FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ilie Dumitrescu critică atitudinea jucătorilor lui Dinamo: „Începe campionatul, nu au oferte, ce speră? Să meargă la golf?”

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iulie 2021 17:24 / Actualizat sambata, 10 iulie 2021 17:31

Ilie Dumitrescu a comentat situația de la Dinamo, unde jucătorii se antrenează singuri la Săftica, după ce au refuzat să participe la meciurile amicale. Prima partidă a „câinilor” în Liga 1 2021-2022 e pe 19 iulie, cu Voluntari.

„Într-o săptămână începe campionatul, ei nu au nici oferte, ce speră? Să meargă la golf? Trebuie să înțeleagă că vor fi plătiți la termen în insolvență. Li se va da ceva și din trecut, un procent. Dar, ai siguranța salariului la zi. După care poți demonstra, că dacă ești fotbalist, poți face și performanță”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

Eu am avut problema asta la AEK Atena. Erau neplătiți de 8 luni, erau probleme mari atunci, nu era apă caldă, dar aveam echipament, aveam tot ce ne trebuia ca să ne antrenăm. Am intrat în vestiar și le-am zis: «Băieți, știți să faceți și altceva, aveți și alt job, puteți să faceți altceva peste noapte? Știu că e complicat, greu, și eu sunt în aceeași situație. Tu ești la echipa națională. Ce faci dacă nu te ridici la un nivel foarte bun? Dacă nu demonstrezi». Și 6 jucători din acel lot au câștigat Campionatul European. Plus că și echipa a ajuns între primele 3, 4 din Grecia. 

Revenind la Dinamo, dacă aveau oferte, ei puteau să-și depună memorii demult și erau jucători liberi. Sunt câțiva jucători, Fabbrini, Sorescu, Anton, atractivi pentru alte echipe. Dar eu nu o să înțeleg niciodată atitudinea asta legată de antrenament. Te poți accidenta și la 5 contra 2, te poți accidenta și la miuță, și la tenis cu piciorul. Trebuie să schimbe atitudinea. De aici vei avea salariul plătit
Ilie Dumitrescu, pentru sursa citată

A șomat în ultimii 5 ani » Cine e antrenorul dorit de Dinamo: CV catastrofal în afara României + ar fi unic în Liga 1
Dinamo
A șomat în ultimii 5 ani » Cine e antrenorul dorit de Dinamo: CV catastrofal în afara României + ar fi unic în Liga 1

EXCLUSIV Dusan Uhrin jr. a plecat de la Dinamo! Prima reacție a cehului, pentru GSP.ro

Cehul Dusan Uhrin jr. nu va mai continua la Dinamo. Și-a anunțat astăzi demisia, cu doar o săptămână înainte de startul noului sezon din Liga 1.

Dusan Uhrin jr. i-a anunțat azi pe jucători și pe Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, că pleacă de la club.

„Da, este adevărat! Nu vreau să comentez mai mult”, a confirmat Uhrin informația pentru Gazeta Sporturilor. El a revenit la Dinamo în aprilie 2021, după mandatul din sezonul 2019-2020.

Contactat de Gazeta Sporturilor, Iuliu Mureșan, noul administrator special de la Dinamo, a spus că a aflat înaintea jucătorilor de decizia cehului și a rostit primul nume care se alfă pe lista de posibili înlocuitori: Dario Bonetti.

A doua lovitură majoră a zilei la Dinamo: Adam Nemec, cu bagajele făcute! „E ca și plecat”

EXCLUSIV Dinamo are pe listă și un fost jucător de la Viitorul » Mutarea se poate face doar până luni

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (12)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  11 Iulie 2021, 10:40

Ilie vezi de copii tei prafuiti si nu ta tu sfaturi ! Todeauna ai fost departe de subiect doar ai servit interese in comentariile tale!

ovidiu1
ovidiu1  •  10 Iulie 2021, 23:28
Postat de creeperno115 pe 10 Iulie 2021, 22:37

Ii torturau candva pe suporterii lui liberec

N-am auzit de Liberec dar mai sunt suporteri care cred in Dinamo, foarte bine, necazurile lui Dinamo vin de la legatura cu Ministerul de Interne din epoca ceausista, daca reuseste sa se rupa de trecutul comunist e posibil sa-si revina dar cu Borcea care danseaza din buric, cu Tiriac miliardar in euro care baga bani in masini de lux in loc sa construiasca scoli, spitale, iarba verde, copaci....e greu.

creeperno115
creeperno115  •  10 Iulie 2021, 22:37

Ii torturau candva pe suporterii lui liberec

Vezi toate comentariile (12)
Comentează