FOTBAL  »  Superliga  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Bravo, România! » Horațiu Moldovan a fost ales „Jucătorul lunii noiembrie”, iar Edward Iordănescu - „Antrenorul lunii”!

Articol de - Publicat vineri, 01 decembrie 2023 09:00 / Actualizat vineri, 01 decembrie 2023 09:22

Horațiu Moldovan și Edward Iordănescu au fost cei mai buni în luna noiembrie și și-au adjudecat trofeele pentru performanțele reușite în ultima lună. Horațiu a închis poarta naționalei și-a fost desemnat Jucătorul lunii, iar Iordănescu jr. a dus România la Campionatul European după 8 ani de pauză și-a primit trofeul de Antrenorul lunii în ancheta organizată de Gazeta Sporturilor

Pentru trofeul "Jucătorul lunii noiembrie", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști: Horațiu Moldovan (Rapid), Andrei Rațiu (Rayo Vallecano), Andrei Dumiter (FC Voluntari), Radu Drăgușin (Genoa) și Alexandru Mitriță (Universitatea Craiova).

Pe lista preliminară au mai fost: Florinel Coman (FCSB), Paul Iacob (Rapid), Alexandru Pop (Oțelul), Denis Drăguș (Gaziantep), Ianis Hagi (Deportivo Alaves), Denis Alibec (Muaither), George Pușcaș (Genoa), Rareș Ilie (Lausanne-Sport) și Jayson Papeau (Rapid).

În urma voturilor, "Jucătorul lunii" a fost ales în unanimitate Horațiu Moldovan! A fost imperial în meciul care i-a adus României locul 1 în grupa preliminară pentru Euro și o poziție mai bună pentru tragerea la sorți de sâmbătă.

Fără îndoială, Horațiu Moldovan a fost "îngerul păzitor" al lui Edward Iordănescu, tehnicianul care a mizat pe el în poarta "tricolorilor" când nimeni nu spera. Evoluțiile sale inspirate au dus România la Euro și Rapidul pe podiumul Superligii.

Primul selecționer care câștigă premiul

La cea de-a doua categorie, "Antrenorul lunii", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Edward Iordănescu (echipa națională), Cristiano Bergodi (Rapid) și Daniel Pancu (echipa națională Under 21).

Pe lista preliminară au mai fost: Ilie Poenaru (FC Voluntari), Ladislau Boloni (Metz) și Răzvan Lucescu (PAOK).-

Câștigător la toate categoriile: Edward Iordănescu! Ne-a promis că ne duce la Campionatul European din Germania, de anul viitor, și s-a ținut de promisiune.

Chiar dacă prestațiile echipei naționale au fost și criticate, în luna noiembrie totul a mers ceas. 2-1 cu Israel, 1-0 cu Elveția și o calificare mult așteptată, după 8 ani de pauză.

Neînvinsă în actualele preliminarii, România cu Edward Iordănescu pe bancă a terminat grupa de pe prima poziție. O situație pe care nici cei mai optimiști dintre fani n-o credeau posibilă, dar pe care Iordănescu jr. a reușit s-o realizeze.

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL Jucătorul lunii noiembrie 2023

1. Horațiu Moldovan20p
2. Andrei Rațiu11p
3. Radu Drăgușin10p
4. Alexandru Mitriță6p
5. Andrei Dumiter1p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Horațiu Moldovan5p
2. Radu Drăgușin4p
3. Andrei Rațiu3p
4. Alexandru Mitriță2p
5. Andrei Dumiter1p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Horațiu Moldovan10p
2. Andrei Rațiu8p
3. Radu Drăgușin6p
4. Alexandru Mitriță4p

Votul specialiștilor

1. Horațiu Moldovan5p

CLASAMENT FINAL Antrenorul lunii noiembrie 2023

1. Edward Iordănescu20p
2. Cristiano Bergodi11p
3. Daniel Pancu10p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor 

1. Edward Iordănescu5p
2. Cristiano Bergodi4p
3. Daniel Pancu3p

Votul jurnaliștilor GSP 

1. Edward Iordănescu10p
2-3. Cristiano Bergodi7p
Daniel Pancu7p

Votul specialiștilor

1. Edward Iordănescu5p

Citește și:

Dorinel Munteanu a început duelul cu Becali: „O să îl bat la el acasă. Nu mă cobor la nivelul lui Gigi”
FCSB - OȚELUL
Dorinel Munteanu a început duelul cu Becali: „O să îl bat la el acasă. Nu mă cobor la nivelul lui Gigi”
Vasile Maftei vorbește deschis despre prietenia lui cu MM Stoica: „A insistat foarte mult să merg la ei! Eu pe FCSB o văd ca pe Steaua”
PRIETENII LUI OVIDIU
Vasile Maftei vorbește deschis despre prietenia lui cu MM Stoica: „A insistat foarte mult să merg la ei! Eu pe FCSB o văd ca pe Steaua”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează