FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ilie Dumitrescu vorbește despre „o mare greșeală” la CFR Cluj: „Trebuie să fie prima soluție!”

Daniel Bîrligea, cu numărul 30 +19   FOTO
Daniel Bîrligea, cu numărul 30

Articol de - Publicat marti, 24 octombrie 2023 07:47 / Actualizat marti, 24 octombrie 2023 12:40

Fost antrenor și mare jucător, Ilie Dumitrescu (54 de ani), în prezent analist sportiv, consideră că Andrea Mandorlini, antrenorul de la CFR Cluj, greșește utilizându-l pe Daniel Bîrligea (23) în bandă.

Luni seara, CFR Cluj și Oțelul Galați au remizat, 0-0, în meciul care a închis etapa 13 din Liga 1.

Andrea Mandorlini a început meciul cu Daniel Bîrligea în banda stângă, preferându-l pe Juricic pe poziția de atacant central.

Ilie Dumitrescu consideră că antrenorul italian a greșit, că Bîrligea ar trebui folosit tot timpul pe poziția lui de bază, aceea de vârf.

Talpan s-a dezlănțuit » Cine e omul politic pe care l-a „luat la țintă”: e considerat de suporteri vinovat pentru tot ce se întâmplă la CSA
ATAC
Talpan s-a dezlănțuit » Cine e omul politic pe care l-a „luat la țintă”: e considerat de suporteri vinovat pentru tot ce se întâmplă la CSA

Ilie Dumitrescu a identificat „o mare greșeală” la CFR Cluj

„Pentru mine e o mare greșeală să îl folosești în bandă pe Bîrligea. El nu e extremă, e un număr 9 autentic, un jucător care poate ajuta echipa.

Singurul jucător care s-a ridicat la un nivel foarte bun a fost Otele, care a făcut un meci foarte bun.

La CFR e o situație destul de dificilă, pentru că Mandorlini nu găsește formula ideală. Tot timpul schimbă, schimbă, schimbă. Jucătorii ar trebui să fie puși în anumite zone în care să dea cel mai bun randament.

Otele ar trebui să fie punct fix. Trebuie să joci cu Bîrligea, ceilalți atacanți nu sunt peste el în momentul de față. Bîrligea este prima soluție”, a opinat Dumitrescu, conform digisport.ro.

Daniel Bîrligea s-a accidentat cu Oțelul

Daniel Bîrligea se laudă cu 4 goluri și 4 assisturi în acest sezon de campionat, în care a evoluat în toate cele 13 etape.

Cu Oțelul a fost schimbat la pauză, mutare făcută din raționamente medicale. „A trebuit să îl schimbăm pe Bîrligea din cauza unei probleme musculare”, a explicat antrenorul Andrea Mandorlini la final de meci.

În sistemul utilizat de obicei la CFR Cluj, 5-3-2, Bîrligea evoluează ca unul dintre cei doi atacanți, însă seara trecută Mandorlini a preferat o așezare 4-3-3, cu un singur vârf.

Mai multe știri despre CFR Cluj:

Dorinel Munteanu, după ce a încurcat-o pe CFR Cluj: „Nu s-a apropiat de poartă”

Panduru o face praf pe CFR Cluj: „Are multe puncte la cum a jucat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Gerson
Gerson  •  24 Octombrie 2023, 14:13

Echipa institutului de gerontologie Ana Aslan din Cluj se mișcă sub viteza limită admisă pe terenurile de fotbal!Ținând cont ca au mari probleme de acuitate vizuală cred că trebuie dotați cu ochelari tip fund de sifon (Juricic ,Jefte)Apoi ar trebuii ca cineva să le arate unde este poarta adversă căci ei joacă pe spații libere adică tot inapoi!Eu nu îmi pot explica de ce mai cheltuie domnul Varga banii!Nu,i-a explicat nimeni că jucătorii liberi de contract și de liga a treia sunt și liberi de fotbal? Nene vinde cam ce mai poți, poate, poate mai faci un milion două și părăsește fenomenul căci in vecii veacurilor nu te vei mai apropia de titlu!Este o echipă penibilă, fără idee de joc, trasee, jucători lenți, blazați, uzați, veșnic accidentați, luftangi, obosiți de la incalzire, cărora minge li se pare că este bau-bau! Domnule Varga dacă vrei să mai continui trbuie sa schimbi lotul in proportie de 90%și nu cred că mai aveți nici resurse și nici rabdare! Un sfat!Căutați-vă un antrenor cu staif, căci veți cădea pe topogan precum Sepsi!Veți vedea in meciul cu Farul căci am dreptate100%

mattteo
mattteo  •  24 Octombrie 2023, 09:56
Postat de patratel2019 pe 24 Octombrie 2023, 08:08

Pe Birligea sa-l folosească la tuns iarba, ca acolo probabil se pricepe.

Birligea e unul dintre singurii fotbalisti romani care ar face fata intr-in campionat in care se alearga. Bun, rau, oricum e el, mi se pare ciudat sa vorbești de rau tocmai de Birligea care e intre aia. 2-3 cu calitati

snacks07
snacks07  •  24 Octombrie 2023, 08:59

Cea mai mare greşeală la Cluj este Mandorlini.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close