FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Hagi confirmă că ar putea ajunge în Tucia: "O să merg la o echipă mare" » Răspuns clar în ce privește transferul lui Cicâldău la FCSB

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 18 noiembrie 2017 20:23

Gheorghe Hagi a infirmat posibilitatea de a prelua o echipă de liga a treia din Turcia, dar susține că la un moment dat va reveni acolo în calitate de antrenor al unei echipe din primul eșalon.

"Am fost în Turcia, dar acolo mă duc ca la mine acasă. Este o soluţie să facem o academie, dar nu s-a pus niciodată problema să merg la o echipă din a treia ligă. Nici chiar aşa.

Probabil că voi ajunge în Turcia, unde sunt iubit şi respectat, dar o să antrenez la o echipă mare acolo”, a spus Gheorghe Hagi la conferința de presă susținută înaintea meciului de campionat cu FC Voluntari.

Tehnicianul campioanei a vorbit și despre eventualul transfer al lui Alexandru Cicâldău, dorit intens de FCSB, și a susținut că astfel de discuții legate de plecarea mijlocașului de 20 de ani nu vor avea loc până la pauza de iarnă.

"Mă bucur atunci când jucătorii sunt urmăriţi pentru transferuri, dar nu discutăm nimic până în iarnă", a adăugat Hagi.

Viitorul va juca luni în deplasare cu FC Voluntari, de la ora 20:45. Meciul va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.ro. 

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (5)
2094723657419608
Alexandru Mateescu  •  19 Noiembrie 2017, 11:39

Mai bine te-ai duce la o echipa mare(afara) ...si sa incetezi cu aprovizionarea lui "jiji " cu jucatori ! Aici ca antrenor ...esti servantul lui si nu mi se pare corect ! Pacat de tine ! Ca jucator ...toata stima si admiratia !!!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  19 Noiembrie 2017, 04:46

ce comentarii patimase! :D in turcia se va face de ras, ca si in Romania, unde a luat titlu in fata stelei si jumatate din jucatorii din prima liga au trecut pe la el! fcsb nu e steaua, cum zicea careva pe aici, si ii dau dreptate! fcsb e viitorul 2!

100002473541087
Danut Ognean  •  18 Noiembrie 2017, 22:01

in turcia nu mai are cu cine sa faca blaturi numai daca cumva nu cumpara si gigi o echipa in turcia atunci da

Vezi toate comentariile (5)
Comentează