FOTBAL  »  Superliga  »  MESAJ

GALERIE FOTO Soția lui Andrea Compagno, mesaj pentru italian după plecarea de la FCSB: „Doar cei care te cunosc știu asta”

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2024 16:44 / Actualizat duminica, 11 februarie 2024 16:44

Andrea Compango (27 de ani) a părăsit sâmbătă seara România. Atacantul a fost vândut de FCSB în China, la Tianjin Jinmen Tiger, care a plătit 120.000 de euro pentru el.

Italianul care a venit în România în vara lui 2020, la FCU Craiova, a primit un mesaj din partea soției, Helania, care se pregătește să-i dăruiască primul copil.

Soția lui Andrea Compagno, mesaj pentru italian după plecarea de la FCSB

„Sunt mândră de tine și de cât de profesionist ai fost. Sunt sigură că așa vei fi în continuare. Asta mereu te-a făcut să fii diferit de restul. Dar, din păcate, doar cei care te cunosc bine știu asta. Acum întoarcem pagina. Te iubesc, iubirea mea”, a fost mesajul postat de Helenia pe Instagram.

+18 FOTO

E puțin ciudat să plec. România e o țară minunată, care mi-a dat foarte mult, atât uman, cât și fotbalistic. Voi fi recunoscător toată viața.  M-am simțit foarte bine în România. Mi-a plăcut totul. Mi-a fost bine. Și iubitei mele i-a fost bine aici. Fiul meu urma să se nască aici. 

 

Ultimele 6 luni au fost foarte grele pentru mine. Am încercat să fiu mereu profesionist. E normal să fie greu când nu te simți apreciat. Simțeam apreciere doar din partea fanilor și vreau să le mulțumesc. A fost o onoare să joc pentru ei. E imposibil să înțeleg ce a fost în ultimele luni, având în vedere sezonul trecut. Anul trecut a fost, probabil, cel mai frumos din viața mea. Nu mă gândeam că se va întâmpla așa. Dar momentele grele ajută. Am crescut mult. Asta e.

- Andrea Compagno

Citește și: 

Cea mai sexy atletă din lume are un salariu jenant, dar a refuzat o ofertă de sute de mii de euro: „Nu am fost confortabilă cu propunerea”
CONTRACT
Cea mai sexy atletă din lume are un salariu jenant, dar a refuzat o ofertă de sute de mii de euro: „Nu am fost confortabilă cu propunerea”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mihai_avat
mihai_avat  •  12 Februarie 2024, 13:14

Ce pacat ca a dat peste gigi !

Shogun01
Shogun01  •  12 Februarie 2024, 09:00

In vara te asteptam la Craiova!

VanBasten2000
VanBasten2000  •  11 Februarie 2024, 17:04

Respect, Andrea!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează