FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - OȚELUL 4-1

Visul continuă pentru Hermannstadt » Sibienii obțin o victorie mare în lupta pentru play-off! Clasamentul ACUM

Ianis Stoica în Hermannstadt - Oțelul 4-1 / Foto: SuperLiga României (Facebook)
Ianis Stoica în Hermannstadt - Oțelul 4-1 / Foto: SuperLiga României (Facebook)

Articol de , - Publicat sambata, 02 martie 2024 19:00 / Actualizat sambata, 02 martie 2024 19:32

Hermannstadt - Oțelul, meci contând pentru etapa #29 din Superligă, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 4-1, după ce oaspeții au fost cei care au deschis scorul.

Teles i-a adus pe elevii lui Dorinel Munteanu în avantaj, în minutul 12, reluând din prima centrarea lui Juri Cisotti fără nicio șansă pentru portarul Cătălin Căbuz.

Moruțan, BLOCAT pe banca de rezerve dintr-un motiv incredibil: „Nu ne permitem!”
TURCIA
Moruțan, BLOCAT pe banca de rezerve dintr-un motiv incredibil: „Nu ne permitem!”

Ianis Stoica a adus egalarea pentru Hermannstadt în minutul 26, când, scăpat total din marcaj pe un contraatac, a transformat fără emoții centrarea livrată de către Alessandro Murgia.

Trupa lui Marius Măldărășanu a întors scorul în minutul 44 dintr-un penalty transformat pe centrul porții de golgheterul Daniel Paraschiv, ajuns la a 8-a reușită stagională. Lovitura de pedeapsă a fost acordată după consultarea VAR la un duel dintre Jonathan Cisse si Gabriel Iancu.

În minutul 49, Ianis Stoica a scăpat singur cu portarul Eduard Pap, pe care l-a învins cu o execuție sigură, demnă de un atacant veritabil. Stoica și-a trecut în cont dubla și primele goluri în tricoul sibienilor după aducerea sa de la Universitatea Cluj. Vârful în vârstă de 21 de ani a ajuns la cota 7 în primul eșalon din actuala stagiune.

Cristian Neguț, în minutul 87, a îndeplinit o simplă formalitate, iar prin golul său a stabilit un scor ce a reflectat realitatea din teren: Hermannstadt – Oțelul, 4-1.

În urma acestui rezultat, Hermannstadt adună 40 de puncte și o egalează pe UTA (aflată pe pe locul 6 de play-off), care are avantajul meciurilor directe. Rămasă cu 33 de puncte, Oțelul Galați va termina etapa 29 pe locul 11.

Notele GSP după Hermannstadt - Oțelul, 4-1

FC Hermannstadt (4-4-2): Cătălin Căbuz 6 - Mihai Butean 4, Valerică Găman 5, Florin Bejan (cp) 6, Raul Opruţ 6 - Silviu Balaure 5 (69 Alexandru Oroian 5), Alessandro Murgia 7 (80 Ionuţ Biceanu), Sota Mino 6, Ianis Stoica 8 (69 Alexandru Jipa 6) - Gabriel Iancu 7 (69 Daniel Neguţ 7), Daniel Paraschiv 6 (80 Ruben Fonseca). Antrenor: Marius Măldărăşanu - 8.

SC Oţelul Galaţi (4-3-3): Eduard Pap 4 - Milen Zhelev 3, Jonathan Cisse 3, Costin Ghiocel 4, Miguel Silva 4 (55 Aly Malle 4) - Joao Lameira 5 (55 Diego Zivulic 4) - Juri Cisotti (cp) 5, Samuel Teles 6 - Frederic Maciel 5 (78 George Cîrjan), Alexandru Pop 5 (62 Anes Rusevic 4), Răzvan Tănasă 5 (55 Silviu Rus 5). Antrenor: Dorinel Munteanu - 4. Arbitri: Szabolcs Kovacs - 6. Asistenţi: Alexandru Cerei - 7, Imre Laszlo Bucsi - 7.

Programul complet al etapei 29

Hermannstadt - Oțelul 4-1

Hermannstadt - Oțelul, echipele de start

Hermannstadt (4-4-2): Căbuz - Butean, Bejan (cpt.), Găman, Opruț - Balaure, Mino Sota, Murgia, Ianis Stoica - G. Iancu, Paraschiv
Rezerve: Muțiu, I, Pop, Etienne, Antoche, N'Goma, D. Iancu, Neguț, Biceanu, Oroian, Jipa, Ciubotaru, Fonseca
Antrenor: Marius Măldărășanu

Oțelul (4-3-3): Pap - Zhelev, Cisse, Ghiocel, Gomes - Cisotti, Lameira, Teles - Maciel, A. Pop, Tănasă
Rezerve: Stoian, Cîrjan, Rusevic, Malle, Gaitan, Yabre, Rus, Farcaș, Bordun, Zivulic, Jardan, Adăscăliței
Antrenor: Dorinel Munteanu

Stadion: Municipal
Arbitru: Szabolcs Kovacs (Carei). A1: Alexandru Cerei (Cluj). A2: Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe)
Arbitru VAR: Horațiu Feșnic (Cluj). Asistent VAR: Claudiu Lucaciu (Cluj)

Hermannstadt - Oțelul, cele mai interesante informații

  • Sibienii nu au mai pierdut pe teren propriu din prima etapă, 0-1 cu Farul Constanţa (15 iulie 2023). Au urmat în campionat şapte victorii şi şase remize, aceasta fiind şi cea mai lungă serie de invincibilitate înregistrată "acasă" de o echipă în acest sezon.
  • Aproximativ 5.500 spectatori/meci a fost media ardelenilor în jocurile disputate cu ei în postura de gazde. Patru succese, opt rezultate de egalitate şi doar două înfrângeri este palmaresul înregistrat de gălăţeni în ediţia actuală pe teren advers.
  • Gruparea moldavă a marcat cel puţin un gol în 11 dintre cele 14 deplasări din 2023/'24.
  • Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă doar în turul sezonului regular curent, pe 28 octombrie 2023, cand au remizat la Galaţi, scor 1-1, goluri marcate de Alexandru Pop, respectiv Dragan Lovric (autogol). Acesta a fost şi singurul duel direct dintre antrenorii Marius Măldărăşanu şi Dorinel Munteanu.

VIDEO. Match Preview Hermannstadt - Oțelul » Etapa 29 din Superliga

VIDEO. Radu Neguț, unul dintre finanțatorii lui Hermannstadt, ia atitudine în privința greșelilor de arbitraj

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

Vassaras a recunoscut » Două greșeli majore de arbitraj în ultimele două zile din Superligă: „Penalty acordat în mod eronat!”

„Nu retrogradează niciodată” » Echipa care l-a dat pe spate pe Ilie Dumitrescu în acest sezon: „E proiectul ideal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
grro
grro  •  05 Martie 2024, 13:28
Postat de Un.Print.din.Levant pe 04 Martie 2024, 18:29

grro ești un *** stelist nemoderat de gsp.ro. Gigist cu ceafa groasa, *** si ***! fcsb este CANCERUL fotbalului romanesc! Ați ajuns voi *** sa dictați in fotbalul de cumetrie gigist! fcfcsb e echipa de B, fără arbitri ticăloși! Huooo!!

Cea ce privește FCSB sunt de aceași părere ca tine. În rest, te mai întreb odată...ce ai mâncat stricat? Hai în Liga 2 cu cățelușii.

Un.Print.din.Levant
Un.Print.din.Levant  •  04 Martie 2024, 18:29
Postat de grro pe 02 Martie 2024, 22:17

Hai în liga 2 cu voi, că acolo va e locul. Nu aveți ce căuta în liga 1. Ați câștigat și voi cu noroc și acum numai gura de voi. Rămân la părerea că ai mâncat ceva stricat sau ai fumat lucruri ilegale, la cât de debusolat ești.

grro ești un *** stelist nemoderat de gsp.ro. Gigist cu ceafa groasa, *** si ***! fcsb este CANCERUL fotbalului romanesc! Ați ajuns voi *** sa dictați in fotbalul de cumetrie gigist! fcfcsb e echipa de B, fără arbitri ticăloși! Huooo!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

grro
grro  •  02 Martie 2024, 22:17
Postat de Un.Print.din.Levant pe 02 Martie 2024, 21:44

Brânza de burduf si carne de oaie am mâncat! Ce te-a deranjat conțărane??...Cu ce am greșit in afirmație??/..Dar ma rog, tu ești gigist, un *** prin definiție! ...Voi nu vreți decât ca clona defuncta fcfcsb sa mai fu.re un campionat cu orice preț!! Nu contează cat fu.ra si cum!! *** Lucioase, fără circumvoluțiuni?? *** ca doar asta știți sa faceți! Ne pierdem timpul cu semidocti ca tine?...***!

Hai în liga 2 cu voi, că acolo va e locul. Nu aveți ce căuta în liga 1. Ați câștigat și voi cu noroc și acum numai gura de voi. Rămân la părerea că ai mâncat ceva stricat sau ai fumat lucruri ilegale, la cât de debusolat ești.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează