FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

L-au adus de la FCSB, dar fanii și-au pus mâinile în cap: „Gluma zilei, el mai lipsea”

Ianis Stoica a preferat U Cluj în detrimentul FCSB. Foto: Imago Images
Ianis Stoica a preferat U Cluj în detrimentul FCSB. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 15 iunie 2023 19:48 / Actualizat joi, 15 iunie 2023 19:49

Ianis Stoica, 20 de ani, a decis să mai continue un sezon la U Cluj. Oficialii ardelenilor au transmis că aceasta a fost dorința atacantului de la FCSB. Suporterii nu sunt entuziasmați și au avut reacții acide.

Ianis Stoica, 20 de ani, va continua pentru încă un sezon sub formă de împrumut în alb-negru la U Cluj. Anunțul a fost oficializat de către gruparea de pe malul Someșului.

A impresionat la U Cluj și vrea să continue în alb-negru: „E prima opțiune, deși au întrebat și alții”. Un alt club din Liga 1 se opune!
U CLUJ
A impresionat la U Cluj și vrea să continue în alb-negru: „E prima opțiune, deși au întrebat și alții”. Un alt club din Liga 1 se opune!

Ianis Stoica a preferat U Cluj în detrimentul FCSB

„Ianis Stoica, încă un sezon la U. Tânărul atacant și-a dorit să continue la FC Universitatea Cluj, iar clubul nostru a ajuns la o înțelegere cu FCSB pentru prelungirea pe încă un an a împrumutului lui Ianis Stoica. Jucătorul în vârstă de 20 de ani va îmbrăca tricoul Universității Cluj și în sezonul 2023/2024”, a anunțat U Cluj, pe Facebook.

1 assista bifat Ianis Stoica în ediție precedentă în 29 de meciuri

L-au adus de la FCSB, dar fanii și-au pus mâinile în cap: „Gluma zilei, el mai lipsea”
Ianis Stoica a preferat U Cluj în detrimentul FCSB. Foto: Imago Images

A contat prezența lui Toni Petrea: antrenorul vrea să-l pună pe picioare

U Cluj a fost de acord să continue cu Ianis, mai ales că este un jucător eligibil U21. Jucătorul a mai fost în atenția altor două echipe din Liga 1, Petrolul Ploiești și Hermannstadt, dar a preferat să-și încerce revitalizarea carierei sub comanda lui Toni Petrea, noul tehnician al ardelenilor, pe care-l cunoaște din perioada FCSB.

10 goluria strâns Ianis Stoica la FCSB în 57 de meciuri în toate competițiile

Și FCSB a agreat ca Ianis Stoica să rămână la U Cluj

Sub comanda lui Petrea, Ianis a dat cel mai bun randament. În primăvară, cu Neluțu Sabău la comanda lui U Cluj, Stoica a dispărut din primul 11, fiind folosit foarte rar. „Șepcile roșii” vor plăti integral remunerația lunară a jucătorului, iar Petrea vrea să-i acorde o atenție sporită jucătorului.

Totodată, și reprezentanții FCSB i-au transmis jucătorului că ar fi bine pentru el să mai continue un an la Cluj Napoca, sub comanda noului antrenor, care îl cunoaște încă de când era la academia „roș-albaștrilor”.

10 meciuria adunat fotbalistul în tricoul lui U Cluj

Ianis Stoica, luat în colimator de suporterii lui U Cluj

Totuși, primele reacții ale fanilor ardelenilor nu au fost dintre cele mai pozitive. Suporterii nu l-au plăcut prea mult pe jucătorul ofensiv, iar unul dintre primele comentarii a transmis conducerii grupării: „Gluma zilei! Chiar el lipsea din lot. Prelungiți-i contractul lui Ely Fernandes ca să ne stricați ziua de tot”.

Alții au dezavuat ideea șefilor. „Înseamnă că Thiam e tot mai aproape de FCSB”, „Petrea o fi insistat pentru el. Dar pentru cinci etape, cât vor sta amândoi, nu cred că avea rost”, „Penibil” și „Cât de penibil să fii la 20 de ani să continui cu echipa care nu te bagă în seamă deloc” au fost doar câteva dintre reacțiile negative ale fanilor la postarea clubului de pe Facebook, fanii întrebând ce se va întâmpla cu Thiam, Remacle (Botoșani) și Martic (CSU Craiova), doriți în alb-negru și în ediția viitoare.

VIDEO. Dorel Vișan a lăsat U Cluj pentru CFR și trage un semnal de alarmă: „Invazia asta de străini deranjează”

Citește și alte știri:

OFICIAL Farul a anunțat transferul unui mijlocaș din liga secundă argentiniană

VIDEO Ahmed Bani, despre poza făcută cu Marco Verratti în Italia: „N-am schimbat prea multe vorbe, cred că era grăbit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează