FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ilie Dumitrescu, surprins de ce s-a întâmplat la Rapid: „Mi s-a părut ireal”

Ilie Dumitrescu / Captură Digi Sport
Ilie Dumitrescu / Captură Digi Sport

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2023 08:24 / Actualizat vineri, 20 octombrie 2023 09:08

Ilie Dumitrescu, fost mare internațional, consideră că Albion Rrahmani este o pierdere mare pentru Rapid și a fost surprins de modul în care s-a adaptat atacantul adus în vară în Giulești.

Rapid nu se mai poate baza pe Rrahmani în acest an, după ce kosovarul a suferit o fractură de peroneu în meciul echipei lui naționale cu Andorra, scor 3-0. A fost operat și va putea reveni pe teren la începutul anului viitor.

Insider GSP » Echipa Gazetei a asistat la calvarul primelor ședințe de recuperare ale lui Dragoș Iancu în baza FCSB: „Nu-l urăsc pe Țicu! Vorbesc la două-trei zile cu el”
HERMANNSTADT
Insider GSP » Echipa Gazetei a asistat la calvarul primelor ședințe de recuperare ale lui Dragoș Iancu în baza FCSB: „Nu-l urăsc pe Țicu! Vorbesc la două-trei zile cu el”

El a avut un start fulminant în SuperLiga, cu 6 goluri în 6 meciuri. Va fi o absență importantă pentru Rapid, care mai are doi atacanți în lot: Alexandru Stan (18 ani), lipsit de experiență în prima ligă, și Kevin Soni (25 de ani), care încă nu este pus la punct cu pregătirea fizică.

Ilie Dumitrescu: „Mi s-a părut ireal ce s-a întâmplat la Rapid”

„În sistemul lui Bergodi, numărul nouă este extrem de important în economia jocului. Rrahmani se integrase extrem de bine și rapid în angrenajul echipei. Adică, mie mi s-a părut ceva ireal ce se întâmplă la Rapid. 

Adică, să vină, să intre, să dea două goluri, să vină să intre direct în echipă... Nu poți să dai gol în fiecare etapă ca atacant, dar o să le lipsească foarte mult acest copil. 

Dugandzic a marcat multe goluri și lumea l-a uitat peste noapte odată cu venirea lui Rrahmani. Poziția asta este extrem de importantă”, a declarat Ilie Dumitrescu la Fotbal Club, pe Digi Sport. 

VIDEO. Albion Rrahmani, gol cu CFR Cluj

Citește și:

VAR inexplicabil » L-au „uitat” pe Bordeianu în analiza VAR?!
POLI IAȘI - SEPSI OSK 1-0
VAR inexplicabil » L-au „uitat” pe Bordeianu în analiza VAR?!
Cât cheltuie fotbalul românesc într-un an? Suma tocată de cluburi, FRF, LPF trece de 160 de milioane + Chiricheș NU  e cel mai bine plătit din România
FINANCIAR
Cât cheltuie fotbalul românesc într-un an? Suma tocată de cluburi, FRF, LPF trece de 160 de milioane + Chiricheș NU e cel mai bine plătit din România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Burunicolae69
Burunicolae69  •  20 Octombrie 2023, 12:58

Vedem deseară Ilie cu cine joacă vîrf după care poți să-i judeci.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează