FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - CFR CLUJ

HERMANNSTADT - CFR CLUJ // 38 de meciuri în 5 luni » Dan Petrescu nu se plânge degeaba de programul infernal!

Articol de - Publicat sambata, 30 noiembrie 2019 09:00

Cu Hermannstadt, CFR va juca a 33-a partidă din acest sezon și mai are încă 5 până la finalul anului.

Dan Petrescu nu se plânge degeaba de programul infernal pe care îl are alături de echipa sa. Joi seară, cu Lazio, ardelenii au bifat al 32-lea joc de la începutul sezonului. Pe 6 iulie pierdeau Supercupa României, cu Viitorul (1-0). De atunci, campioana a disputat 13 partide în cupele europene, 17 în campionat, Supercupa și un joc în Cupa României (eliminare la penaltyuri cu Botoșani).

Chiar și așa, elevii lui Petrescu conduc în Liga 1 (cel mai bun atac, la egalitate cu Viitorul, 39 de reușite, și cea mai bună apărare, 13 goluri încasate) și sunt la doar un punct de calificarea în primăvara Europa League.

Refacere la Roma

Clujenii au revenit în țară abia ieri spre seară. Au preferat ca jucătorii să se odihnească la Roma, după returul cu Lazio. Tot acolo, titularii din partida de Europa League au făcut recuperare, iar ceilalți s-au antrenat pe un teren din Centrul Olimpic. Azi pleacă spre Sibiu, pentru partida de campionat cu Hermannstadt. Va fi al 33-lea meci din sezon. Aproape cât un campionat cu tot cu play-off (36 de partide).

''Cel mai greu mi-a fost mie. Jucătorul îşi mai revine, şi l-am odihnit, dar eu nu. Bine că au mai fost pauzele cu naționala. A fost greu și tot așa o să fie"
Dan Petrescu, antrenor CFR

Cât au jucat primele 6 clasate

Club / Meciuri
CFR 32
FCSB 27
Craiova 25
Viitorul 21
Astra 20
Gaz Metan 19

VEZI ȘI: 

LAZIO - CFR CLUJ 1-0 // Dan Petrescu: „Meritam victoria! Steaua a luat vreo cinci aici, noi doar unul” + pesimism pentru meciul decisiv: „Avem șanse mici cu Celtic”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  30 Noiembrie 2019, 16:30
Postat de hermannstadtul pe 30 Noiembrie 2019, 15:26

o vai, au jucat 2 meciuri dupa 2 saptamani si uai ce obositi sunt. aia cu care joaca, nu-s in nici un campionat, ha? Plus ca rezervele lui Lazio le-au dat un gol din scurt, dupa care au cam frecat-o si ei.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hermannstadtul
hermannstadtul  •  30 Noiembrie 2019, 15:26

o vai, au jucat 2 meciuri dupa 2 saptamani si uai ce obositi sunt. aia cu care joaca, nu-s in nici un campionat, ha? Plus ca rezervele lui Lazio le-au dat un gol din scurt, dupa care au cam frecat-o si ei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează