FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - RAPID 1-1

Bergodi e mulțumit cu punctul obținut la Sibiu: „Din afară e ușor să vorbești. Și FCSB a suferit aici”

Cristiano Bergodi // foto: Imago Images
Cristiano Bergodi // foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 20:06 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 20:58

Cristiano Bergodi (58 de ani), antrenorul Rapidului, a analizat remiza cu Hermannstadt, scor 1-1, rezultat pe care-l consideră echitabil.

Rapid nu se regăsește în deplasare. Pentru al doilea meci la rând, giuleștenii au remizat „afară”, de această dată la Sibiu, unde numai campioana Farul a câștigat în acest sezon, în chiar prima etapă.

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, se mulțumește cu rezultatul de egalitate, pe care-l consideră echitabil.

Alegere surprinzătoare în Arabia Saudită » Al 3-lea tehnician român: n-a antrenat niciodată în Liga 1, dar se va bate cu Ronaldo și Neymar!
NUMIRE
Alegere surprinzătoare în Arabia Saudită » Al 3-lea tehnician român: n-a antrenat niciodată în Liga 1, dar se va bate cu Ronaldo și Neymar!

Cristiano Bergodi, după Hermannstadt - Rapid: „Astăzi ne mulțumim cu un punct”

„Nu suntem altă echipă în deplasare. Am avut două deplasări grele, ați văzut unde este acum și Galațiul. Am întâlnit doupă echipe bune, ne-au presat până la finalul meciului și nu a fost ușor. Și FCSB a suferit aici.

E adevărat, trebuie să avem o altă abordare. Am abordat meciul bine, dar apoi au început să joace și ei, sunt o echipă bună. Chiar dacă am remizat astăzi, este o perioadă bună. Se poate juca mai bine, dar astăzi ne mulțumim cu un punct și mergem înainte.

Se poate întâmpla să mai faci câte o remiză, mai ales când întâlnești echipe bune, cu agresivitate. Știam că va fi un meci greu. Din afară e ușor să vorbești, să spui că vom câștiga peste tot, dar nu e așa. Un punct oricum e un rezultat pozitiv.

Am avut emoții pe final, bara lui Papeau probabil ne-ar fi adus victoria. Dar și ei au avut ocazii, când a scos Horațiu. A fost un meci frumos, ne-am bătut de la egal la egal. Ei au fost mai agresivi, mai buni”, a comentat Bergodi la PrimaSport.

Cristiano Bergodi, antrenor Rapid, despre...

... marcatorul Alexandru Ioniță II: „E meritul lui, vorbesc aproape cu toți jucătorii, dar e meritul lui dacă se descurcă bine, cu goluri și pase de gol. Important este că toată echipa este în creștere, a trecut o perioadă foarte grea”.

... situația din clasament: „E echilibru între echipe, fiecare meci e foarte greu. Acum suntem în etapa a 11-a, mai avem 19 meciuri. Campionatul este lung, de uzură, dar ținem pasul cu celelalte echipe”.

Trebuie să ne reglăm mai bine jocul din deplasare. Sunt sigur că o vom face, așa cum am trecut peste meciurile în care nu reușeam să câștigăm, așa vom trece și peste pasa aceasta din deplasare.

Mereu îmi doresc mai mult de la mine, la fel și cei din conducere, antrenorii. Întotdeauna este loc de mai bine.

Ne dorim titlul, avem condițiile și lotul de așa natură, nu este o presiune, dar mai avem mult până la final. Orice este posibil.

- Alexandru Ioniță II, mijlocaș Rapid

Citește și: 

L-a descălțat, dar golul s-a pus! Fază controversată la reușita Rapidului

Fostul mijlocaș de la Dinamo, aproape de transferul carierei » Dorit de unul din granzii din La Liga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
flob
flob  •  02 Octombrie 2023, 11:33
Postat de John_Doe pe 01 Octombrie 2023, 21:07

Asta chiar nu are rusine. FCSB a avut gol anulat pe nedrept, s-a acordat penalti și roșu in favoarea Hermanstadt, la o faza dubioasa, dar steliștii au jucat bine si așa. In seara asta arbitrii au schimbat tabăra: au validat golul Rapidului, deși a fost precedat de un fault și nu au dat penalti pentru sibieni la ultima faza.

Gol anulat perfect regulamentar. Da ..uita fcsbistii că au câștigat cu CFR și Farul cu niste penalty-uri INVENTATE.

flob
flob  •  02 Octombrie 2023, 11:31
Postat de popescu.dzn pe 01 Octombrie 2023, 21:22

Eu nu cred ca Rapidul fura sa câștige campionatul. Nu au șanse. Ei fura sa arate ca sunt cu adevărat rapidiști

Sa știi că nu suntem prosti așa cum se fac ăștia de la GSP că nu prin tentă rasistă din vorbele tale. Cei de la GSP care făcuseră o telenovelă din cazul Dawa și lasă specimene ca tine să își exprime părerile din evul mediu. Cat despre furt. Nu uita cine că făcut pușcărie pentru acest păcat (că acolo se vorbește despre păcate nu despre infracțiuni) mai totuși are gura cea mai mare și este promovat în presa românească.

flob
flob  •  02 Octombrie 2023, 08:44

Mda....încă o dată dovediți căruta cui o cărați. Am derulat puțin articolele voastre ...NICIUNUL DESPRE COTUL LUI GAMAN PENTRU CARE NU A PRIMIT NICI MACAR GALBEN. In schimb vedem părerea acelui individ care are toate epitetele posibile și imposibile, nu le scriu că oricum mă cenzurați, deși fac parte din descrierea lui. Arătați un duel la cap corect câștigat de către Iacob ca pe un fault. Deși se vede că Paraschiv nu sare la cap, și în cădere Iacob îl descalță pe acesta. Nu își duce piciorul spre el sa îl descalțe, nu este un atac la nivelul picioarelor. Daca domnul Paraschiv nu știe să sara la cap este fix problema lui. Apoi ne arătați un posibil penalty. Un duel corp la corp care nu se da penalty niciodată. Da nah, pentru voi orice atingere se trebui sa fie fault. Că așa cad spicele credinciosului și asta e strategia acolo. Și da, etapa trecuta nu a fost fault la Fungsho. Daca îmi veți spune că și Rapid a primit așa. . In fine. Felicitări pentru că nu sunteți ipocriți și mergeți pe aceeași placă subiectivă și promovați aceeasi "specialiști" angajați ai unor cluburi. Macar știm clar de unde sa va luăm și la ce căruță trageți.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează