FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

EXCLUSIV Mai are un meci » Antrenorul din Liga 1 care va fi demis dacă echipa sa nu învinge în această etapă

FC Voluntari - Dinamo 2-3 FOTO: Cristi Preda
FC Voluntari - Dinamo 2-3 FOTO: Cristi Preda

Articol de , , - Publicat joi, 21 septembrie 2023 18:01 / Actualizat joi, 21 septembrie 2023 19:27

Ilie Poenaru (46 de ani) va fi demis de la cârma formației FC Voluntari dacă n-o va bate pe Poli Iași sâmbătă. Antrenorul era ca și dat afară, numai că n-a găsit conducerea un alt tehnician și i-a mai oferit o ocazie să-și salveze postul

Ilie Poenaru a rezistat la FC Voluntari chiar dacă rezultatele sunt dezastruoase, dar nu va mai rezista dacă n-o să câștige meciul cu Poli Iași, care va avea loc sâmbătă.

Surpriză! Pe cine regretă Dragomir la Rapid: „Erau de județeană când a sosit el”
RAPID
Surpriză! Pe cine regretă Dragomir la Rapid: „Erau de județeană când a sosit el”

Conducerea a intenționat să-l demită pe Poenaru încă dinaintea meciului pierdut cu CFR, 1-4, în urmă cu două etape. După aceea i-a și căutat un înlocuitor, numai că nu a găsit o soluție pe care s-o considere îndeajuns de bună.

Președintele Bogdan Bălănescu i-a mai oferit lui Ilie Poenaru o ocazie să-și salveze funcția, să câștige partida cu Poli Iași. Jocul va avea loc sâmbătă.

Voluntarii au început bine sezonul, după care echipa s-a prăbușit complet, acum are cinci meciuri la rând fără victorie, un interval în care a câștigat un singur punct.

Poenaru a fost adus astă-vară în locul lui Ciobotariu, un tehnician care înregistrase rezultate excelente cu ilfovenii pe care îi dusese în play-off, în premieră în istoria clubului, și în finala Cupei României.

Trecutul lui Ilie Poenaru: a copiat la examen, și-a bârfit un coleg

Ilie are în continuare un dezavantaj: el nu poate să fie un antrenor principal real deoarece nu are licența Pro. Are numai licența A, de secund. "Principalul" din acte e Marin Dună, secundul din realitate.

Mai are un meci » Antrenorul din Liga 1 care va fi demis dacă echipa sa nu învinge în această etapă
Ilie Poenaru

Statutul îl împiedică să transmită indicații, să participe la acțiunile oficiale ca un "principal". Poenaru a încercat să ia "Pro", dar la examenul de admitere a fost prins cum copia și oficialii Federației l-au descalificat.

El a mai ajuns în atenție recent ca urmare a unui articol pe care l-a publicat iamsport.ro. Articolul conținea mesaje pe care Ilie i le trimitea lui Alexandru Meszar, numărul unu de la UTA. Poenaru ajunsese deja la o înțelegere cu arădenii pe care urma să-i preia din sezonul următor, iar el îi scria șefului mesaje în care îl bârfea pe antrenorul aflat în funcție Ionuț Badea, despre care scria că nu făcea nimic corect.

Ca urmare a publicării acelor mesaje, Basarab Panduru a cerut excluderea din antrenorat a lui Poenaru. Panduru a comentat la Orange Sport despre mesajele pe care le trimitea Ilie și l-a condamnat pe acesta deși l-a antrenat, în urmă cu mult timp, la Poli AEK Timișoara.

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN LIGA 1: 

Întrebări publice pentru Kyros Vassaras » Cinci dileme la care șeful CCA e obligat să răspundă după scandalul din arbitraj

Detaliul remarcat de Marius Măldărășanu la FCSB, înaintea restanței din Superligă: „Spre deosebire de anul trecut...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
laurkro
laurkro  •  21 Septembrie 2023, 20:03

Ca să fie demis ar trebui să fie legal antrenor, cu calificările cerute de postul pe care vrea să-l ocupe. Altfel, e doar un farsor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează