FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

EXCLUSIV Claudiu Niculescu, foarte aproape să revină în Superliga! Așteaptă să vadă rezultatul meciului de duminică

Claudiu Niculescu e dorit de FC Voluntari
Claudiu Niculescu e dorit de FC Voluntari

Articol de - Publicat sambata, 04 noiembrie 2023 13:39 / Actualizat sambata, 04 noiembrie 2023 14:00

Ilie Poenaru riscă să fie demis de la FC Voluntari dacă va pierde, duminică, partida din deplasare cu U Cluj. Favorit să-i ia locul este Claudiu Niculescu (47 de ani).

  • U Cluj – FC Voluntari, în etapa a 15-a din Superligă, se joacă duminică, 5 noiembrie, de la ora 15:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și va fi în direct pe PrimaSport 1, OrangeSport 1 și DigiSport 1.

Conducerea de la FC Voluntari nu este deloc mulțumită de parcursul echipei și e gata să ia măsuri. Meciul cu U Cluj va fi decisiv pentru viitorul antrenorului Ilie Poenaru.

Primul antrenor gata să vină la Dinamo: „Când te sună clubul mamă, nu spui nu. Trebuie un șoc!”
DINAMO
Primul antrenor gata să vină la Dinamo: „Când te sună clubul mamă, nu spui nu. Trebuie un șoc!”

FC Voluntari, gata să-l demită pe Ilie Poenaru 

Ilfovenii sunt pe locul 14 în Superligă, cu 13 puncte. Au doar 3 victorii și nu au mai obținut un succes de 10 etape, de la 2-1 cu Rapid, într-un meci jucat pe 7 august. De atunci au urmat 6 înfrângeri și 4 egaluri.

Iar conducerea și-a pierdut răbdarea cu antrenorul Ilie Poenaru. Sursele Gazetei Sporturilor dezvăluie că dacă FC Voluntari va pierde și meciul cu U Cluj, atunci Ilie Poenaru va fi demis.

Claudiu Niculescu e dorit de FC Voluntari

Șefii grupării din Voluntari știu și pe cine vor să aducă în club: Claudiu Niculescu. Iar mutarea are șanse foarte mari să se realizeze. Fostul atacant este în prezent în Liga 2, unde are un sezon de succes la CSC Șelimbăr. Clubul sibian este pe locul 3, la egalitate cu primele două clasate, dar nu are drept de promovare. 

Astfel, Claudiu este tentat să accepte oferta de la FC Voluntari și să revină la clubul la care a obținut cele mai importante performanțe din cariera de antrenor. La FC Vountari a mai antrenat între aprilie 2017 și aprilie 2018. A cucerit Cupa României și Supercupa.

De-a lungul carierei, Niculescu le-a mai pregătit pe U Cluj, FC Bihor, Damila Măciuca, CSM Rm. Vâlcea, CS Mioveni, FC Voluntari, Dinamo, Al Tai, Concodia și Poli Iași.  

VIDEO Mesajul redacției GSP, după ce ediția tipărită a fost închisă

Citește și: 

Interviu rar cu președintele din era Cooperativei: „Dacă Becali nu lua Steaua, fotbalul era într-un colaps și mai mare!”

Bergodi, în conferința dinaintea derby-ului cu FCSB: „Vom aștepta ca domnul Becali să iasă la televizor și să ne zică primul «11»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mr90
mr90  •  04 Noiembrie 2023, 17:32

Sursele mele spun ca tu scrii prostii !

beefree
beefree  •  04 Noiembrie 2023, 14:36

De 2 luni scrieti ca Poenaru urmeaza sa fie demis. Ponturi de gsp...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează