FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV // VIDEO În Bănie se fac calcule pentru câștigarea titlului: „Ca la Napoli, ca la Marseille, va fi o petrecere pe cinste!”

Lyes Houri, dreapta
Lyes Houri, dreapta

Articol de - Publicat joi, 18 ianuarie 2024 18:45 / Actualizat joi, 18 ianuarie 2024 21:09

Lyes Houri, 27 de ani mâine, mijlocașul Universității Craiova, este de părere că echipa sa este în cursa pentru câștigarea campionatului, îi energizează pe suporteri prin îndemnuri îndrăznețe.

Universitatea Craiova a făcut transferuri în mercato invernal cu care speră să continue lupta la titlu. Au sosit deja fundașul dreapta finlandez Pyry Soiri, stoperul Denil Maldonado, este așteptat georgian Anzor Mekvabishvili.

În acest moment, juveții sunt pe locul 3 în clasament, la 10 puncte de liderul FCSB, la două puncte de CFR Cluj. Duminică seară, de la ora 20:00, în Bănie, oltenii au meci cu campioana en titre, Farul Constanța, după care urmează un alt duel tare acasă, cu FCSB.

Jucătorii lui Ivaylo Petev își fac curaj înaintea marilor confruntări. Mijlocașul Lyes Houri, 27 de ani, a oferit un interviu în exclusivitate Gazetei Sporturilor în care a dat detalii din interior, transmițând fanilor cum gândesc el și coechipierii înaintea reluării campionatului.

Hondurianul venit în România să se bată la titlu: „V-am căutat pe Google, am găsit «Dracula». Da, da, am citit și despre Ceaușescu”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Hondurianul venit în România să se bată la titlu: „V-am căutat pe Google, am găsit «Dracula». Da, da, am citit și despre Ceaușescu”

Lyes Houri oferă curaj propriilor fani: "Cred că suntem capabili să luăm titlul"

1. "Mă simt foarte bine în acest tricou, sper ca totul sa meargă bine. Pentru un club cum e Craiova, obiectivul e să câștigăm trofee, d-asta am venit aici. Sper să câștig campionatul într-o zi, mie mi-ar plăcea să-l câștigăm în fiecare an. Ne dorim să câștigăm și Cupa!"

2. "Cred ca va fi o sărbătoare incredibilă dacă vom lua titlul, alături de fani. Va fi ceva excepțional. La Craiova, la fel ca la Napoli sau Marseille, sunt foarte mulți fani și va fi o petrecere pe cinste dacă luăm titlul"

3. "E un sentiment frumos când joci acasă, în Bănie. Simțim că suntem împinși de la spate de public, simțim că suntem cu adevărat fotbaliști

La Craiova e diferit, avem cel mai frumos public din România. Când câștigi toată lumea te oprește pe stradă pentru poze, autografe. Craiova e cu adevărat specială"

4. "Cred că suntem capabili să luăm titlul, sincer. Cu jucătorii pe care îi avem. Nu spun asta pentru că sunt din echipa mea, ci pentru că au calitate. Avem un colectiv care se poate bate pentru titlu în Liga 1".

5. "Cred că noi deja facem parte dintre cele mai bune echipe din România. Pe lângă Steaua, CFR Cluj, care sunt bune. Și cred că și noi suntem între cele mai bune"

400de mii de euro este cota lui Houri conform transfermarkt

58de meciuri a adunat Houri pentru Viitorul lui Gică Hagi, plus 5 goluri și 8 assist-uri

Lyes Houri are trei naționalități, știe pentru ce echipă ar vrea să joace, dacă ar fi posibil: "Franța e Franța"

6. "Idolii mei sunt Zidane și Messi. Încerc să învăț de la Zidane, din ceea ce am urmărit pe internet. E greu, a fost un fotbalist foarte, foarte mare, mă uit la videouri cu meciurile lui”, spune Lyes Houri, mijlocașul de la Universitatea Craiova.

7. "E greu pentru mine să joc la o echipă națională. Sunt eligibil pentru a fi convocat în trei țări! Maroc, Algeria și Franța. Marocul a jucat la Mondial, are superechipă, are fotbaliști foarte buni, Algéria la fel, iar Franța e... Franța. Pe cine aș alege din cele trei? Dacă aș primi o convocare, aș alege Franța"

8. "Mama e algeriancă, tata e marocan, iar eu sunt mândru că am câte ceva din toate aceste trei țări. Când ma prezint cuiva care nu mă cunoaște sunt francez, m-am născut acolo, am crescut acolo"

9. "Uneori poate fi greu in Franța, poți fi ușor discriminat. Eu însă nu am avut niciodată probleme de genul ăsta, am crescut bine în Franța"

10. "Sincer, nu știam mare lucru despre români și România până să vin aici. Îl cunoșteam pe Hagi, care e numărul 1 în România"

La mulți ani, să aveți un an bun. Avem nevoie de voi anul acesta pentru a câștiga cât mai multe meciuri și sper să se vadă pe teren ceea ce pregătim
Lyes Houri, mijlocaș Universitatea Craiova

12meciuri a adunat Houri pentru olteni, având un gol și două assist-uri

În Bănie se fac calcule pentru câștigarea titlului: „Ca la Napoli, ca la Marseille, va fi o petrecere pe cinste!”
Lyes Houri

Citește și alte știri:

EXCLUSIV // VIDEO Născut în Austria, joacă în Superliga și consideră că România e musai să intre în Schengen: „Un cuvânt prin care să descriu țara voastră?”

VIDEO EXCLUSIV Hondurianul venit din Los Angeles să cucerească Superliga și Craiova » Ce vrea să găsească în România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
10iul73
10iul73  •  19 Ianuarie 2024, 17:46
Postat de Karkaleki pe 18 Ianuarie 2024, 21:41

Acolo sint Cascadorii Risului

Ia-ți servici..

10iul73
10iul73  •  19 Ianuarie 2024, 17:46
Postat de restusresturi pe 19 Ianuarie 2024, 08:49

Mogoșoaia an de an e "campioană" :))))) râșii țării

Elemen de la Circ aflat în libertate,aloo politia !??Restul..e can can..

fibra
fibra  •  19 Ianuarie 2024, 14:03

Petreceri se fac oricum si fara castigarea titlului.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează