FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - HERMANNSTADT 2-0

VIDEO Versiunea lui Ianis Stoica, după ce a forțat plecarea de la U Cluj: „Am avut motivele mele!”

Ianis Stoica
Ianis Stoica

Articol de - Publicat sambata, 17 februarie 2024 12:20 / Actualizat sambata, 17 februarie 2024 12:24

După Rapid - Hermannstadt 2-0, Ianis Stoica (21 de ani) a vorbit inclusiv despre despărțirea subită de U Cluj.

Ianis Stoica a schimbat echipa în această iarnă. Tânărul jucător de atac s-a despărțit cu scandal de U Cluj, pentru care a înscris 5 goluri în primele 21 de etape de campionat, și a trecut la Hermannstadt, pentru care a fost titular atât la 0-0 cu Petrolul, cât și la 0-2 cu Rapid.

Vineri seara, după înfrângerea din Giulești, noul șeptar al sibienilor a oferit propria versiune despre ruptura de U Cluj.

„Te deranjează că FCSB nu vă ia în calcul la titlu?” » Săpunaru a dat răspunsul pe loc: „Nu sunt ironic” + către cine a aruncat „săgeți”?
RAPID - HERMANNSTADT 2-0
„Te deranjează că FCSB nu vă ia în calcul la titlu?” » Săpunaru a dat răspunsul pe loc: „Nu sunt ironic” + către cine a aruncat „săgeți”?

Ianis Stoica, despre plecarea de la U Cluj: „Nu vreau să dezvălui, dar am avut motivele mele”

„M-am integrat bine aici, mă cunosc cu Mister și cu staff-ul. Am avut niște motive pentru a pleca de la U. Din respect, pentru că sunt mai în vârstă decât mine majoritatea de acolo, nu aș vrea să dezvălui.

Le mulțumesc că mi-au oferit oportunitatea de a juca acolo și le urez succes, dar am avut motivele mele și sunt mulțumit cu alegerea făcută”, a transmis Stoica.

Ianis Stoica, despre eșecul cu Rapid: „Probabil am fost prudenți”

Referitor la meciul contra Rapidului, concluziile lui Ianis au fost

„Un meci greu, ne-am dorit mai mult, dar nu am fost atât de atenți în fața porții. Ei au fost mai atenți decât noi, asta a fost istoria jocului.

Probabil am fost mai prudenți pentru că Rapid are o echipă valoroasă, avea 4 victorii la rând, știți ce sume s-au dat pe transferuri și este normal. Dar și noi am avut ocaziile noastre, dacă aș fi înscris la prima fază ar fi fost alta soarta meciului.

Play-off-ul? Este o luptă grea, consider că luptăm 6 echipe pe un loc de play-off. Cine va juca cel mai deștept și va aduna cele mai multe puncte va fi acolo. Dacă vom aduna 9 puncte în următoarele 4 meciuri eu zic că vom fi în play-off, dar va fi foarte greu”. 

Ioan Ovidiu Sabău: „Nu mi se pare normal ce a făcut Ianis”

La începutul lunii, Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul lui U Cluj, i-a bătut obrazul lui Stoica pentru faptul că acesta a forțat plecarea dintre „șepcile roșii”, absentând de la antrenamente.

„Se pun niște clauze, te pui de acord, semnezi niște înțelegeri și trebuie să le respecți. Tot ce s-a întâmplat cu Ianis nu mi se pare normal. (...)

Să nu uităm evoluțiile lui foarte modeste, faptul că a fost foarte mult contestat, iar după momentul în care am preluat eu, acest jucător a crescut foarte mult. Nu datorită mie, datorită grupului. Dar i-am dat încredere, am vorbit foarte mult cu el, l-am ajutat să-și revină și din punct de vedere mental și mă trezesc cu o săptămână înainte că el nu mai vrea să continue la U Cluj”, a comentat Sabău.

VIDEO. Concluziile lui Dani Coman după Rapid - Hermannstadt 2-0

Tot din Superligă:

A răbufnit în studio după ce a văzut faza din Superligă: „Bă, se întâmplă lucruri! Nici pe vremea lui Ceaușescu nu era așa”
REACȚIE
A răbufnit în studio după ce a văzut faza din Superligă: „Bă, se întâmplă lucruri! Nici pe vremea lui Ceaușescu nu era așa”
Dorinel explică scandalul de la Oțelul: „Face parte dintr-o grupare politică, nu are voie! Soția mea a fost agresată”
OȚELUL GALAȚI
Dorinel explică scandalul de la Oțelul: „Face parte dintr-o grupare politică, nu are voie! Soția mea a fost agresată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează