FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 1-3

Ilie Dumitrescu a comentat afirmațiile grave făcute de Leo Grozavu: „Aici este sărăcia, nu se întâmplă în alte campionate”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2023 09:53 / Actualizat miercuri, 20 decembrie 2023 13:47

Ilie Dumitrescu (54 de ani), fost internațional român, a comentat declarațiile lui Leo Grozavu (56 de ani), antrenorul lui Poli Iași, după înfrângerea echipei sale cu FCSB, scor 1-3.

Leo Grozavu nu l-a putut folosi în acest meci pe Luis Phelipe (22 de ani). Fotbalistul deja vândut la FCSB nu mai era cu gândul la fotbal, iar antrenorul ieșenilor susține că nu a fost singurul jucător în această ipostază.

Rezultat uluitor în La Liga: Atletico avea 3-1 acasă în minutul 87, dar a clacat inexplicabil!
LA LIGA
Rezultat uluitor în La Liga: Atletico avea 3-1 acasă în minutul 87, dar a clacat inexplicabil!

Ilie Dumitrescu: „Aici este sărăcia, nu se întâmplă în alte campionate”

„Leo Grozavu a vorbit un lucru extrem de interesant. Cu două etape înainte de final, vinzi un jucător pentru suma de 200.000 de euro. Slăbești echipele alea, nu se întâmplă în alte campionate. Aici este sărăcia.

Nu e o sumă wow, dar poate au salvat două luni de salarii. Nu ajung drepturile TV, până se deblochează o sumă de la primărie, trece mult timp. La echipele care sunt susținute de primărie, cu siguranță există stabilitate, dar banii nu se plătesc la timp. 

În niciun club nu există departament de scouting, să se intereseze de anumiți jucători. Vezi 2-3 DVD-uri, dar nu știi ce calitate umană au și ajungi la speța asta, în care vor vacanță, se gândesc la bilete de avion”, a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea Fotbal Club.

Leo Grozavu: „Lucrurile astea se întâmplă doar în România”

„Ăsta e fotbalul, se poate întâmpla. Concluziile sunt că la ultima partidă am fost foarte nepregătiți, mulți jucători n-au mai putut să joace. Lucrurile astea se întâmplă doar în România, transferuri făcute înainte de terminarea campionatului. 

Jucătorii n-au mai putut juca mental, probleme de lot, jucători care au venit doar în vacanță la Iași. Am fost nevoit să apelez la acest grup de tineri. Pentru mine e un punct de reflecție, să mă gândesc dacă putem sau nu continua cu ei. Nu sunt dezamăgit de cei care au jucat! 

Prefer să joc cu un jucător de viitor decât cu unul care vine și îmi spune că nu poate să se antreneze. Dacă îi acceptăm așa, o să îi avem așa! Dacă dau de două ori cu călcâiul, o dată printre picioare, se cred fotbaliști. Echipa națională are nevoie de fotbaliști luptători. De asta avem nevoie!”

VIDEO. Bănel Nicoliță și Sorin Paraschiv, paralele între Steaua Uefantastică și FCSB-ul actual

Vezi și alte știri:

Dinamo a prins curaj! Eroul victoriei de la Botoșani: „I-am mai bătut, sper s-o facem din nou!” + La 37 de ani, Patriche nu se lasă: „Nu-mi fac griji”
DINAMO - FC VOLUNTARI
Dinamo a prins curaj! Eroul victoriei de la Botoșani: „I-am mai bătut, sper s-o facem din nou!” + La 37 de ani, Patriche nu se lasă: „Nu-mi fac griji”
Marius Șumudică, dezolat: „Sunt supărat. Nu trebuia să se întâmple”
GAZIANTEP - ADANA 2-2
Marius Șumudică, dezolat: „Sunt supărat. Nu trebuia să se întâmple”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
atacama
atacama  •  20 Decembrie 2023, 16:49

Cand vorbeste acest "specialist" Dumitrescu ,trebuie sa luam totul la misto.Gretos om .

cirus11
cirus11  •  20 Decembrie 2023, 13:25

Pauza de iarna schimba multe, se injumatatesc punctele...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează