FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB 0-4

HERMANNSTADT - FCSB 0-4 // Eugen Neagoe și-a distrus jucătorii: „Mai vin 10 antrenori și degeaba. Își fac poze, îi văd prietenele la TV și gata. E rușinos!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 octombrie 2019 22:56

FCSB s-a impus în deplasare cu Hermannstadt, scor 4-0. Eugen Neagoe (52 de ani), antrenorul sibienilor, a fost necruțător cu propriii elevi.

„Am primit goluri pe niște greșeli de juniori. E jenant să te prezinți așa în Liga 1 și să mai ai și pretenții. E rușinos tot ce s-a întâmplat. Sigur, poți pierde un joc, dar nu în maniera asta.  

La maniera în care se prezintă jucătorii, mai vin 10 antrenori și tot așa rămân. N-au mai marcat un gol de 10 etape sau câte au trecut. E rușinos! Pentru mine este rușinos. Îmi treceau foarte multe prin cap în acel moment.

Mai sunt încă opt jocuri până în iarnă. Vom vedea ce putem scoate. Le-am și spus, ne vom despărți de foarte mulți în iarnă dacă eu rămân aici. Fotbalul e un sport, dar totdeauna câștigă cei puternici. Așa trebuie să fie și în echipa noastră. Nu să ne mulțumim că avem salariu, că facem poze în week-end, că ne văd prietenele și soțiile la televizor. Exact asta le-am spus și lor în cabină. Nu e niciun secret”, a declarat Eugen Neagoe la TV Telekom Sport.

6 meciuri consecutivefără gol marcat are Hermannstadt în Liga 1.Ultimele au venit pe 1 septembrie, în runda cu numărul 8, când au trecut de Chindia cu 2-1

13 meciuri consecutivefără victorie are Eugen Neagoe în Liga 1, pe banca lui Sepsi, Dinamo și Hermannstadt. Nu a mai câştigat un meci în Liga 1 din 17 februarie, când s-a impus cu Sepsi la Mediaş, scor 1-0

VEZI ȘI:

Florinel Coman e coșmarul lui Eugen Neagoe! Performanța fantastică bifată de „perla” lui Becali

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
stelbz
stelbz  •  27 Octombrie 2019, 13:00

Excelenta partida facuta de ADEVARATA Steaua Bucurest in prezenta unui stadion aproape plin de IUBITORI DE STEAUA ! Talpan cu cei cateva sute de scandalagii ar trebui sa-si dea palme vazand cate MII de IUBITORI DE ADEVARATA STEAUA sunt in tara. Si nu doar cu cativa sustinatori din cartierul Ghencea pt o echipa infiintata in liga a 4 a ! Bravo Steaua si cat mai multe victorii spre locul 1 !

portardelegenda
portardelegenda  •  27 Octombrie 2019, 09:30

Bravo Neagoe ,desfiinteazati jucatorii cu ,,manie proletară'' ca si secretarii de partid . Sa vezi ce o sa ma joace astia in urmatoarele jocuri. Si uite asa ai pus si tu un umar serios la retrogradare. Si cand te ca astfel de antrenori mai sunt si PLĂTIȚI SA FACA MAI MULT RAU UNUI CLUB IN DERIVA mai ca te apuca rasul. Bai incompetentilor care platiti un incompetent. Un astfel de discurs poate sa aiba orice lacatus mecanic cu 10 clase . Un ANTRENOR NU ÎSI ATACA NICIODATA JUCATORII CĂCI FARA EI ATRENORUL E ZERO. UN ANTENOR BUN ÎI AJUTA SĂ-SI DEPASEASCA CONDITIA . Tu Neagoe îi ingropi . Poate le cânti si un prohod Amin

gigi_kovacs
gigi_kovacs  •  27 Octombrie 2019, 09:15
Postat de planetfun pe 27 Octombrie 2019, 09:14

Tu esti pe bune ?

Da, eu sunt gigi.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează