FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - BOTOȘANI

Hermannstadt - Botoșani, în etapa #23 din Superliga » Gazdele au câștigat grație „dublei” lui Balaure și atacă locurile de play-off

FC Botoșani - Hermannstadt
FC Botoșani - Hermannstadt

Articol de , , - Publicat duminica, 28 ianuarie 2024 14:00 / Actualizat duminica, 28 ianuarie 2024 16:22

Hermannstadt a învins-o pe FC Botoșani în etapa #23 a Superligii, scor 2-0. Sibienii au trecut temporar pe locul 7, cu 32 de puncte obținute, la doar unul în spatele actualei ocupante a locului 6, Sepsi. Sergiu Balaure a fost omul meciului, reușind o „dublă”, în minutele 10 și 49. FC Botoșani rămâne ultima în Superligă, cu 15 puncte obținute.

Butean i-a centrat în careu lui Murgia, care i-a trimis mingea mai departe lui Balaure. Atacantul a evitat un adversar și a șutat pe jos în poarta lui Dican.

În minutul 21 Paraschiv a avut șansa de a dubla avantajul gazdelor, dar a reluat balonul puțin pe lângă poarta lui Dican.

În minutul 49 Paraschiv s-a infiltrat în careul botoșănenilor și a șutat pe jos spre poartă, însă Dican a reușit să respingă mingea, dar Balaure a fost pe fază și a trimis mingea în poartă din câțiva metri.

În minutul 65 FC Botoșani a avut șansa de a reduce din diferență, dar șutul lui Adams a fost reținut de Căbuz fără probleme. Balaure a avut șansa hattrick-ului, dar șutul său din voleu a fost respins de către Dican. Mingea a ajuns la Fonseca, dar șutul acestuia a trecut mult peste poartă.

Pentru Hermannstadt urmează deplasarea de la Voluntari, în timp ce Botoșani va juca în „derby-ul Moldovei”, unde o va întâlni pe Poli Iași.

300de apariții a bifat Valerică Găman în Superligă la meciul cu FC Botoșani. Fundașul sibienilor este doar al 158-lea jucător care reușește această performanță

Notele GSP pentru Hermannstadt - FC Botoșani

FC Hermannstadt: Cătălin Căbuz 6 - Mihai Butean 6, Valerică Găman 6, Florin Bejan (cp) 6, Raul Opruţ 5 - Silviu Balaure 8 (71 Alexandru Oroian 6), Sota Mino 5, Alessandro Murgia 7 (82 Ionuţ Biceanu), Alexandru Jipa 6 (71 Kevin Ciubotaru 5) - Gabriel Iancu 5 (25 Ruben Fonseca 5 / 82 Paul Antoche), Daniel Paraschiv 6. 
Antrenor: Marius Măldărăşanu - 7

FC Botoşani: Răzvan Ducan 6 - Rijad Sadiku 4, Victor Dican 5 (74 Andrei Dragu 5), Andrei Miron (cp) 4 - Romario Benzar 5, Ioan Filip 4, Zoran Mitrov 5 (59 George Dragomir 5), Alexandru Ţigănaşu 3 - Juan Kaprof 5 (31 Lorand Fulop 5), Miroslav Ilicic 4 (46 Friday Adams 6), Aldair Ferreira 5 (74 Marius Cioiu 5). 
Antrenor: Bogdan Andone - 5

Arbitru: Horia Gabriel Mladinovici - 7
Asistenţi: Mircea Orbuleţ - 7, Alexandru Ioan Corb - 7

Programul complet din Liga 1

Hermannstadt - Botoșani 2-0

  • A marcat: Balaure 10, 49
  • Cifra oficială: 2.392 de spectatori

Hermannstadt - FC Botoșani, echipele de start:

Hermannstadt (4-4-2): Căbuz - Butean, Găman, Bejan, Opruț - Balaure, Mino, Murgia, Jipa - Iancu, Paraschiv
Rezerve: Muțiu, Pop, Medina Etienne, Stoica, Antoche, Bărbuț, Bucuroiu, Biceanu, Oroian, Ciubotaru, Fonseca
Absenți: D. Iancu (în recuperare), C. Neguț (bolnav)
Antrenor: Marius Măldărășanu

FC Botoșani (4-3-3): Ducan – R. Benzar, Sadiku, Miron, Țigănașu - Filip, Dican, Mitrov - Kaprof, Ilicic, Caputa Ferreira
Rezerve: Ureche, Șeroni, Petro, Adams, Creț, Dragomir, Dragu, Cioiu, Cărăușu, Rautu, Fulop
Absenți: Florescu, David (suspendați)
Antrenor: Bogdan Andone

Stadion: Municipal
Arbitru: - Horia Mladinovici (Bucureşti). A1: Mircea Orbuleț (București), A2: Alexandru Corb (Satu Mare) . Arbitru VAR: Andrei Chivulete (București). AVAR: Iuliana Demetrescu (Râmnicu Vâlcea)
R1: Bogdan Dumitrache (Bucureşti) 
Observator de arbitri: Marcel Savaniu (Satu Mare)

Clasamentul din Superliga

Vezi și alte știri:

Imaginile nemaiîntâlnite în Europa » Spectacolul făcut de fanii Rapidului pe Giulești, filmat din dronă
DINAMO - RAPID 1-2
Imaginile nemaiîntâlnite în Europa » Spectacolul făcut de fanii Rapidului pe Giulești, filmat din dronă
George Pușcaș, cel mai slab de pe teren » Făcut praf în Italia: „Complet dispărut”
BARI
George Pușcaș, cel mai slab de pe teren » Făcut praf în Italia: „Complet dispărut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
johnwayne
johnwayne  •  28 Ianuarie 2024, 16:44
Postat de mario_rdfe_ pe 28 Ianuarie 2024, 14:47

Dupa ce ca esti pilaf ,mai si semnalizezi ! Cfr cu Rapid au jucat doar meciul tur, deci inca nu se stiu ambele rezultate directe. Dinamo Botosani au jucat tur retur...ti am mai zis,stai jos !

uite ce spune si gsp,am dmeonstrat ca esti ***.yupppppy: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dinamo-clasament-superliga-hermannstadt-botosani-728255.html: FC Botoșani a rămas cu 15 puncte, cu unul sub vitan barzesti, care ocupă locul 15 în Liga 1. Moldovenii sunt în continuare pe poziția 16. Dacă ar fi obținut minim un punct cu Hermannstadt, Botoșani ar fi trecut peste vitan barzesti grație golaverajului superior.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johnwayne
johnwayne  •  28 Ianuarie 2024, 16:03
Postat de mario_rdfe_ pe 28 Ianuarie 2024, 14:47

Dupa ce ca esti pilaf ,mai si semnalizezi ! Cfr cu Rapid au jucat doar meciul tur, deci inca nu se stiu ambele rezultate directe. Dinamo Botosani au jucat tur retur...ti am mai zis,stai jos !

esti *** bah. se ia golaverajul pana la final. doar la final se ia meciul direct. nu ca ar conta,oricum vitanul tau abrzesti o sa retrogardeze,deci nu este stres. nu ati scos nici macar un punct cu petrolu si clona fc r. crezi ca o sa scoateti cu kfr si farul?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

FCUCraiova
FCUCraiova  •  28 Ianuarie 2024, 15:44

Bizar in gsp Era un articol in Care ziceau ça Mino Sota a fost exclus din lot , acum il vad titular ha ha ha ha bombe si senzatii marca gsp

Vezi toate comentariile (11)
Comentează