FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD - DINAMO 2-1

VIDEO EXCLUSIV Cum a comentat fostul idol din „Ștefan cel Mare” imaginile cu Rednic dansând de bucurie că a bătut-o pe Dinamo

Articol de - Publicat marti, 07 noiembrie 2023 11:43 / Actualizat marti, 07 noiembrie 2023 16:10

În direct la GSP LIVE, Florin Bratu a comentat imaginile cu Mircea Rednic din vestiarul celor de la UTA Arad, după 2-1 cu Dinamo.

„Puriul” a făcut show în vestiar după ce și-a învins fosta formația. A dansat și a cântat în vestiar, iar imaginile cu el au devenit virale. Azi, Florin Bratu, care a lucrat cu Rednic la Rapid și Dinamo, a comentat filmarea și spune că antrenorul nu trebuie blamat pentru cum a sărbătorit victoria împotriva echipei sale de suflet.

+11 FOTO

VIDEO Florin Bratu comentează imaginile cu Mircea Rednic de după UTA - Dinamo

„Își aduce aminte din trecut. Mai dansa și la Dinamo, și la Rapid. Îi plac astea. Știe să se și distreze. E un antrenor dur, drastic, dar știe să se și distreze. Așa e și Hagi. Știe să facă diferența dintre muncă și distracție.

Era fericit că a bătut Dinamo. Nu l-am mai văzut de mult timp în verva asta. Suporterii lui Dinamo sunt prea supărați pe rezultatele echipei, ca să se mai uite la ce face și spune Rednic. E și el fericit...”, a spus Florin Bratu la GSP LIVE.

Rednic, show după UTA Arad - Dinamo

Mircea Rednic le-a arătat jucătorilor săi că știe și meserie, și să danseze, s-a dezlănțuit pe melodia la modă în fotbalul internațional, un remake al cântecului celebru, „Freed from desire”, de pe vremea când „Puriul” încă evolua ca fotbalist, în a doua decadă a anilor ”90

Am părăsit locul de baraj, nu pot decât să-mi felicit jucătorii, au avut răbdare, chiar dacă publicul și-ar fi dorit altceva. Mulțumesc și suporterilor, au susținut echipa, aveam mare nevoie de victorie. Sunt un antrenor fericit. Mi-aș fi dorit să fim mai prezenți în careu, dar și Dinamo a făcut o partidă bună.

Și noi am trecut prin situația lui Dinamo și e greu. Le doresc celor de acolo să-și revină cât mai repede. Să nu uităm că Burcă a venit într-o situație delicată, poate nimeni n-ar fi preluat-o pe Dinamo atunci, au promovat...

Acționarii trebuiau să-și dea seama că una e liga a doua, una e prima ligă, trebuia întărită echipa. Au calitate, cu o victorie sigur vor fi mai bine. Am fost la Dinamo, m-au dat la o parte. N-ai cum să uiți! A fost o înțelegere, n-au respectat-o, au preferat să mă dea la o parte, au retrogradat. Dacă rămâneam la Dinamo, nu retrogradau! Să le fie de bine. 

- Mircea Rednic

Citește și:

Viața unui ivorian în Liga 1: „«Vezi că în România e așa și-așa acolo!», mi s-a zis. De ce nu promovați ce e bun în țara voastră?”

Ce făcea Marius Șumudică în tribune, imediat după ce a fost eliminat » Imaginile momentului în Turcia

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
Mr.President
Mr.President  •  07 Noiembrie 2023, 16:43

Asta e! La noi Raul e Burcă care nu înțelege nimic din liga 1 și de cârdășia incredibilă a arbitrilor cu anumite echipe!... Fotbalul e pe goluri și atunci când var -ul îți bagă fraudulos mingea în poarta adversarului deși nu a fost un henț intenționat, și nici măcar vizibil! Gamane o sa ai parte de toate blestemele dinamoviștilor pentru golănia pe care ai făcut-o! Fii sigur de asta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează