FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

GSP LIVE // VIDEO Costel Enache face dezvăluiri din vestiar cu Denis Alibec: „Haideți să vă spun un secret. El se simte jenat după”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 noiembrie 2019 13:56

Costel Enache (42 de ani), antrenor în prezent liber de contract, a explicat  la GSP Live cum a gestionat relația cu Denis Alibec (28 de ani), în perioada în care cei doi au colaborat la Astra Giurgiu. 

Costel Enache și Denis Alibec au colaborat la Astra în sezonul 2018-2019. Giurgiuvenii au fost aproape de trofeu cu Enache pe bancă, dar Astra a pierdut în prelungiri finala Cupei cu Viitorul, 1-2, meci în care Alibec a înscris superb, din lovitură liberă. 

„Să știți că e un băiat extraordinar dacă îl cunoști. E un tip sufletist. Cu toate că pare frustrat, e un om care e destul de conștient de ce se întâmplă și că iese în evidență cu gesturile lui. Mereu spune: «Doamne, iar am făcut asta, îmi propusesem să mă controlez»”. E un om care își dorește mereu să reușească, iar nereușitele le gesionează un pic mai greu. 

Haideți să vă spun un secret. Când am ajuns la Astra, i-am zis că vom împărți fiecare amendă a sa la doi. Mi-a spus că el trebuie să plătească dacă greșește. La TV, vezi omul într-o stare emoțională, de stres, și îl judeci greșit. Până la urmă, am plătit și eu două amenzi. El se simte jenat după, conștientizează ce face”, a spus Costel Enache, la GSP Live. 

„Personalitatea lui l-a dus în postura de a fi un jucător decisiv. Dacă îl pui în teren contra lui Real, Barcelona, Manchester City, el e foarte convins că le poate bate”

Dacă Alibec ar avea acum șansa să ajungă undeva sus, ar gestiona mai bine lucrurile. El e un rebel prin modul lui de viață. Dacă e înțeles și ajutat, omul acesta poate face lucruri incredibile pentru fotbal”  - Costel Enache

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Costel Enache și o întâmplare haioasă din carieră: „Avea glezna cât un cap de motan, își dădea cu chelen singur” :))

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
steaua.libera
steaua.libera  •  29 Noiembrie 2019, 00:41

Forza Alibec!

ge0x
ge0x  •  28 Noiembrie 2019, 21:47

Doar ca nu suntem la grădiniță si lumea e plină de fotbaliști! Si Mutu umbla după păsărele si alte lucruri, dar in teren nu aveai ce să-i spui. Alibec are talent, dar anii trec si daca ai minte de copil, nu o sa faci mare brânză în fotbal. Ar trebuii sa fac niște ședințe pt mental cu cineva, poate se maturizează, măcar pe terenul de fotbal! Asa si Budescu e fotbalist, dar daca e leneș si ii plac sărmăluțele, degeaba! Ii vine mintea la cap la 30 si ceva de ani, ca si lui Sanmartean. Prea târziu!

chris_bu67
chris_bu67  •  28 Noiembrie 2019, 14:44

gigi a dat ,,tunul'' vieții cu denis!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează