FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

EXCLUSIV Ofertă oficială pentru „cel mai bun atacant român” » Clubul din Superliga cere 1,2 milioane de euro

Daniel Paraschiv, în duel cu Dawa de la FCSB / foto: Imago Images
Daniel Paraschiv, în duel cu Dawa de la FCSB / foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2023 16:31 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2023 17:02

Daniel Paraschiv, atacantul-revelație din Liga 1, a fost ofertat de Hapoel Beer Sheva. Hermannstadt solicită 1,2 milioane de euro în schimbul lui Paraschiv, astfel că negocierile s-au împotmolit.

Paraschiv, 23 de ani, e una dintre surprizele plăcute ale primei părți de sezon din Superliga. Iar după ce a reușit 9 goluri și 3 assisturi în 21 de etape, a intrat în vizorul mai multor cluburi din străinătate. 

Informații din culise despre mutarea lui Sorescu la FCSB » De ce vrea Rakow să scape de român
FCSB
Informații din culise despre mutarea lui Sorescu la FCSB » De ce vrea Rakow să scape de român

Hapoel Beer Sheva, ofertă de 600.000 € pentru Daniel Paraschiv » Hermannstadt a refuzat

O singură discuție a ajuns până la stadiul de propunere scrisă. Conform surselor GSP, sibienii au primit la finalul anului trecut o ofertă oficială de la Hapoel Beer Sheva: 600.000 de euro, plus bonusuri.

Nou-promovata a declinat propunerea locului 3 din Israel, solicitând nu mai puțin de 1,2 milioane de euro pentru Paraschiv. Mutarea intermediată de avocatul sportiv Cristian Cernodolea a intrat în impas, discuțiile fiind acum vagi. 

Hermannstadt e încrezătoare că poate obține o sumă mai mare decât ce oferă Beer Sheva, echipă la care e legitimat și românul Adrian Păun.

„Noi avem discuții clare pentru el în Spania și în Franța. Cel mai aproape ar fi de Franța. Au fost să îl vadă. Acum urmează să vină o ofertă oficială”, a spus Sergiu Bodea, impresarul lui Paraschiv, pentru ProTV.

Dan Petrescu: „Paraschiv e cel mai bun atacant român”

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a vorbit la superlativ despre Daniel Paraschiv la finalul meciului cu Hermannstadt (3-2) de la finalul lunii noiembrie, în care internaționalul român a înscris și a oferit un assist: „Îl regret pe Paraschiv. Nu pleca de aici dacă îl vedeam, nu îl lăsam. E cel mai bun atacant român”.

Daniel Paraschiv a fost în curtea CFR-ului. Transferat în vara anului 2021 de clujeni de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, el a plecat în aceeași fereastră de mercato, sub formă de împrumut, la FC Voluntari. A revenit în ianuarie 2022 la CFR, dar a fost din nou împrumutat, de această dată la Hermannstadt. Sibienii l-au transferat definitiv vara trecută.

Paraschiv finalizează foarte bine, nu l-aș duce departe de careu. A demonstrat că știe să marcheze. O bagă în poartă, și cu stângul, și cu dreptul. Încă nu e certitudine, dar e un jucător care a arătat că bagă mingea în poartă. Golurile sunt gândite, nu sunt date aiurea.

- Basarab Panduru, expert TV

Paraschiv a debutat în luna noiembrie la națională, în amicalul cu Republica Moldova, 5-0, când a marcat dintr-un penalty obținut tot de el.

800.000 de euroe cota de piață a lui Paraschiv, conform portalului de specialitate Transfermarkt

Hermannstadt se ține tare

În ciuda problemelor cu banii din ultimele luni, Hermannstadt nu cedează ușor jucătorii. De curând, sibienii au refuzat și o propunere venită de la Universitatea Craiova pentru Raul Opruț. 

Oltenii erau dispuși să achite 400.000 de euro în schimbul fundașului stânga în vârstă de 25 de ani, trupa lui Măldărășanu a cerut dublu, 800.000.

Mai multe articole de actualitate din Superliga:

S-a prăbușit cota celui mai scump fotbalist din „era Becali”
FCSB
S-a prăbușit cota celui mai scump fotbalist din „era Becali”
Transferul pe axa CFR - U Cluj a fost oficializat: „Îi urăm multă baftă în carieră”
U CLUJ
Transferul pe axa CFR - U Cluj a fost oficializat: „Îi urăm multă baftă în carieră”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
steauadinliga1
steauadinliga1  •  21 Februarie 2023, 23:14

what is

John.Wick
John.Wick  •  12 Ianuarie 2023, 19:36
Postat de legio.sud pe 12 Ianuarie 2023, 12:16

Bă te ții de glume ?! Unde ai văzut tu ardei kapia la Sibiu ?!!! Chardoney ?!! Linisteste-te voi acolo consumați brânză cu slana și țuică de mere , uneori …

Țuică de mere se face la tine-n sud. Prună bă, puțin umblatule.

John.Wick
John.Wick  •  12 Ianuarie 2023, 19:34
Postat de vasileroaita pe 12 Ianuarie 2023, 10:31

Tu nu ești ... fake. Ești prost autentic!

Autenticul ești tu. Eu sunt fake :)))))

Vezi toate comentariile (34)
Comentează