FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL 2-1

Ilie Dumitrescu a lăudat un jucător de la FCSB după victoria vicecampioanei în fața Farului: „E foarte puternic mental. A făcut diferența”

Florinel Coman, lăudat de Ilie Dumitrescu +26   FOTO
Florinel Coman, lăudat de Ilie Dumitrescu

Articol de - Publicat marti, 18 aprilie 2023 07:07 / Actualizat marti, 18 aprilie 2023 09:10

Ilie Dumitrescu (54 de ani), fost mare internațional, a analizat victoria obținută luni seară de FCSB, scor 2-1, în fața Farului, în play-off-ul Superligii. 

Fostul fotbalist al Stelei a spus că diferența a fost făcută de Florinel Coman, extrema roș-albaștrilor, autor al unui gol în debutul reprizei secunde în partida de pe Arena Națională. 

Discursul lui Hagi din vestiar, după eșecul cu FCSB » Principalii vizați: „Au făcut foarte puțin”
FCSB - FARUL 2-1
Discursul lui Hagi din vestiar, după eșecul cu FCSB » Principalii vizați: „Au făcut foarte puțin”

Ilie Dumitrescu, după FCSB - Farul: „Coman a fost jucătorul care a făcut diferența”

„Farul a fost surprinsă de pressing-ul avansat al FCSB-ului, echipă care a câștigat foarte multe dueluri în jumătatea adversă. Jucătorii de la FCSB au fost mai puternici. Alibec a fost activ, dar prea puțin. În prima repriză, linia de mijloc a Farului nu a existat. Cei de la FCSB au jucat foarte bine, și Edjouma, și Olaru, și Șut. 

Diferența a fost făcută de Tavi Popescu și Coman. Tavi Popescu scoate acolo penalty, apoi la Boli, care trebuia schimbat la pauză, cred eu. Olaru a făcut un joc foarte bun, dar mă uitam la Coman. El a fost jucătorul care a făcut diferența.

După minutul 60, a fost un meci echilibrat. Tamm și Dawa s-au ridicat la un nivel foarte bun. Olaru are o capacitate de efort extraordinară, la fel și Edjouma, cât a putut. 

Coman e foarte puternic mental, are încredere în forțele lui. Nu avea cum să revină la un nivel foarte bun imediat după accidentare, mai ales după tratamentul la care a fost supus în interiorul clubului”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport. 

VIDEO. Florinel Coman dublează avantajul FCSB-ului în duelul cu Farul, după o acțiune personală

Citește și: 

„L-ai păcălit pe «Rege», Sali!” » S-a amuzat în studio după ce a auzit „perla” lui Hagi la interviu

Asistență formidabilă la FCSB - Farul. Un singur derby a strâns mai mulți fani

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (8)
sofronie.parpanghel
sofronie.parpanghel  •  18 Aprilie 2023, 10:00
Postat de gioni49 pe 18 Aprilie 2023, 09:39

ce blat vizibil cu FARUL facind figuratie zecesebistii sunt varza

Totuși un grup important al *** gigiști prezenți la meci încearcă să inducà in mod mincinos și ticălos că adunătura din consoane fcfcsb ar fi jucat ceva fotbal. E caraghios și gazos, daca nu ar fi tragic pentru fotbalul românesc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  18 Aprilie 2023, 09:59

Un meci car3 aminteste de Romel cu Jenel)))

observator_federal
observator_federal  •  18 Aprilie 2023, 09:51

Dacă e așa de "puternic mental" , Florinel ar fi putut să-și ia -simplu, corect, legal- permisul de conducere auto, în România... Iar Ilie Dumitrescu vine cu povești - "Nu avea cum să revină la un nivel foarte bun imediat după accidentare, mai ales după tratamentul la care a fost supus în interiorul clubului". Nimic despre proces?? Tipic Fcsb

Vezi toate comentariile (8)
Comentează