FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Duckadam a identificat o mare problemă la FCSB: „Greșește mult, e prea sigur că nu-l schimbă nimeni”

Helmut Duckadam / foto:  GSP +23   FOTO
Helmut Duckadam / foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 24 iulie 2023 17:10 / Actualizat luni, 24 iulie 2023 17:52

Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei, a pus pe tapet principala problemă pe care o are FCSB în acest moment. „Eroul de la Sevilla” consideră că roș-albaștrii sunt vulnerabili între buturi, după gafa lui Târnovanu cu Dinamo și intenția tot mai apăsată a lui Andrei Vlad de a părăsi clubul.

Vicecampioana e început en fanfare sezonul, dar Duckadam n-o vede pe FCSB fără fisură. Fostul mare goalekeeper a subliniat din nou relaxarea pe care a remarcat-o la Ștefan Târnovanu, unul dintre cei mai constanți fotbaliști din campionatul anterior.

„FCSB are o problemă la portari. Am citit astăzi că Vlad s-a săturat să fie rezervă și a cerut să fie împrumutat. Târnovanu e prea sigur acum că nu-l schimbă nimeni, cum a fost Vlad înainte. 

Să nu uităm, Târnovanu a greșit în meciul cu Farul și s-ar putea să-i fi costat campionatul pe cei de la FCSB acel gol. Târnovanu trebuie să fie mult mai concentrat în orice situație. Greșește mult, e un portar tânăr, talentat, dar greșește”, a spus Duckadam, la emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport. 

Târnovanu probabil că nu a fost concentrat, pentru că mai tot timpul el nu a fost în joc. Eu nu l-am văzut pe acest portar să intervină şi trebuie să fie foarte atent, pentru că o să mai aibă meciuri de genul acesta, în care FCSB va domina. 

Trebuie să fie mai concentrat cu siguranţă. Altfel, se complică lucrurile. (...) Deci, Târnovanu ar trebui să stea mult mai atent până în minutul 99, 100, cât durează meciul.

- Florin Răducioiu, despre eroarea lui Târnovanu cu Dinamo, la PrimaSport

+19 FOTO

Ștefan Târnovanu, eroare importantă în FCSB - Dinamo 2-1

Ștefan Târnovanu, 23 de ani, s-a relaxat și a gafat nepermis în minutul 83, la 2-0 pentru roș-albaștri, oferindu-i un „assist” lui Goncalo Gregorio. FSCB a controlat autoritar derby-ul cu Dinamo, dar a trăit periculos secvențele din final. De vină a fost gafa comisă de portarul Ștefan Târnovanu în minutul 83, o respingere nefericită care i-a permis lui Goncalo Gregorio să marcheze.

Faza lui Dinamo a debutat cu o bară splendidă semnată de Neluț Roșu. Din transversală, mingea a ajuns în cele din urmă pe 30 de metri, la Gorka Larrucea. Mijlocașul iberic a șutat de la mare distanță, Târnovanu a încercat să prindă, fără succes. Mingea a sărit din el la Gregorio, noul atacant al lui Dinamo care a speculat gafa celui care a apărat excelent la Euro U21.

VIDEO Târnovanu s-a făcut de râs în Derby de România » Gafă mare a portarului de la FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

Ce ar aștepta-o pe FCSB în turul 3 din Conference! Duel cu o echipă ce propune un mix incredibil: Academia de vis a Africii + un transfer de top din Bundesliga

Farul, FCSB, CFR Cluj și Sepsi și-au aflat posibilele adversare din turul 3 preliminar al ECL! Oponent de foc pentru roș-albaștri

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează