ferește de nerozi ca rine...!!!....

dansy
dansy  •  28 Aprilie 2023, 15:38
Postat de Jamm pe 28 Aprilie 2023, 11:58

Kovacs a fost arbitru var în tur.. Steaua - Craiova, 1-1....Nu a văzut 3 penalty - uri pentru Steaua .... De ce vorbesc eu cu o scursura ca tine? Nu imi explic

Nu îți este rusine sa spui ca ați avut trei penaltiuri?Voi *** strigați ca in codru când nu va ajuta arbitri!Pai când ați primit penalti la un așa zis fault la doi metri in afara careului a fost bine bai ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează