FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI 0-0

Ilie Dumitrescu are un remarcat după egalul lui FCSB: „S-a ridicat la un nivel foarte bun” + Critică jocul vicecampioanei

Fostul internațional Ilie Dumitrescu (54 de ani) a analizat prestația celor de la FCSB din meciul contra lui FC Voluntari, din runda cu numărul 13 din Liga 1, încheiat cu scorul de 0-0. +25   FOTO
Fostul internațional Ilie Dumitrescu (54 de ani) a analizat prestația celor de la FCSB din meciul contra lui FC Voluntari, din runda cu numărul 13 din Liga 1, încheiat cu scorul de 0-0.

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 08:11 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 09:32

Fostul internațional Ilie Dumitrescu (54 de ani) a analizat prestația celor de la FCSB din meciul contra lui FC Voluntari, din runda cu numărul 13 din Liga 1, încheiat cu scorul de 0-0. 

Duminică seară, FCSB și FC Voluntari au remizat pe Arena Națională. Diferența dintre roș-albaștri și ocupanta locului secund, CFR Cluj, este de numai 4 puncte, iar ardelenii pot reduce din handicap luni seară, când primesc în Gruia vizita Oțelului Galați. 

N-a avut milă de jucătorul lui FCSB: „Confuz. Nicio pasă bună, niciun dribling, nimic!”
FCSB - FC VOLUNTARI 0-0
N-a avut milă de jucătorul lui FCSB: „Confuz. Nicio pasă bună, niciun dribling, nimic!”

Legenda stelistă Ilie Dumitrescu a spus că jocul fundașilor și mijlocașilor vicecampioanei nu a funcționat împotriva ilfovenilor. De asemenea, fostul internațional a remarcat prestația lui Siyabonga Ngezana (26 de ani), fundașul central sud-african de la FCSB. 

Ilie Dumitrescu, analiză după FCSB - FC Voluntari: „Siyabonga Ngezana a făcut un meci foarte bun”

„Jocul între linii nu a funcționat la FCSB. În multe momente Siyabonga Ngezana a reușit să revină. a făcut un meci foarte bun. 

S-a ridicat la un nivel foarte bun”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport Special.

Transferat de FCSB în această vară din țara natală, de la Kaizer Chiefs, în schimbul sumei de 600.000 de euro, Siyabonga Ngezana a strâns 8 partide, în campionat și Cupa României, pentru vicecampioana României. A înscris un gol și a dat o pasă decisivă. 

VIDEO. FCSB a cerut penalty pe final de meci în duelul cu FC Voluntari

Citește și: 

Ce s-a întâmplat în faza care l-a făcut pe Adrian Mititelu să „erupă”: „Cum se spune, a fost o șmecherie fotbalistică”

Florin Răducioiu crede că FCSB ar fi trebuit să primească penalty în finalul meciului: „Uitați-vă unde are mâna, ce naiba! E 11 metri clar”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
limepl
limepl  •  23 Octombrie 2023, 09:21

Si de la ceilalti? fcsb pierde,castiga are remarcati,ceilalti nu exista! In afara de a gesticula "prețios" ,"mister",mai nimic,niste baliverne asa zis de tactica si analiza ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează